Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ba ce nab e RIPZOR, sa moara cine stiu eu... Ne vedem cand o sa am 50pp .. Bafta :*

Naspa de tot........acum mai nou se da permanent pentru asta....nu se mai da 7 zile.........

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Ma gandeam sa facem niste cerinte minime pentru a intra in clan, eu ma gandeam la ceva de genu : minim level 20-30 , minim r3 intr-o factiune. Astept pareri si sugestii doar de la rank 5 +.

Edited by Mandela_007
Posted

Ma gandeam sa facem niste cerinte minime pentru a intra in clan, eu ma gandeam la ceva de genu : minim level 20-30 , minim r3 intr-o factiune. Astept pareri si sugestii doar de la rank 5 +.

Poate de la rank 2 intr-o factiune si lvl min 15 :)

Posted (edited)

Sincer cam avem un nume si reprezentam ceva pe serverul asta, lvl 15 si r2 poti face repede rost, dar daca majoritatea decid ca e mai bine asa, eu nu ma voi impotrivii :) .

Edited by Mandela_007
Posted

Levelul nu prea conteaza, dar treaba cu rankul este buna. Eu zic asa Rank 3 intr-o factiune oricare sau R2 in minim 3 factiuni diferite; adica; LSPD,NG,FBI,ect; nu LSPD R2 si iar LSPD R2, diferite factiuni la alegere. Daca sunte-ti de acord astept raspunsul vostru sa pot trece la informati clan.

Posted

Eu sunt de parere ca ar fii bune urmatoarele cerinte minime :

1.  Sa se cunoasca cel putin cu 1 membru din clan.

2.  Sa aibe minim lv. 25.

3.  Sa aibe minim r3 intr-o factiune / sau / r2 in 2 factiuni diferite.

Cam asta e parerea mea, voi continua sa urmaresc acest topic pentru a vedea in caz ca se ia vre-o decizie.

Posted

Eu sunt de parere ca ar fii bune urmatoarele cerinte minime :

1.  Sa se cunoasca cel putin cu 1 membru din clan.

2.  Sa aibe minim lv. 25.

3.  Sa aibe minim r3 intr-o factiune / sau / r2 in 2 factiuni diferite.

Cam asta e parerea mea, voi continua sa urmaresc acest topic pentru a vedea in caz ca se ia vre-o decizie.

Cam dure cerintele tale, In legatura cu levelul, daca un jucator poate intra intr-o factiune la level mic si obtine R3 in ea, nu crezi ca are potential?

Restul sunt bune.

Mai adaug ceva in legatura cu varsta, sa aiba minim 14 ani. Nu bagam sub 14-15 ani.

Posted (edited)

Eu sunt de parere ca daca ai un lvl mai mare, ai si o experienta de joc mai mare. In cazul asta, asteptam decizia finala a lui Lixu ?

Edited by Mandela_007
Posted

Deci ?

1. Sa se cunoasca cu cel putin 1 membru din clan.

2. Sa aibe minim lv 15.

3. Sa aibe minim r3 intr-o factiune, sau r2 in 2 factiuni diferite.

4. Minim 15 ani, ca varsta.

Astept voturi cu Da/Nu , pentru a pune in aplicare.

• Upvote 1
  • 2 weeks later...