Mr.Jaks Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 BuGGed e RP easy, de asta are succes. Ghidul e foarte bun, Felicitari! P.s: O sa dau un +1 cand pot.
secrettt Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 @ Vezi ca vorbesti fara sa stii, acest tutorial e facut pentru cei ca tine.
winsi Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 3.Car Explode(kamikaze) Dupa cum a-ti observat multi vin si foc masina pentru a exploda. Vezi ca ai copiat gresit aici.
Mr.Jaks Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 @ Nu fii chiar asa, suntem 500 cred ca peste 100+ stiu sa joace si cei ce stiu se gandesc " De ce sa joc eu RP daca ceilalti nu joaca" daca am pune toti umaru ar fi mult mai distractiv. Categoric, dar stiti cum e, minoritatea se supune majoritati.
fantaxd Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 (edited) Vezi ca ai copiat gresit aici. @HG@H@H@H@H@H@H@HH@H@ =)))))))))))))) [discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum] stie ce înseamnă RP adevărat, vă spun eu, dacă s-ar respecta modul RP maxim am rămâne cu 50 de jucători. Jumate de playeri nu pot să facă diferenţa dintre chat-ul RP si chat-ul OOC Edited May 14, 2013 by FANTAZEW
winsi Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 @HG@H@H@H@H@H@H@HH@H@ =)))))))))))))) [discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum] stie ce înseamnă RP adevărat, vă spun eu, dacă s-ar respecta modul RP maxim am rămâne cu 50 de jucători. Jumate de playeri nu pot să facă diferenţa dintre chat-ul RP si chat-ul OOC /me iz veri smart. /do gud. yes me gud. /q sal. Mai stii cu mexicanii si masina? f** =)))) 2.RK-RevangeKill ( Razbunare): Dupa cum a-ti observat daca omorati pe cineva,acea persoana se intoarce si va omoara pentru a se razbuna. Revenge* si nu, n-am observat, atunci cand omor pe cineva ia crash ca asa-s de bun.
Doc. Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Drive-By Mai poate fi si atunci cand eu ca si passager trag intr-un player care este pe jos, acest lucru , din cate mai tin eu minte , eu este interzis chiar daca acel player are wanted si nu mai are drept de predare. Unele persoane considera DB si atunci cand eu sunt passager si trag intr-o masina iar tinta mea nu sunt rotile.Iar DB cu Deagle , din cate stiam eu , se pedepseste grav si se poate lua kick sau warn.
Sapilif Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Foarte folositor pt. newbie! +1, daca te ajuta cu ceva :)
Recommended Posts