danielsouth Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Cand vreau sa intru pe un server imi apare eroare asta http://i.imgur.com/VZRp4sU.png Am reinstalat gta-ul, samp-ul am ster orice urma ce tine de gta (inaite de reinstal imi dadea crash). Faza este ca gta-ul merge dar samp-ul nu. Cine ma ajuta dau 2kk in game si +1 forum.
Marsez Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 (edited) Chiar acum cateva saptamani am ajutat un prieten cu aceeasi problema. Urmeaza pasii: 1. Mergi la bara " start" 2. Deschide Control Panel. 3.User Accounts 4. Create a new account. 5. Nume...-> NEXT-> Computer administrator -> Finish..etc 6. Log off si intra pe acest cont nou, si deschide samp ! Nu o sa ai nimic pe dekstop... Sper ca te-am ajutat. @, Edited September 1, 2014 by Zown-AIM
MORGAN Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Orice eroare iei, scrie pe Gougule, stie el.
danielsouth Posted September 1, 2014 Author Posted September 1, 2014 Chiar acum cateva saptamani am ajutat un prieten cu aceeasi problema. Urmeaza pasii: 1. Mergi la bara " start" 2. Deschide Control Panel. 3.User Accounts 4. Create a new account. 5. Nume...-> NEXT-> Computer administrator -> Finish..etc 6. Log off si intra pe acest cont nou, si deschide samp ! Nu o sa ai nimic pe dekstop... Sper ca te-am ajutat. @, Metoda asta o stiu si eu, dar nu vreau sa fac asa ceva. Mai bine reinstalez windowsul. Alta metoda nu exista?
Marsez Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Metoda asta o stiu si eu, dar nu vreau sa fac asa ceva. Mai bine reinstalez windowsul. Alta metoda nu exista? Nu o sa pierzi nimic.....doar nu o sa mia ai "icons" pe desktop..atat tot..dar deobicei dupa ce faci asta..poti intra pe cel "principal" si iti va merge samp-ul.
MORGAN Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 @AIM.Funcky Scrie eroarea care iti apare pe Google, urmareste niste tutoriale si gata. :D
danielsouth Posted September 1, 2014 Author Posted September 1, 2014 Orice eroare iei, scrie pe Gougule, stie el. Nu merge:|
Solution danielsouth Posted September 2, 2014 Author Solution Posted September 2, 2014 Chiar acum cateva saptamani am ajutat un prieten cu aceeasi problema. Urmeaza pasii: 1. Mergi la bara " start" 2. Deschide Control Panel. 3.User Accounts 4. Create a new account. 5. Nume...-> NEXT-> Computer administrator -> Finish..etc 6. Log off si intra pe acest cont nou, si deschide samp ! Nu o sa ai nimic pe dekstop... Sper ca te-am ajutat. @, Asta e una din cele mai bune metode, eu am rezolvat problema reinstaland windowsul dar mai era o metoda pe care nu am incercato cu 'run'. Multumesc de ajutor!
Recommended Posts