Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut ! Am fost banat pentru "tentativa vanzare hidden" , TEMPORAR pentru 5 zile. Uite ce gasim aici: http://imgur.com/ixvUHEz. Adica nu se specifica nicaieri faptul ca la unban pentru ban temporar risti sa pierzi tot. Este specificat faptul ca vei peirde tot doar la ban PERMANENT si asta pentru "inselatorii, spargeri de conturi, incercari de a vinde/cumpara conturi". 

Eu am fost banat TEMPORAR, nu PERMANENT si nu ma incadrez la nici una din cele trecute acolo + ca in primul rand e vorba de temporar si nu permanent ca sa stam de vorba despre pierderea a tot ce ai pe cont. 

Atunci de ce cand vreau sa dau unban automat in schimbul punctelor premium sunt avertizat ca pierd tot ? 

Contul tau este banat!

Banat de: RayaN pe data de 2014-09-03 16:56:19, motivul banului: Tentativa vanzare hidden.
Banul expira pe data de 08 Sep 2014, 16:56.

Poti plati x puncte premium pentru a fi debanat (automat). Tu ai x puncte premium.
Daca doresti sa platesti x puncte premium pentru unban, click aici! 

ATENTIE! Daca vei plati pentru unban, vei pierde toti banii si toate bunurile (masini, biz, casa) de pe cont. Nu poti pastra bunurile sau banii de pe cont!

Posted (edited)

cred ca nu ai inteles... ai vazut ce scrie acolo ? doar in cazul inselatoriilor etc etc etc si a banului PERMANENT se specifica treaba asta. Eu am temporar..

50 puncte Unban [ban permanent]

• playerii banati pentru inselatorii, spargeri de conturi, incercari de a vinde/cumpara conturi vor putea cumpara unban cu 50 puncte premium, dar vor avea banii setati pe 0 (inclusiv bunuri sterse de pe cont)
Edited by yenko
Posted

Pai nu este cazul. Am demonstrat ca nu este cazul. Scrie clar ca doar pentru ban permanent in cazul inselatoriilor etc etc etc se pierde tot. Insa eu am temporar si nu pentru inselatorie sau ce mai e acolo..