Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut Bugged eu sunt Mily[] si astazi va prezint vodul meu de bugatti il puteti pune pe ce masina cu 2 usi doriti voi.

Link de downlad:http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-cars/37529-bugatti-veyron-164.html

Tutorial de instalare apasati Show.

Dai downlad si dupa in instaler sus apare in dreapta infernus voi puneti pe ori ce masina vreti voi cu 2 usi 

(!)Modul nu are bug

Nu provoaca lag

Nu da crash-uri

Nu ezita daca ti-a placut sa lasi un 1  rep_up.png

• Upvote 1
Posted

Aaaaa, nu e prea faina masina cel putin asta e parerea mea.

Dar se vede daca dai /carcolor 1 1 si /carcolor 2 4 de ex eu il am pe superGT si nu patineaza deloc dar acum nu-l mai pot pune ca am sultan dar in rest e belea modul

Sunt poze in acel link, e misto modul si e de pe un site de incredere.

Un +1 ? Nu ma supar si da in acel site poti avea incredere

Posted

Dar se vede daca dai /carcolor 1 1 si /carcolor 2 4 de ex eu il am pe superGT si nu patineaza deloc dar acum nu-l mai pot pune ca am sultan dar in rest e belea modul

Maine , azi nu mai pot.

Posted

Maine , azi nu mai pot.

Oke

• 5 months later...
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp