DarkTsunade Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Salut Bugged eu sunt Mily[] si astazi va prezint vodul meu de bugatti il puteti pune pe ce masina cu 2 usi doriti voi. Link de downlad:http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-cars/37529-bugatti-veyron-164.html Tutorial de instalare apasati Show. Dai downlad si dupa in instaler sus apare in dreapta infernus voi puneti pe ori ce masina vreti voi cu 2 usi (!)Modul nu are bug Nu provoaca lag Nu da crash-uri Nu ezita daca ti-a placut sa lasi un 1 1
Arrow_ Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 @DarkTsunade pune si niste poze ca sa vedem modul.
Balboa Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 @DarkTsunade pune si niste poze ca sa vedem modul. Sunt poze in acel link, e misto modul si e de pe un site de incredere.
Arrow_ Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Aaaaa, nu e prea faina masina cel putin asta e parerea mea.
DarkTsunade Posted September 4, 2014 Author Posted September 4, 2014 Aaaaa, nu e prea faina masina cel putin asta e parerea mea. Dar se vede daca dai /carcolor 1 1 si /carcolor 2 4 de ex eu il am pe superGT si nu patineaza deloc dar acum nu-l mai pot pune ca am sultan dar in rest e belea modul Sunt poze in acel link, e misto modul si e de pe un site de incredere. Un +1 ? Nu ma supar si da in acel site poti avea incredere
Balboa Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Dar se vede daca dai /carcolor 1 1 si /carcolor 2 4 de ex eu il am pe superGT si nu patineaza deloc dar acum nu-l mai pot pune ca am sultan dar in rest e belea modul Un +1 ? Nu ma supar si da in acel site poti avea incredere Maine , azi nu mai pot.
DarkTsunade Posted September 4, 2014 Author Posted September 4, 2014 Dar se vede daca dai /carcolor 1 1 si /carcolor 2 4 de ex eu il am pe superGT si nu patineaza deloc dar acum nu-l mai pot pune ca am sultan dar in rest e belea modul Un +1 ? Nu ma supar si da in acel site poti avea incredere Maine , azi nu mai pot. Oke
Recommended Posts