Lawren Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Salutare buGGed. Stiu ca nu este topicul potrivit, dar daca-l postam in alta parte primeam greu raspunsul. Vreau sa va intreb cum pot sa-mi pun un skin in samp si sa-mi apara doar skin-ul meu. De exemplu am bagat skin-ul lui Hitler pe un skin basic din SA:MP si imi arata ca si ceilalti playeri care au skin-ul basic din SA:MP imi apar cu skin-ul lui hitler. Eu vreau sa va intreb cum pot sa setez un skin pe care sa-l voad doar eu si sa fie unic. Sa nu mai fie altcineva cu acel skin cum a fost in cazul cu Hitler. Va rog mult. Va dau +10000. Uitati un videoclip sa stiti la ce ma refer. Se poate observa clar cum numai el are skin-ul acesta.
Hopeful Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Nu exista asa ceva, el avea doar el pentru ca nu mai purta nimeni skin-ul pe care il avea el.
GoLd3n Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Nu cred ca merge asa ceva dar daca merge vreau si eu.
Rays BAWS Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Nu exista asa ceva, el avea doar el pentru ca nu mai purta nimeni skin-ul pe care il avea el.
Lawren Posted September 4, 2014 Author Posted September 4, 2014 Ok, m-am lamurit. Va multumesc tuturor pentru propuneri!
Recommended Posts