Alex AxeLz Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Nick: Alex_AxeLz Tip(avatar/semnătură/logo): Logo Stock(obligatoriu): Nu este nevoie Text: Respect to be respected. Detalii: Sa fie tip logo pentru semnatura. Detalii despre text: Nu am preferinte, vreau sa va vad imaginatia. Cea mai frumoasa o aleg.
Alex AxeLz Posted September 5, 2014 Author Posted September 5, 2014 Frumos, sub respected poti adauga bugged.ro ? @, Faina Inca mai astept.
NicusorBlend Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 @, Sa imi zici daca vrei unu pentru semnatura, pe acela l-am facut pentru profil.
Alex AxeLz Posted September 5, 2014 Author Posted September 5, 2014 @, Sa imi zici daca vrei unu pentru semnatura, pe acela l-am facut pentru profil. Pentru semnatura imi trebuie. poti face cu efect de umbra, ca la semnatura ta?
NicusorBlend Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 (edited) @, Semnatura mea este facuta prin alt program, pot sa iti fac una in programul acela da fontul va fi diferit. Edited September 5, 2014 by King.xBl3nd
Alex AxeLz Posted September 5, 2014 Author Posted September 5, 2014 @, Semnatura mea este facuta prin alt program, pot sa iti fac una in programul acela da fontul va fi diferit. Ok. Astept
NicusorBlend Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 (edited) Pentru semnatura imi trebuie. poti face cu efect de umbra, ca la semnatura ta? Edited September 5, 2014 by King.xBl3nd
Alex AxeLz Posted September 5, 2014 Author Posted September 5, 2014 Multumesc amandurora, dar aleg aceasta varianta.
Recommended Posts