Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bugged este şi va fi cea mai faină comunitate de sa-mp pentru mine. Însă un lucru mă enervează, diferenţa dintre servere în legătură cu comanda /lock. 

Pe red dai /lock apeşi F şi dai imediat /lock, fiind sigur că maşina rămâne a ta. Pe blue deschizi vehiculul, aştepţi să intrii in el şi după dai /lock. Problema e că în aceste 2 secunde copii au timp să ţi-l fure. Dacă faci ca pe red zice că maşina e deja încuiată.

Pentru acest simplu motiv prefer să joc pe red, ţinând cont că 70% din ce fac e fish.

Posted

Am auzit si eu acest lucru. Si pe mine ma batea gandu' sa ma mut pe red deoarece cred ca as avea sanse mai mari sa intru si eu intr-o factiune. 

Nu am calculatorul asa bun, si acolo daca sunt jumatate din cat sunt pe blue automat e si mai putin lag..

Singurul lucru pentru care mi-ar parea rau ca am plecat de pe blue este ca aici am facut deja vreo 200 de ore. Indiferent daca-s cu sleep sau fara. Momentan am 110 RP-uri si lvl 10. Deci eu zic ca e vorba de cam 200 de ore. Si m-am si chinuit sa fac masina, motor.. Nu stiu, ma mai gandesc.

Posted

Si credeti ca daca intrati pe red o sa aveti o sansa? Probabil ca da, doar ca aici conteaza daca ai un viitor bun, nu sa fii capul rautatilor.

Nu prea are logica ce ai scris tu aici. Nu o lua in nume de rau.

Ce sansa sa ai pe red? Aici se vorbea despre /lock la masina.

Pe blue conteaza daca ai un viitor bun? Stai ce? Nu inteleg..

Posted

Si credeti ca daca intrati pe red o sa aveti o sansa? Probabil ca da, doar ca aici conteaza daca ai un viitor bun, nu sa fii capul rautatilor.

Dacă nu ai văzut mai sus, 70% din ce fac e fish. Pe red nu mi se fură maşina la fiecare 10 minute, pe red pot să muncesc. Îmi fac un viitor din muncă, până pe la level 15 asta fac.

Posted

Dacă nu ai văzut mai sus, 70% din ce fac e fish. Pe red nu mi se fură maşina la fiecare 10 minute, pe red pot să muncesc. Îmi fac un viitor din muncă, până pe la level 15 asta fac.

Nu e problema ca pe red nu ti se va fura masina, din contra acolo, pe red, trucku este baza, fii serios acum ti-ar placea sa faci fish pe red si cel mai mare peste sa fie de 45k si sa fie foarte rar?

Posted

Nu e problema ca pe red nu ti se va fura masina, din contra acolo, pe red, trucku este baza, fii serios acum ti-ar placea sa faci fish pe red si cel mai mare peste sa fie de 45k si sa fie foarte rar?

Ţinând cont că economia este mult mai slabă pe red, da. Continui să fac fish. Nu vreau să mă cert cu tine sau să mă mai contrazic, doar mi-am zis părerea.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp