Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sti ca nu a fost niciun teleport, ci din cauza lag-ului de la filmare pare asta, nu?

Posted

Nu aberez nimic, apropo am vazut multe "suferinte" azi la tine la war + chiar aici in post.

Daca zici ca are hack teleport pune te rog adminii sa-l controleze.

Posted

Aici chestia cu teleport hack poate fi adevarata sau nu, deoarece exista o faza cand unor playeri le apar alti playeri fiind afk, el a aparut afk dupa perete si cand a revenit din acel bug cu afk a aparut acolo. Acum aici nu prea sunt dovezi clare pentru ca se putea intampla ce am zis eu mai sus

Posted (edited)

Hai noroc, dupa cum vezi dar se pare ca tu nu prea vezi, atunci cand s-a " Teleportat " parca facea run, si a venit din cladire uita-te mai bine, daca-si dadea teleport se vedea altfel si oricum de ce sa-si dea Tp fix la tine? Si apropo ai un lag imens ai vazut cum se vedea focul de arma la celalalt player? 

@ E de la lag,  si mai e ceva, stii cand esti pe autostrada si iti apare dintr-o data un tir in fata? Poate aici la fel s-a incarcat textura greu si l-ai vazut ca si cum s-a teleportat.

Edited by FrEeRuNiNnG
Posted

De la teleport hack iei ban de la AdmBot.

Ba eu nu stiu.. doar am vrut sa vad parerea, mi se pare ciudat .. 

E clar de la lagul tau prietene.Ai calculator din '70!

• 2 weeks later...
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp