Cacebar Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 subiectul video-ului: Russian mafia teleport hack ( drog992 ) O scurta prezentare: prafi. Link catre filmulet:
TeoHD Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Fain. Dar ii poti face si post, oricum sunt foarte slabi.
Kosso.Cross Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 (edited) Drog992 ala ia ban asigurat .. Edited September 5, 2014 by Gronks
Maky Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Sti ca nu a fost niciun teleport, ci din cauza lag-ului de la filmare pare asta, nu?
Maky Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Nu aberez nimic, apropo am vazut multe "suferinte" azi la tine la war + chiar aici in post. Daca zici ca are hack teleport pune te rog adminii sa-l controleze.
Hopeful Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Aici chestia cu teleport hack poate fi adevarata sau nu, deoarece exista o faza cand unor playeri le apar alti playeri fiind afk, el a aparut afk dupa perete si cand a revenit din acel bug cu afk a aparut acolo. Acum aici nu prea sunt dovezi clare pentru ca se putea intampla ce am zis eu mai sus
FrEeRuNiNnG Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 (edited) Hai noroc, dupa cum vezi dar se pare ca tu nu prea vezi, atunci cand s-a " Teleportat " parca facea run, si a venit din cladire uita-te mai bine, daca-si dadea teleport se vedea altfel si oricum de ce sa-si dea Tp fix la tine? Si apropo ai un lag imens ai vazut cum se vedea focul de arma la celalalt player? @ E de la lag, si mai e ceva, stii cand esti pe autostrada si iti apare dintr-o data un tir in fata? Poate aici la fel s-a incarcat textura greu si l-ai vazut ca si cum s-a teleportat. Edited September 5, 2014 by FrEeRuNiNnG
Devilutzul Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 De la teleport hack iei ban de la AdmBot.
Cacebar Posted September 5, 2014 Author Posted September 5, 2014 Ba eu nu stiu.. doar am vrut sa vad parerea, mi se pare ciudat ..
Bunraku Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 Du-te si fa-i post, si o sa vezi ce zic admini.
Alberto Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 De la teleport hack iei ban de la AdmBot. Ba eu nu stiu.. doar am vrut sa vad parerea, mi se pare ciudat .. E clar de la lagul tau prietene.Ai calculator din '70!
InSide Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Nu știu ce să spun, dar, este dubioasă fază când apare acolo dintr-o data.
Recommended Posts