Razvan7799 Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 salut deci mi-am luat un joystick ieri si cand sa-l bag sa ma joc samp merge bine tot dar la tinta nu sare tinta direct pe corp-ul caracterului ..... cum fac sa sara tinta direct pe el ?
Solution Alex AxeLz Posted September 6, 2014 Solution Posted September 6, 2014 salut deci mi-am luat un joystick ieri si cand sa-l bag sa ma joc samp merge bine tot dar la tinta nu sare tinta direct pe corp-ul caracterului ..... cum fac sa sara tinta direct pe el ? Am scris mai jos ↓↓↓ ma ajuta cineva ? Sa te ajutam nu putem, dar pot sa iti citez regulamentul. Link -> http://forum.bugged.ro/topic/81-regulamentul-serverului-server-rules/ Regulamentul spune ca " - AIMBOT. Este interzisa cu desavarsire orice avantaj de acest gen si se sanctioneaza cu ban permanent la prima abatere. - Joypad - folosirea unui joypad se sanctioneaza cu ban 3 zile. " Mai exact, nu ai voie sa folosesti joypad. Ce este joypad? R: JoyPad este sistemul de la joy-stick, cum bine ai spus si tu NU iti sare tinta direct catre om, fiindca Shad0w a pus un sistem anti-aim mai exact aimtest. Care nu lasa jucatorii sa foloseasca joy-pad. Deci, daca vrei sa te joci cu joy-stick-ul. Trebuie sa: 1. Te joci pe GTA SA Normal(Single Player) 2. Sa nu il folosesti.. fiindca risti BAN 3 zile # Respect to be respected #
Recommended Posts