Vlad98 Posted September 8, 2014 Author Posted September 8, 2014 Nu pot vedea pozele. Nu pot vedea pozele. Si nici sa le descarc Nu stiu care e problema, ieri functionau perfect...
Devilutzul Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Astazi am sa va prezint modurile pe care eu le folosesc. Doresc sa precizez ca nici un mod nu este facut de mine, doar modificate dupa bunul plac. Astept din partea voastra orice comentariu bun sau rau, dar de asemenea nu ezitati sa postati in caz ca nu va descurcati. 1. Mod Bullet. Mod de instalare: Se instaleaza cu spark sau orice alt program care poate deschide gta3.img. Cu ajutorul acelui program se introduc cele 2 fisiere din arhiva. Link download: Aici Poze: Aici. 2. Arme pe spate. Mod de instalare: Se introduc toate fisierele din arhiva in fisierul principal unde esti instalat Gta San Andreas. Link download: Click. Poze: Aici. Aici. 3. Arme rosii: Mod de instalare: Mod de instalare: Se instaleaza cu spark sau orice alt program care poate deschide gta3.img. Cu ajutorul acelui program se introduc fisierele din arhiva. Link download: Aici. Poze: Aici. 4. Radar Detaliat Poze: Aici. Link download: Aici. Cum se instaleaza: Este nevoie de o tinta care are un radar patrat, daca doriti sa aveti si radar patrat. Se poate face cu txdworkshop. Se deschide txdworkshop, se da open txt, se selecteaza tina dupa care mergem pe comanda import ( putin mai la dreapta ) selectam fisierele pe care dorim sa le introducem si dam save txd. 5. Efecte. Mod de instalare: Aici treaba este mai simpla. Se dezarhiveaza fisierele dupa care se merge in folderul models si se inlocuiesc fisierele existente. Link download: Aici. Poze: Aici. Aici. Aici. 6. Faruri. Mod de instalare: Se dezarhiveaza, se copiaza fisierul particle si se inlocuieste in fisierul models. Link download: Click. Poze: Aici. Aici. Aici. 7. Fonts. Mod de instalare: Se dezarhiveaza, se copiaza fisierul fonts si se inlocuieste in folderul models. Link download: Click, Poze: Aici. 8. Fraps Mod de instalare: Se instaleaza automat cu ajutorul acelui fisier exe din arhiva. Link download: Click, Este varianta full, filmeaza HD. 9. Gauri in pereti. Mod de instalare: Se copiaza toate fisierele in folderul principal Gta San Andreas. Link download: Click. Poze: Aici. 10. Arme aurii / Gold Weapon Mod de instalare: Se instaleaza cu spark sau orice alt program care poate deschide gta3.img. Cu ajutorul acelui program se introduc fisierele din arhiva. Link download: Click. Poze: Aici. 11. Radar Gta IV Mod de instalare: Se introduc fisierele din arhiva in gta3.img cu orice program care deschide acea arhiva. Eu unul folosesc Spark. Link download: Click. Poze: Aici. 12. Hp in cifre. Mod de instalare: Aveti nevoie de Cleo. Se copiaza fisierul in folderul Cleo. Link download: Click. 13. Hud. Mod de instalare: Se copiaza fisierul hud.txd si se inlocuieste in folderul models. Link download: Click. Poze: Aici. Aici. 14. Hud 2. Mod de instalare: Se copiaza fisierul hud.txd si se inlocuieste in folderul models. Link Download: Click. Poze: Aici. Aici. 15. Mod Bucsa Mod de instalare: Se instaleaza automat pe orice masina doriti voi. Link download: Click. Poze: Aici. 16. Ped. Mod de instalare: Se inlocuieste fisierul in folderul anim. Link download: Click. Poze: Am sa revin cu un video. 17. Sandking. Mod de instalare: Se introduc in gta3.img fisierele din arhiva cu ajutorul programului Spark. Link download: Click. Poze: http://i.imgur.com/jw74IpU.png http://i.imgur.com/bSBpZrX.png 18. Zone text. Mod de instalare: Se copiaza fisierul in folderul Cleo. Link download: Click. Poze: http://i.imgur.com/m44uKpj.png Link download Cleo: Click. Modul de bucsa face totul, +1
zKinG Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Astazi am sa va prezint modurile pe care eu le folosesc. Doresc sa precizez ca nici un mod nu este facut de mine, doar modificate dupa bunul plac. Astept din partea voastra orice comentariu bun sau rau, dar de asemenea nu ezitati sa postati in caz ca nu va descurcati. 1. Mod Bullet. Mod de instalare: Se instaleaza cu spark sau orice alt program care poate deschide gta3.img. Cu ajutorul acelui program se introduc cele 2 fisiere din arhiva. Link download: Aici Poze: Aici. 2. Arme pe spate. Mod de instalare: Se introduc toate fisierele din arhiva in fisierul principal unde esti instalat Gta San Andreas. Link download: Click. Poze: Aici. Aici. 3. Arme rosii: Mod de instalare: Mod de instalare: Se instaleaza cu spark sau orice alt program care poate deschide gta3.img. Cu ajutorul acelui program se introduc fisierele din arhiva. Link download: Aici. Poze: Aici. 4. Radar Detaliat Poze: Aici. Link download: Aici. Cum se instaleaza: Este nevoie de o tinta care are un radar patrat, daca doriti sa aveti si radar patrat. Se poate face cu txdworkshop. Se deschide txdworkshop, se da open txt, se selecteaza tina dupa care mergem pe comanda import ( putin mai la dreapta ) selectam fisierele pe care dorim sa le introducem si dam save txd. 5. Efecte. Mod de instalare: Aici treaba este mai simpla. Se dezarhiveaza fisierele dupa care se merge in folderul models si se inlocuiesc fisierele existente. Link download: Aici. Poze: Aici. Aici. Aici. 6. Faruri. Mod de instalare: Se dezarhiveaza, se copiaza fisierul particle si se inlocuieste in fisierul models. Link download: Click. Poze: Aici. Aici. Aici. 7. Fonts. Mod de instalare: Se dezarhiveaza, se copiaza fisierul fonts si se inlocuieste in folderul models. Link download: Click, Poze: Aici. 8. Fraps Mod de instalare: Se instaleaza automat cu ajutorul acelui fisier exe din arhiva. Link download: Click, Este varianta full, filmeaza HD. 9. Gauri in pereti. Mod de instalare: Se copiaza toate fisierele in folderul principal Gta San Andreas. Link download: Click. Poze: Aici. 10. Arme aurii / Gold Weapon Mod de instalare: Se instaleaza cu spark sau orice alt program care poate deschide gta3.img. Cu ajutorul acelui program se introduc fisierele din arhiva. Link download: Click. Poze: Aici. 11. Radar Gta IV Mod de instalare: Se introduc fisierele din arhiva in gta3.img cu orice program care deschide acea arhiva. Eu unul folosesc Spark. Link download: Click. Poze: Aici. 12. Hp in cifre. Mod de instalare: Aveti nevoie de Cleo. Se copiaza fisierul in folderul Cleo. Link download: Click. 13. Hud. Mod de instalare: Se copiaza fisierul hud.txd si se inlocuieste in folderul models. Link download: Click. Poze: Aici. Aici. 14. Hud 2. Mod de instalare: Se copiaza fisierul hud.txd si se inlocuieste in folderul models. Link Download: Click. Poze: Aici. Aici. 15. Mod Bucsa Mod de instalare: Se instaleaza automat pe orice masina doriti voi. Link download: Click. Poze: Aici. 16. Ped. Mod de instalare: Se inlocuieste fisierul in folderul anim. Link download: Click. Poze: Am sa revin cu un video. 17. Sandking. Mod de instalare: Se introduc in gta3.img fisierele din arhiva cu ajutorul programului Spark. Link download: Click. Poze: http://i.imgur.com/jw74IpU.png http://i.imgur.com/bSBpZrX.png 18. Zone text. Mod de instalare: Se copiaza fisierul in folderul Cleo. Link download: Click. Poze: http://i.imgur.com/m44uKpj.png Link download Cleo: Click. Nu merge nici o poza boss
Blasen Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Astazi am sa va prezint modurile pe care eu le folosesc. Doresc sa precizez ca nici un mod nu este facut de mine, doar modificate dupa bunul plac. Astept din partea voastra orice comentariu bun sau rau, dar de asemenea nu ezitati sa postati in caz ca nu va descurcati. 1. Mod Bullet. Mod de instalare: Se instaleaza cu spark sau orice alt program care poate deschide gta3.img. Cu ajutorul acelui program se introduc cele 2 fisiere din arhiva. Link download: Aici Poze: Aici. 2. Arme pe spate. Mod de instalare: Se introduc toate fisierele din arhiva in fisierul principal unde esti instalat Gta San Andreas. Link download: Click. Poze: Aici. Aici. 3. Arme rosii: Mod de instalare: Mod de instalare: Se instaleaza cu spark sau orice alt program care poate deschide gta3.img. Cu ajutorul acelui program se introduc fisierele din arhiva. Link download: Aici. Poze: Aici. 4. Radar Detaliat Poze: Aici. Link download: Aici. Cum se instaleaza: Este nevoie de o tinta care are un radar patrat, daca doriti sa aveti si radar patrat. Se poate face cu txdworkshop. Se deschide txdworkshop, se da open txt, se selecteaza tina dupa care mergem pe comanda import ( putin mai la dreapta ) selectam fisierele pe care dorim sa le introducem si dam save txd. 5. Efecte. Mod de instalare: Aici treaba este mai simpla. Se dezarhiveaza fisierele dupa care se merge in folderul models si se inlocuiesc fisierele existente. Link download: Aici. Poze: Aici. Aici. Aici. 6. Faruri. Mod de instalare: Se dezarhiveaza, se copiaza fisierul particle si se inlocuieste in fisierul models. Link download: Click. Poze: Aici. Aici. Aici. 7. Fonts. Mod de instalare: Se dezarhiveaza, se copiaza fisierul fonts si se inlocuieste in folderul models. Link download: Click, Poze: Aici. 8. Fraps Mod de instalare: Se instaleaza automat cu ajutorul acelui fisier exe din arhiva. Link download: Click, Este varianta full, filmeaza HD. 9. Gauri in pereti. Mod de instalare: Se copiaza toate fisierele in folderul principal Gta San Andreas. Link download: Click. Poze: Aici. 10. Arme aurii / Gold Weapon Mod de instalare: Se instaleaza cu spark sau orice alt program care poate deschide gta3.img. Cu ajutorul acelui program se introduc fisierele din arhiva. Link download: Click. Poze: Aici. 11. Radar Gta IV Mod de instalare: Se introduc fisierele din arhiva in gta3.img cu orice program care deschide acea arhiva. Eu unul folosesc Spark. Link download: Click. Poze: Aici. 12. Hp in cifre. Mod de instalare: Aveti nevoie de Cleo. Se copiaza fisierul in folderul Cleo. Link download: Click. 13. Hud. Mod de instalare: Se copiaza fisierul hud.txd si se inlocuieste in folderul models. Link download: Click. Poze: Aici. Aici. 14. Hud 2. Mod de instalare: Se copiaza fisierul hud.txd si se inlocuieste in folderul models. Link Download: Click. Poze: Aici. Aici. 15. Mod Bucsa Mod de instalare: Se instaleaza automat pe orice masina doriti voi. Link download: Click. Poze: Aici. 16. Ped. Mod de instalare: Se inlocuieste fisierul in folderul anim. Link download: Click. Poze: Am sa revin cu un video. 17. Sandking. Mod de instalare: Se introduc in gta3.img fisierele din arhiva cu ajutorul programului Spark. Link download: Click. Poze: http://i.imgur.com/jw74IpU.png http://i.imgur.com/bSBpZrX.png 18. Zone text. Mod de instalare: Se copiaza fisierul in folderul Cleo. Link download: Click. Poze: http://i.imgur.com/m44uKpj.png Link download Cleo: Click. Nu merge sa descarc modu de sandking
Sycer. Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Cand dau click pentru poza / download pe butonul: Aici.. Ma da inapoi pe aceiasi pagina, adica mi se reincarca. Pune si tu link si nu-i mai schimba denumirea cu: Click / Aici.
Recommended Posts