Jump to content

Recommended Posts

Posted

Care are vreo idee de o colectie frumoasa de hidden 222? Am un buget de 191kk un Infernus si un bike hidden 222 si mai vreau sa iau inca 7 masini pe langa astea 2, nu vreau bullet/nrg vreau ceva mai ieftin mai ales sa-mi ajunga 191kk pt 7 masini, eu nu prea am idee de 7 masini cu hidden 222 pana in 191kk daca stiti vreo colectie frumoasa de hidden 222(Tin sa precizez ca in momentul actual am un Infernus si un Bike si mai vreau inca 7 masini insa sa am abni de ele, am 191kk pt 7 masini). Orice idee de 7 masini, bine inteles in valoare totala de 191kk fara bullet/nrg e bine venita.

Nu uitati am un buget de 191kk si trebuie sa-mi iau din acei bani 7 masini cu hidden 222, spuneti-m voi care sa mi-le iau, acumam doar Infernus/Bike cu 222 pe langa ele mai vreau 7 cu 222, sa ma incadrez in 191kk pt 7 masini doar. 

Imi cer scuze pentru unele greseli gramaticale, am scris repede fara sa verific(daca sunt).

Posted

Hustler (10) - Premier (8) - Elegy (30-40) - Jester (28-30) - Sultan (60) - Cheetah (45-50) - Sunrise (2-4)

Preturile aproximative in paranteza

Imi place colectia insa in loc de sunrise si premier ce ai mai recomanda ca nu-mi plac cu arata :(?

Cheetah - Zr-350 - Sandking - Club - Euros - Buffalo - Huntley

Frumos, Insa ZR, Club si Euros nu ar arata asa frumos, emrsi oricum, MAI ASTEPT ALTE IDEEI.

Posted

Hustler, Blade, Sultan, Cheetah, Elegy / Jester, Hotring Racer A / B, Maverick, Buffalo sau Huntley.

Ti-am lasat o lista cu masinile faine cu hidden 222, cred ca ai de unde alege.

Posted

Hustler, Blade, Sultan, Cheetah, Elegy / Jester, Hotring Racer A / B, Maverick, Buffalo sau Huntley.

Ti-am lasat o lista cu masinile faine cu hidden 222, cred ca ai de unde alege.

Omule. mi-ai dat o idee buna, multumesc frumos, mai astept si alte idei daca mai aveti :)).

Posted

Frumoasa colectie.

Acum am Infernus Bullet Sultan Elegy Sandking BRoadway Mesa nRG-500 Turismo hidden 222. :D si 1.1kk banca de-as avea si o casa as fii super fericit dar mai am de luat vreo 1000+ payday-uri ca sa fac 200kk de o casa intrare lv sau chiar 300kk :(( slab la lv 31 stiu...

• 4 months later...
Posted

Salutare vreau sa imi fac o colectie de masini si nu stiu ce sa cumpar as vrea sa fie masini si motociclete inafara de nrg altele astept ideile voastre pana acum am sandking jester si un clover detin si o casa astept idei de la voi

• 2 months later...
Posted

Idee de colectie : - masini ieftine si un hid ce nu mai au multi pe server,cauti 1 sa fie mai personal daca se poate spune...