SnkLaur Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: Laurentiu.Varsta: Am 15 ani. Autodescriere (~ 30 cuvinte): Ma numesc Laurentiu. Locuiesc in orasul Suceava. Imi place sa ma distrez cu prieteni mei pe afara si pe Sa:Mp. In general sunt o persoana intelegatoare si prietenoasa. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : SnkLaurNivel : Am nivel 31. Nume folosite anterior: Nu am folosit alte nick-uri.Vechime pe server: Un an si 5 luniAi avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu, nu am fost banat. Poza cu invitatie: http://i.imgur.com/T8YZBxT.png Link cu faction history: http://bluepanel.bug...profile/SnKLaurCONTACT/ETC.:Contact skype/yahoo messenger: snk_laur | snk_laurDe ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece este un clan foarte respectat si imi doresc sa ma reintorc deoarece am multi prieteni si multe amintiri placute.Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cosider ca pot ajuta clanul prin skil-ul mare la caterinca pe care-l am.Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?: Da.
Brosky Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 (edited) Contra. Iesi ca sa intri iar? pro, dai pro kktule Edited September 7, 2014 by AIMBrosky
DinuDragos Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 Contra. Iesi ca sa intri iar? Am impresia ca a fost dat afara plus ca data trecuta Nyet l-a respins. Eu ii dau pro ca stiu ca e cuțu bun.
VladutParaschiv Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 A renuntat Alex.Tkd la lider si tu ai intrat repede in Bq. in speranta ca vei lua lider. Iti dau Pro fiindca esti un baiat de treaba.
kenny47 Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 (edited) OFF:Contra, ai iesit si ai intrat in bq. Cum a zis si nyet AIM nu e roata de rezerva. On: M-am gandit. Si eu am intrat greu in aim. dar mi sa acordat o sansa. si tu ai avut o sansa. Ai ratato dar sa spun ca a 2a nu o so mai ratezi. Deci ai Pro. .omg. Edited September 7, 2014 by AIM.Kenny
GeoFcsb Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 Stati sa va explic eu. Laur nu a plecat in Blue Squad ca sa ia lider, ci din cauza mea. El facea glume cu ceilalti si m-am gasit eu sa vorbesc pe (/c) iar Laur a inceput sa glumeasca si cu mine, ma rog.. prin injuraturi, dar glumea. Eu am luat-o in serios chestia asta si am inceput sa ne certam, injuram, sa dam pm la cei de rank 6 / PiCi etc. Deci cu alte cuvinte, Laur nu a iesit pentru lider... ON: Pro. 1
Gang Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 Pro, stiu care este situatia. Ceilalti nu inteleg.
ReLoaD. Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 (edited) Pro. Te-ai dus in Bq. sa iei leader, rusine :( Edited September 7, 2014 by ReLoaDD
Iuliii Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Pro, a iesit din cauza la un n00b, nu dau nume. @AIM.GeoFCSB
azteKK Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 pro nab, n-auzi. "ai eşit uh din aim ptr bq." RUŞINE.
LikeSpliff Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 OFF:Contra, ai iesit si ai intrat in bq. Cum a zis si nyet AIM nu e roata de rezerva. On: M-am gandit. Si eu am intrat greu in aim. dar mi sa acordat o sansa. si tu ai avut o sansa. Ai ratato dar sa spun ca a 2a nu o so mai ratezi. Deci ai Pro. .omg.
Beowulf Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Acceptat. Ultima sansa ! Welcome back, m### spike si rasta !
Recommended Posts