Sk1TTLe Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 Nick: Tycoon. Tip(avatar/semnătură/logo): Avatar Stock(obligatoriu): Text: Principal : Tyccon. Secundar : Dog it's my life ( cum se scrie corect ) Detalii: da Detalii despre text: da
Pitiq Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 Dogs are my life, faaaaaaaaaaaaaa.= Cainii sunt[e] viata mea
Sk1TTLe Posted September 7, 2014 Author Posted September 7, 2014 Dogs are my life, faaaaaaaaaaaaaa. = Cainii sunt[e] viata mea Asa, mai astept.
FRAMES Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 (edited) Esti prea p . sa intelegi ,sal mz Edited September 7, 2014 by FRAMESbiceps
Sk1TTLe Posted September 7, 2014 Author Posted September 7, 2014 Nu inteleg nimic + Dogs are my life.
Sk1TTLe Posted September 7, 2014 Author Posted September 7, 2014 Mai astept, pana acum cea mai buna a lu s4mini dar nu e bun textul secundar.
Tiga Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Link-ul avatarului : http://i.imgur.com/CVgja1q.png
Sk1TTLe Posted September 8, 2014 Author Posted September 8, 2014 Sper sa-ti placa! Link-ul avatarului : http://i.imgur.com/CVgja1q.png Frumoase amandoua dar am daca v-ati uitat la al 2-lea comentariu cica se scrie '' Dogs are my life '' daca puteti corecta ./
Tiga Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 (edited) Era ceva normal sa nu iasa exact la fel ca primul... in cele mai multe cazuri prima creatie iasa mai bine, data viitoare gandestete exact ce vrei. Dupa cum vrei culorile sunt putin ( foarte putin ) mai deschise decat in prima, am incercat sa-mi dau seama ce am adaugat prima data.. dar.. nu mi-am adus aminte. Edited September 8, 2014 by Tiga
Sk1TTLe Posted September 8, 2014 Author Posted September 8, 2014 Era ceva normal sa nu iasa exact la fel ca primul... in cele mai multe cazuri prima creatie iasa mai bine, data viitoare gandestete exact ce vrei. Dupa cum vrei culorile sunt putin ( foarte putin ) mai deschise decat in prima, am incercat sa-mi dau seama ce am adaugat prima data.. dar.. nu mi-am adus aminte. Am fost si eu ''Designer'' la viata mea si nu mai cunosc bin ''termenii'' dar pot sa spun ca esti pe drumul bun, daca incercai un text transparent la Tycoon era bine + Dogs are my life la fel sa se imbine cu acel negru, eu zic ca arata mai bine dar si asa e super ok, nu stiu daca m-am exprimat prea bine, ti-am zis nu am mai lucrat de mult in PS, esti pe drum bun :* Uite cum ai dorit! <3
Recommended Posts