Zer01337 Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 (edited) INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume:Cristian.Varsta:17. Localitate:Constanta.Autodescriere (~ 30 cuvinte):Ma numesc Cristian am 17 ani sunt din Constanta, sunt sociabil, glumet cu cei 7 ani de acasa. ma intregrez bine intr-o echipa. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :Zer01337Nivel :20Nume folosite anterior:Nu am avut.Vechime pe server:fac aproape un an cu mici pauze Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nu am avut ban. Link cu faction history:http://bluepanel.bug...rofile/Zer01337 Cea mai mare realizare a ta pe server?:Serozitate si activitatea pe care o am pe server. CONTACT:Contact skype/yahoo messenger:Nu folosesc.Contact Steam:- CLAN: De unde ai aflat de acest clan?: De la un preten. De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Pentru ca in acest clan este un preten de al meu care mi-a poovestit ca este cel mai bun clan nu sunt certuri ca in celelalte clanuri si tot ise respecta. Știi regulile clanului?: Da. Cu ce crezi ca poți sa contribui în acest clan?: Cu materiale si bani. Ții la glumă?: Dacă da, în ce masura?:Normal. Ai mai fost membru? Daca da de ce l-ai parasit?:Nu nu am fost membru. Esti de acord sa adaugi tagu [iMPARAT] alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Da.Esti de acord sa adaugi tagul [iMPARAT] in joc pe server?Da. Dovada cu invitatia[obligatoriu] Link invitatie:http://imgur.com/TZezQ4W Edited September 7, 2014 by Zer01337
mR.Sham3r Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Contra, eu l-am dat afara pentru ca este obraznic. :*
adytza1253 Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Contra?, obraznic? frate e cel mai de treaba player din clan ( si inca cativa), nu cred ca trebuia dat afara. P.S. Ati dat r6 la toti astia din clan si daca iti zice ceva repede uninvite... 1
Razvan00 Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 (edited) Contra, eu l-am dat afara pentru ca este obraznic. :* Ma nene, in aplicatie scrie destul de clar, daca nu tii la glume nu intri !!! AI luat si tu co-lider si gata dai afara pe toata lumea? Si eu am co lider stai chil da nu dau afara din orice prostie. Nu iti convine exista comanda /quitclan. Edited September 8, 2014 by V3n0m
Zer01337 Posted September 8, 2014 Author Posted September 8, 2014 (edited) Ma nene, in aplicatie scrie destul de clar, daca nu tii la glume nu intri !!! AI luat si tu co-lider si gata dai afara pe toata lumea? Si eu am co lider stai chil da nu dau afara din orice prostie. Nu iti convine exista comanda /quitclan. Adevarat :) Edited September 8, 2014 by Zer01337
mR.Sham3r Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 (edited) Știți ca voi pentru mine sunteți doi copii fara viitor care nu au nici cea mai mica valoare în fata mea... sunteți și voi șmecheri pe un joc.. dar în viața reală... în fine o da înțelegeți în vreo 3 4 ani.. DACĂ VREA ALLE POATE SA MĂ DEA AFARA. NU AM NICI CEA MAI MICA PROBLEMA. Edited September 8, 2014 by AdytzaStan
.Franklin Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 Nu va certati aici, dati un exemplu rau unora care se uita peste aplicatie, daca vreti sa va certati, mergeti la Alle si rezolvati-va problemele!!
Adeus Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 A fost in clan+ daca injura,este obraznic,sau altceva se da ClanWarn nu uninvite. ACCEPTAT. ITI DAU INVITE CANT TE VAD PE SERVER.
Recommended Posts