bogdan17 Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Salut Bugged, am zis sa mai fac un mic clip cu micile mele Stunt-uri unele reusite altele mai putin (!) Descriere: Pai in clipul urmator nu sunt stunt-uri extraordinare sau cine stie ce spectacol pot arata acestea, ma scuzati de calitatea slaba a clipului , nu pot sa il fac mai mare pentru ca imi ia mult la upload-area lui. La sfarsit am zis sa pun niste poze cu noua mea echipa de pe serverul Red.Bugged.ro Cu ei am sa fac de acum inainte clipuri si momente funny. Pe scurt urmariti urmatorul clip si dati-va o parere buna/rea , orice parere ma incurajeaza si ma face sa lucrez mai mult ! Link catre filmulet: https://www.youtube.com/watch?v=KehgzgReMEo&feature=youtu.be 6
Hopeful Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Gg, sunt frumoase stunt-urile, iti dau +1 cand pot.
bogdan17 Posted September 8, 2014 Author Posted September 8, 2014 Gg, sunt frumoase stunt-urile, iti dau +1 cand pot. mersi
MasaTociTa Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Salut Bugged, am zis sa mai fac un mic clip cu micile mele Stunt-uri unele reusite altele mai putin (!) Descriere: Pai in clipul urmator nu sunt stunt-uri extraordinare sau cine stie ce spectacol pot arata acestea, ma scuzati de calitatea slaba a clipului , nu pot sa il fac mai mare pentru ca imi ia mult la upload-area lui. La sfarsit am zis sa pun niste poze cu noua mea echipa de pe serverul Red.Bugged.ro Cu ei am sa fac de acum inainte clipuri si momente funny. Pe scurt urmariti urmatorul clip si dati-va o parere buna/rea , orice parere ma incurajeaza si ma face sa lucrez mai mult ! Link catre filmulet: https://www.youtube.com/watch?v=KehgzgReMEo&feature=youtu.be Hai sa ne intalnim undeva pe server ca vreau si eu sa fac stunt's, am NRG.
Yuli. Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 (edited) Gg. Melodia de la inceputul video-ului? Edited September 8, 2014 by Yuli.mirif1K
bogdan17 Posted September 8, 2014 Author Posted September 8, 2014 Gg. Melodia de la inceputul video-ului?
bogdan17 Posted September 10, 2014 Author Posted September 10, 2014 Am sa-ti dau si melodia ,acum sunt pe tableta.
InSide Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Foarte frumos, felicitări pentru videoclip, multă baftă în continuare!
RAIN. Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Se vede ca pe parcursul timpului ti-ai mai imbunatatit calitatile si tin sa te felicit pentru aceasta evoluare. Felictari! Se vede ca pe parcursul timpului ti-ai mai imbunatatit calitatile si tin sa te felicit pentru aceasta evoluare. Felictari!
Recommended Posts