SHEiN.exe Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 (edited) Salutare Bugged, vă prezint modurile mele. Videoclip: Click aici. In pack-ul următor aveţi: -Mod de străzi. -Mod de arme. -Mod de Infernus şi mod de Huntley. -Efecte. -Tinta Krakov. -Gta3.img lag removal by Justinz0r. -Animaţii de la Justinz0r. Link de download pachetul de moduri: Click aici. Link de download gta3.img lag removal (By Justinian): Click aici. Link de download la străzi -LS: Click aici. -LV: Click aici. -SF: Click aici. Dacă v-au plăcut modurile mele, apăsaţi pe butonul de +1. Edited September 8, 2014 by SHEiN.Haarp 5
Ryek Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Salutare Bugged, vă prezint modurile mele. Videoclip: Click aici. In pack-ul următor aveţi: -Mod de străzi. -Mod de arme. -Mod de Infernus şi mod de Huntley. -Efecte. -Tinta Krakov. -Gta3.img lag removal by Justinz0r. -Animaţii de la Justinz0r. Link de download pachetul de moduri: Click aici. Link de download gta3.img lag removal (By Justinian): Click aici. Link de download la străzi -LS: Click aici. -LV: Click aici. -SF: Click aici. Dacă v-au plăcut modurile mele, apăsaţi pe butonul de +1. tare
Florea.sincer Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Frumoase, dar efectele sunt cam exagerate.
blackblood Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Ciudat acel fum care iese din gloante/roti/bubuirea masinilor dar arata bine :)). Frumoasa tinta si strazile. Acum stiu dc nu voiai sa vinzi Infernusul cand te-am intrebat, nu ma mira la modul smecher care-l ai pe el.
SHEiN.exe Posted September 8, 2014 Author Posted September 8, 2014 Ciudat acel fum care iese din gloante/roti/bubuirea masinilor dar arata bine :)). Frumoasa tinta si strazile. Acum stiu dc nu voiai sa vinzi Infernusul cand te-am intrebat, nu ma mira la modul smecher care-l ai pe el. M-am indrogostit de modul ăsta, e prea talentos.
SHEiN.exe Posted September 9, 2014 Author Posted September 9, 2014 Foarte frumoase! Mulţumesc. :* Frumoase, dar efectele sunt cam exagerate. Efectele imi plac şi mersi. -1. s@lkf fmt3y că me-ai dat +1
SHEiN.exe Posted September 9, 2014 Author Posted September 9, 2014 Foarte frumoase! Thx. Frumoase moduri ;) Stiu :3. Mirifice. Ms. Naspa si video si moduri... -1 salpa Naspa ca tine, n-ai fata pentru niciun mod de aici, pls.
SHEiN.exe Posted September 9, 2014 Author Posted September 9, 2014 Provoaca lag strazile? Mie nu-mi provoaca. Şmechere, +1. Ms.
AndreyAndy Posted September 11, 2014 Posted September 11, 2014 Cele mai proaste moduri puse de cele mai prost om -1 esti fan Krakov salpa.
Sm0K3R Posted September 11, 2014 Posted September 11, 2014 1) Lag 2) Sunt frumoase modurile pe masini 3) Urate efectele 4) Grafica urata 5) Frumoasa tinta 6) Strazile le stiu
Recommended Posts