Popular Post ZmariusZ Posted September 8, 2014 Popular Post Posted September 8, 2014 Buna BuGGed.Ro, eu sunt Zallelujah ( Sna[K]e. ) si azi am sa va prezint noua mea achizitie. Garantez 3/3 si pane de curent m3n. Bun, sa incepem : Poza cand stai pe loc : http://i.imgur.com/GncE8X6.png Poza cand tragi : http://i.imgur.com/8DMvVBk.png Link de download : http://fbx.ro/wsms1z70csrtert0 Poza cu tinta : Daca v-a placut, nu ezitati sa dati un '+1'. Astept parerile voastre, atat de bine cat si critici. 18
nexxo Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 SNAKE VALOARE. NU ARATA RAU FRATE, ITI DAU +1 CA NU AM CE FACE CU ELE... [NEXXO BANNED] S@lkf.
Cllau. Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 O am pe albastru hahahahahahahahaha scapa odata de fp-ul de pe red omule
ZmariusZ Posted September 8, 2014 Author Posted September 8, 2014 O am pe albastru hahahahahahahahaha scapa odata de fp-ul de pe red omule Nu ai cum sa ai aceasta tinta pe albastru. Acum 2 ore am facut-o. De ce sa scap de fp ? Arata frumos cu fp. SNAKE VALOARE. NU ARATA RAU FRATE, ITI DAU +1 CA NU AM CE FACE CU ELE... [NEXXO BANNED] S@lkf. Mersi m3n, de ce banned :)) ?
Layzz Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Nu ai cum sa ai aceasta tinta pe albastru. Acum 2 ore am facut-o. De ce sa scap de fp ? Arata frumos cu fp. Mersi m3n, de ce banned :)) ? Chiar o are. E asemănătoare cu ținta care o folosesc eo ;d, ps, ai o problemă cu spamu.. =)))))
ZmariusZ Posted September 8, 2014 Author Posted September 8, 2014 Chiar o are. E asemănătoare cu ținta care o folosesc eo ;d, ps, ai o problemă cu spamu.. =))))) O defectiune la Bind, se mai intampla :( !
Cllau. Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 (edited) Nu ai cum sa ai aceasta tinta pe albastru. Acum 2 ore am facut-o. De ce sa scap de fp ? Arata frumos cu fp. Mersi m3n, de ce banned :)) ? SALKF plsssss da-ti ban si vino pe RED a nev de cineva in ballas respectiv uzumel in grove:)) Edited September 8, 2014 by Freedomeaza
nexxo Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Mersi m3n, de ce banned :)) ? Injurii staf boss, imi pare rau ca adminii dorm pe dota, iar astia rup aimu si wallu. :D
Layzz Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 SALKF plsssss da-ti ban si vino pe RED a nev de cineva in ballas respectiv uzumel in grove:)) îl am pe pasiune, care dă 3/3 cu ăla, n-am ce să zic.
Alex123 Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 SALKF plsssss da-ti ban si vino pe RED a nev de cineva in ballas respectiv uzumel in grove:)) Boss, da si mie download la tinta ca e mai faina pe albastru.
ZmariusZ Posted September 9, 2014 Author Posted September 9, 2014 Tinta aia albastra nu se face publica Pe bune ? :)) am facut tinta asta .. si nu o pot face pe versiunea albastra ? :)). Oricum, tintele seamana foarte mult, dar daca te uiti atent la ele, nu sunt identice.
Cllau. Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 Pe bune ? :)) am facut tinta asta .. si nu o pot face pe versiunea albastra ? :)). Oricum, tintele seamana foarte mult, dar daca te uiti atent la ele, nu sunt identice. E o alta chestie dar prefer tinta mea patrata:D
BeedBoy111 Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 Hai ca ti-am dat +1,daca nu merge bine si la m4 te omor :gs:
Devilutzul Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 E o alta chestie dar prefer tinta mea patrata:D Patrata? Aaaaaa de aia esti asa slab. Pwp tili, vino pe blue sa te invat constructie cu digal.
Recommended Posts