Jump to content

Tinta de culoare rosie aká Sna[K]e. Download, Instal'l and EnJoY. Maji3 si 3/3 cu ea.

Recommended Posts

Posted

O am pe albastru hahahahahahahahaha scapa odata de fp-ul de pe red omule

Nu ai cum sa ai aceasta tinta pe albastru. Acum 2 ore am facut-o. De ce sa scap de fp ? Arata frumos cu fp.

SNAKE VALOARE. NU ARATA RAU FRATE, ITI DAU +1 CA NU AM CE FACE CU ELE... [NEXXO BANNED] S@lkf.

Mersi m3n, de ce banned :)) ?

Posted

Nu ai cum sa ai aceasta tinta pe albastru. Acum 2 ore am facut-o. De ce sa scap de fp ? Arata frumos cu fp.

Chiar o are.

E asemănătoare cu ținta care o folosesc eo ;d, 

ps, ai o problemă cu spamu.. =)))))

Posted

Chiar o are.

E asemănătoare cu ținta care o folosesc eo ;d, 

ps, ai o problemă cu spamu.. =)))))

O defectiune la Bind, se mai intampla :( !

Posted (edited)

SALKF plsssss da-ti ban si vino pe RED a nev de cineva in ballas respectiv uzumel in grove:))

paAVLBB.png

Edited by Freedomeaza
Posted

Injurii staf boss, imi pare rau ca adminii dorm pe dota, iar astia rup aimu si wallu. :D
Posted

SALKF plsssss da-ti ban si vino pe RED a nev de cineva in ballas respectiv uzumel in grove:))

paAVLBB.png

îl am pe pasiune, care dă 3/3 cu ăla, n-am ce să zic.

Posted

paAVLBB.png

Boss, da si mie download la tinta ca e mai faina pe albastru.
Posted

Tinta aia albastra nu se face publica

Pe bune ? :)) am facut tinta asta .. si nu o pot face pe versiunea albastra ? :)). Oricum, tintele seamana foarte mult, dar daca te uiti atent la ele, nu sunt identice.

Posted

Pe bune ? :)) am facut tinta asta .. si nu o pot face pe versiunea albastra ? :)). Oricum, tintele seamana foarte mult, dar daca te uiti atent la ele, nu sunt identice.

E o alta chestie  dar prefer tinta mea patrata:D

Posted

E o alta chestie  dar prefer tinta mea patrata:D

Patrata? Aaaaaa de aia esti asa slab. Pwp tili, vino pe blue sa te invat constructie cu digal.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp