andreiutzzu99 Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Nickname: andreiutzzu99 Nickname-uri anterioare: Nu am avut. Vârsta: 13 ani. Level: 21. Ore jucate: 470 + De cât timp joci sa:mp?: 2 ani. Ai fost banat vreodată pe acest server? Dacă da, de ce?: 1xcleo/asi 1xcrash 1xafaceri ilegale De ce doreşti să te alături clanului MIRIF1K?: Deoarece cunosc multi membrii, vreau sa imi fac prieteni noi , si sa ma fac cunoscut. Cea mai mare realizare a ta pe aceasta comunitate: Este ca in toate mafiile/factiunile in care am fost nu am avut niciun FW/AV. Din ce clanuri ai mai făcut parte? Dacă ai mai făcut parte, de ce ai ieşit?: BAWS - clan naspa - ZUM- clan naspa ... Realizezi că noi suntem un clan unit, ne respectăm şi ne ajutăm la greu?: Da realizez. Alte precizări: Salut.
Yuli. Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 Contra , nu te cunosc si ai cam multe ,,pacate'' .
sebic Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 contra..ceri pro in joc plus ca te stiu si cam suferi
Zeldak. Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 contra..ceri pro in joc plus ca te stiu si cam suferi
Recommended Posts