StyKI97 Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 Nickname: LASTARICA - o sa urmeze numele .SHEF[] imediat ce imi iau pay-safe-card. Nickname-uri anterioare: Trues. / Sloppyz0r[] / SmYllE/ Chr1s666 / crss. ( Conturi si nume ) dintre care ( sloppyz0r[] sparte de catre Raltahook si banate. ). Vârsta: 19 Level: 19 Ore jucate: 344 De cât timp joci sa:mp?: 1 an si ceva. Ai fost banat vreodată pe acest server? Dacă da, de ce?: Nu! Cum am mai spus si mai sus "Banurile care sunt pe conturile alea sunt din cauza ca m-i sa spart conturile si a intrat cu cheats, singurul cont care nu mi-a fost spart si am bagat cheats Trues. De ce doreşti să te alături clanului MIRIF1K?: The Best Clan, atat pot zice. Cea mai mare realizare a ta pe aceasta comunitate: Sa imi fac preteni, tovarasi, amici. Din ce clanuri ai mai făcut parte? Dacă ai mai făcut parte, de ce ai ieşit?: .Haarp], /quitclan erau nabz0ri la propui. Realizezi că noi suntem un clan unit, ne respectăm şi ne ajutăm la greu?: Desigur. Alte precizări: -
Recommended Posts