Jump to content

Recommended Posts

Posted

Numai de plagiat stiti multi dintre voi.

Credeti ca daca scrieti @VALOAREDAIAMARE, gata ai 20 de plus-uri?

Pacat ca ai copiat de la Ragna, care este si a fost singuru care e avut acest nume la topicul destinat modurilor sale.

-1 ( daca ar si exista acest buton  ).

• Upvote 1
Posted

Praf modurile, frate..Va omorati sa faceti un video cu niste moduri care sunt vechi de 2 ani si puneti ca topitii numele la topic #ValoareDaiaMare

Sunteti enervanti...Macar de ati pune si voi niste moduri care nu au fost postate de 500 de ori si nu sunt antice..Postati si voi ceva mai smecher, moduri cu valoare ai tu? Tinta, particle.txd, mod infernus si?

ATAT

Eu nici nu ma obosesc sa fac un video cu modurile mele pentru ca:

1. Mi-ar lua cel putin 1 ora 2 ca sa le uploadez

2. Pana as mai filma, pentru a mai gasii si masinile de care am nevoie, pentru ca am si pe masini

3. Ar dura prea mult sa uploadez video-ul pentru ca am o viteza de net de 8 mb/s (asta inseamna 800 kb/s)

4. Am un folder cu modurile pentru samp, in caz ca va trbui sa reinstalez gta-ul si sa pun iara modurile, acel folder are 3GB, numai cu moduri deci iti dai seama cam ce este acolo

Posted

Praf modurile. Si, frate ce Wooden PC sa ai =)). Cat de LOW sunt graficele, n-as putea sa joc in halu' ala =)).

=))))

Cocolino face tot video-ul =))

Posted

Numai de plagiat stiti multi dintre voi.

Credeti ca daca scrieti @VALOAREDAIAMARE, gata ai 20 de plus-uri?

Pacat ca ai copiat de la Ragna, care este si a fost singuru care e avut acest nume la topicul destinat modurilor sale.

-1 ( daca ar si exista acest buton  ).

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp