Popular Post xBoRn Posted May 15, 2013 Popular Post Posted May 15, 2013 (edited) ** Bun, în acest tutorial vă voi învăța cum să vă conectați la server-ul nostru: samp.bugged.ro- Instalarea jocului:Pentru a vă conecta la server-ul propriu-zis trebuie să aveți instalat jocul, GTA San Andreas.- Instalarea patch-ului:Patch-ul îl puteți descărca de AICI și îl instalați in folder-ul cu jocul. (ex: D:/GTASanAndreas)- Conectarea la server-ul nostru:1. După ce ați instalat patch-ul, rulați-l. [ATENȚIE: NU Gta San Andreas , ci San Andreas MultiPlayer ]2. După ce ați intrat in SA:MP vă va apărea o căsuță cu NAME [AICI] vă puneți voi ce nume doriți.3. Apoi click pe și vă va apărea o căsuță [AICI], unde introduceți adresa următoare: samp.bugged.ro4. Apoi dați dublu click pe server [AICI] sau apăsați pe butonul de connect .- Inregistrarea pe server:1. Prima dată vă cere o parolă cu care să vă conectați de acum incolo pe server. [AICI]2. În al doilea rând trebuie să vă spuneți sexul: Male / Female [AICI]3. În al treilea rând trebuie să vă spuneți varsta, apoi click pe PROCEED. [AICI]4. În al patrulea rând trebuie să vă spuneți adresa de e-mail, apoi click pe SAVE. [AICI]5. Păi în final trebuie să vă DISTRAȚI! În caz că aveți nevoie de ajutor trimite un /report staff-ului buGGed. [AICI]- Tutorial creat de: eNdz0r.- Timp de lucru: In jur de 1 oră. P.S: Eu cred că acest tutorial ar trebui să fie PINNED pentru a ajuta jucătorii noi.Dacă credeți că tutorialul merită un , nu ezita!Lăsa-ți un comentariu dacă a ieșit bun tutorialul. Edited May 15, 2013 by eNdz0r™ 24
Catal1n Posted May 15, 2013 Posted May 15, 2013 Buna treaba , pentru orice incepator in samp , ii dau un sfat : sa se lase . +1 ! 1
SchottKy Posted May 15, 2013 Posted May 15, 2013 (edited) Cred ca majoritatea stiau dar nu sti niciodata ce specimene mai apar.Oricum bravo,foarte detaliat. Edited May 15, 2013 by SchottKy
xBoRn Posted May 15, 2013 Author Posted May 15, 2013 Cred ca majoritatea stiau dar nu sti niciodata ce specimene mai apar.Oricum bravo,foarte detaliat. De aceea a fost creat.
AlexJones Posted May 15, 2013 Posted May 15, 2013 (edited) O sa ajungem sa facem tutoriale : Cum sa scrii pe chat in samp ... :| Edited May 15, 2013 by Ne0 aka Morfinel 1
xBoRn Posted May 15, 2013 Author Posted May 15, 2013 O sa incepem sa facem tutoriale : Cum sa scrii pe chat in samp ... :| Luată din alt topic, acest tutorial era la Discuții Generale și a fost mutat aici. Numai posta dacă nu e legat de acest topic.
xBoRn Posted May 15, 2013 Author Posted May 15, 2013 @ Extrem de folositor pt incepatori, bravo! Mersi, apreciez. Alte păreri? 1
xSeBy Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Bravo pentru tutorial, a iesit grozav. Felicitari. Ai un +1 din partea mea.
ALVAREZ Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Felicitari, dar poti te rog frumos sa pui si un site de unde sa luam GTA San Andreas si #####-ul ? Te rog, nu am cont [ bugged.ro nu promoveaza pirateria. nu puneti link-uri de download. puteti primi WARN pe forum. ]
xBoRn Posted May 18, 2013 Author Posted May 18, 2013 Foarte bun tutorialul !! +1 Mersi! Bravo barosanu' lu tata ;* +1 cand pot. Să trăiești tată! Bravo pentru tutorial, a iesit grozav. Felicitari. Ai un +1 din partea mea. Mersi! Felicitari, dar poti te rog frumos sa pui si un site de unde sa luam GTA San Andreas si #####-ul ? Te rog, nu am cont [ bugged.ro nu promoveaza pirateria. nu puneti link-uri de download. puteti primi WARN pe forum. ] O să pun download link.
xBoRn Posted May 18, 2013 Author Posted May 18, 2013 Ai si +1 de la mine petru acest tutorial Thx. Mai aștept păreri.
xBoRn Posted May 18, 2013 Author Posted May 18, 2013 Felicitari pt munca depusa! Bun tutoarialul. Mai atent data viitoare, amice.
Recommended Posts