Popular Post Crowley. Posted September 10, 2014 Popular Post Posted September 10, 2014 (edited) Pe 15 a-11-a am inceput, Sa ne ridicam din ce in ce mai mult. Playerii veneau mereu, Server-ul crestea, nu-i greu. Shad0w era bucuros, Serveru'-i ajungea glorios. Tibi a fost fericit, Cand multi playeri a gasit. Dupa multa munca frate, Au ajuns foarte departe. Serverul urca mereu, Poate-asa a vrut Dumnezeu. Update-uri zilnice aveau, Playerii le tot cresteau. Server-ul in sus urca, Shad0w se tot minuna. Dupa un an de munca si chin, Au ajuns sa aiba 1000 de playeri pe putin. Toata lumea era fericita, Munca in sfarsit le era rasplatita. Dupa un an si ceva, Serverul fata nu mai facea. Asa ca Shad0w a decis, Un nou server s-a deschis. Server-ul se numea 'red', Dar urmat tot de 'bugged'. In putin timp s-a umplut, Playerii n-au incaput. Sloturi au mai cumparat, Server-ul s-a dezvoltat. Uite asa, cu multa munca, Playerii nici nu se culca, Se tot joaca-aici intruna, Chiar si toata saptamana. Sper sa va placa, am lucrat ceva la ea. Astept parerile voastre pozitive / negative. Edited September 10, 2014 by DuMiL 34 Quote
Danwel Posted September 11, 2014 Posted September 11, 2014 Faine rimele!Doar ca, parerea mea, seamana cu o colinda :) Quote
Crowley. Posted September 11, 2014 Author Posted September 11, 2014 (edited) Faine rimele! Doar ca, parerea mea, seamana cu o colinda :) Multumesc, poate ca seamana. Oricum cred ca o sa incerc sa o rescriu .omg. Edited September 11, 2014 by DuMiL Quote
Fit Posted September 11, 2014 Posted September 11, 2014 Imi place, ti-am dat 1+. Mai asteptam versuri de la tine. Quote
Crowley. Posted September 11, 2014 Author Posted September 11, 2014 Imi place, ti-am dat 1+. Mai asteptam versuri de la tine. Multumesc, o sa mai fac .omg. . Quote
Crowley. Posted September 11, 2014 Author Posted September 11, 2014 A iesit bine, imi place. Multumesc! :) Quote
Crowley. Posted September 11, 2014 Author Posted September 11, 2014 Faine, îmi plac. GG, +1. Mersi! :) Quote
vladroman Posted September 11, 2014 Posted September 11, 2014 Mai compune ceva =]], despre serverul de mc. poate? =]] Quote
Crowley. Posted September 11, 2014 Author Posted September 11, 2014 Mai compune ceva =]], despre serverul de mc. poate? =]] O sa incerc. Quote
Hopeful Posted September 11, 2014 Posted September 11, 2014 Pe 15 a-11-a am inceput, Sa ne ridicam din ce in ce mai mult. Playerii veneau mereu, Server-ul crestea, nu-i greu. Shad0w era bucuros, Serveru'-i ajungea glorios. Tibi a fost fericit, Cand multi playeri a gasit. Dupa multa munca frate, Au ajuns foarte departe. Serverul urca mereu, Poate-asa a vrut Dumnezeu. Update-uri zilnice aveau, Playerii le tot cresteau. Server-ul in sus urca, Shad0w se tot minuna. Dupa un an de munca si chin, Au ajuns sa aiba 1000 de playeri pe putin. Toata lumea era fericita, Munca in sfarsit le era rasplatita. Dupa un an si ceva, Serverul fata nu mai facea. Asa ca Shad0w a decis, Un nou server s-a deschis. Server-ul se numea 'red', Dar urmat tot de 'bugged'. In putin timp s-a umplut, Playerii n-au incaput. Sloturi au mai cumparat, Server-ul s-a dezvoltat. Uite asa, cu multa munca, Playerii nici nu se culca, Se tot joaca-aici intruna, Chiar si toata saptamana. Sper sa va placa, am lucrat ceva la ea. Astept parerile voastre pozitive / negative. De la mine ai +1 cand pot, pe viitor baga si o muzica, ca sa fie un adevarat ritm;). Quote
Crowley. Posted September 11, 2014 Author Posted September 11, 2014 De la mine ai +1 cand pot, pe viitor baga si o muzica, ca sa fie un adevarat ritm;). Eu pot sa fac si un beat frumos, dar nu are cine sa cante, nu crede ca am o voce atat de buna. Quote
aryanSS Posted September 11, 2014 Posted September 11, 2014 Cum a zis Robytzu10, fa o melodie si baga aceste versuri. =) +1 Quote
Crowley. Posted September 11, 2014 Author Posted September 11, 2014 Cum a zis Robytzu10, fa o melodie si baga aceste versuri. =) +1 O sa incerc, candva, sa vad.. Quote
Crowley. Posted September 11, 2014 Author Posted September 11, 2014 Foarte faina . gg men ! Multumesc! :) Quote
Ghelbeaza Cristian Posted September 11, 2014 Posted September 11, 2014 Frumos, poezia " buGGed ". Quote
Crowley. Posted September 11, 2014 Author Posted September 11, 2014 Frumos, poezia " buGGed ". .omg. Quote
Crowley. Posted September 11, 2014 Author Posted September 11, 2014 Frumos bai Dumilas :))), cat despre cantat nu te incurajez sa canti stiu ce voce ai :)))), te stiu de pe skypel Multumesc. Asta am spus si eu, ca n-am voce. Vad eu cum o rezolv si p'asta :). Quote
bLaZiNgDuCk Posted September 11, 2014 Posted September 11, 2014 Foarte fain, ti-a luat mult sa faci aceste versuri? Oricum ai +1. Quote
Crowley. Posted September 12, 2014 Author Posted September 12, 2014 Foarte fain, ti-a luat mult sa faci aceste versuri? Oricum ai +1. Nu foarte mult. Multumesc! Quote
Recommended Posts