IonutMarian Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Faine rimele! Doar ca, parerea mea, seamana cu o colinda :) Sorcova vesela :))) Quote
Crowley. Posted September 28, 2014 Author Posted September 28, 2014 Sorcova vesela :))) Stii cum se spune, fiecare cu parerea lui ;). 1 Quote
IonutMarian Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Stii cum se spune, fiecare cu parerea lui ;). ;) Quote
Crowley. Posted October 1, 2014 Author Posted October 1, 2014 Colind de vara :). sexy nu? :o :v Quote
eXcentriQ Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Bine asa :)) Gj te asteptam si cu altceva Quote
Sqw. Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 Frumos, cred ca iti v-a da si Shad0w/tibi +1. Quote
Deniis. Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 @, Frumos , dar mai puteai continua cu niște versuri .. Și așa nu găseai sfârșitul , erau niște versuri ”infinite” :)). Quote
RAIN. Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 Imi place cum gandesti, ai talent. Felicitari! Quote
SiNCED Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 Frumos, tine-o tot asa, ai +1 de la mine. Sper sa vada si Shad0w / Tibi. Ar fi incantati. Quote
skYwaLker Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 Interesante acele rime. Felicitari, tine-o tot asa, ai +1 si de la mine, totusi ti-ai dedicat ceva timp sa le faci. Quote
Crowley. Posted October 26, 2014 Author Posted October 26, 2014 (edited) Bine asa :)) Gj te asteptam si cu altceva Frumos, cred ca iti v-a da si Shad0w/tibi +1. @, Frumos , dar mai puteai continua cu niște versuri .. Și așa nu găseai sfârșitul , erau niște versuri ”infinite” :)). Imi place cum gandesti, ai talent. Felicitari! Foarte tare frate!GJ! Frumos, tine-o tot asa, ai +1 de la mine. Sper sa vada si Shad0w / Tibi. Ar fi incantati. Interesante acele rime. Felicitari, tine-o tot asa, ai +1 si de la mine, totusi ti-ai dedicat ceva timp sa le faci. Va multumesc tuturor! :) @, chiar acum lucrez la alte versuri :). Edited October 26, 2014 by Mini. Quote
AnaelAndru Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 Faiin!! Super tare ! Mi-a placut tine-o tot asa mane!! ;) :) . Quote
Azaow Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 Pe 15 a-11-a am inceput, Sa ne ridicam din ce in ce mai mult. Playerii veneau mereu, Server-ul crestea, nu-i greu. Shad0w era bucuros, Serveru'-i ajungea glorios. Tibi a fost fericit, Cand multi playeri a gasit. Dupa multa munca frate, Au ajuns foarte departe. Serverul urca mereu, Poate-asa a vrut Dumnezeu. Update-uri zilnice aveau, Playerii le tot cresteau. Server-ul in sus urca, Shad0w se tot minuna. Dupa un an de munca si chin, Au ajuns sa aiba 1000 de playeri pe putin. Toata lumea era fericita, Munca in sfarsit le era rasplatita. Dupa un an si ceva, Serverul fata nu mai facea. Asa ca Shad0w a decis, Un nou server s-a deschis. Server-ul se numea 'red', Dar urmat tot de 'bugged'. In putin timp s-a umplut, Playerii n-au incaput. Sloturi au mai cumparat, Server-ul s-a dezvoltat. Uite asa, cu multa munca, Playerii nici nu se culca, Se tot joaca-aici intruna, Chiar si toata saptamana. Sper sa va placa, am lucrat ceva la ea. Astept parerile voastre pozitive / negative. Sa nu crezi ca sunt nesimtit. Dar se putea si mai ritmatic. In rest este frumos. Quote
Recommended Posts