Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Mie tot nu imi merge :(

Am facut un video pentru a intelege ce trebuie sa faci.

Edited by JonsonN.
  • Upvote 1
  • 2 weeks later...
Posted

Dc nu pot sa postez sau sa fac topic-uri ? am validat contul

Eu vad ca postezi aici, cum nu poti posta?

Posted

Deci de la un timp cand intru pe forum nu mi se salveaza id-u si parola si trebuie mereu sa le bag, ce trebuie sa fac?

Pai probabil cand ai bagat nu ai dat 'salveaza parola' sau folosesti un browser rau, iti recomand Google Chrome v37. 

Ori ai umblat pe la setarile browser-ului.

Posted

Deci de la un timp cand intru pe forum nu mi se salveaza id-u si parola si trebuie mereu sa le bag, ce trebuie sa fac?

Dai pe ''remember me'' inainte de a da login.

• Upvote 1
Posted

Folosesti proxy ?

Ce browser foloseşti?

Nu, nu folosesc proxy. Am Google Chrome, chiar nu ştiu de ce nu memorează parola. Nu folosesc modul Icognito când mă loghez sau ceva. Problema nu este una deranjantă, însă credeam că mai mulţi useri au problema asta.

Posted

Nu, nu folosesc proxy. Am Google Chrome, chiar nu ştiu de ce nu memorează parola. Nu folosesc modul Icognito când mă loghez sau ceva. Problema nu este una deranjantă, însă credeam că mai mulţi useri au problema asta.

Ewl. Încearcă cu Mozilla Firefox.

Posted

Eu totusi zic sa pastrezi Google Chrome, in prezent este cel mai bun browser, Mozilla a fost CANDVA cel mai bun, dar chrome l-a lasat in urma.

Incearca sa reinstalezi iar Chrome, poate merge.

Posted

Eu totusi zic sa pastrezi Google Chrome, in prezent este cel mai bun browser, Mozilla a fost CANDVA cel mai bun, dar chrome l-a lasat in urma.

Incearca sa reinstalezi iar Chrome, poate merge.

Din punctul tău de vedere zici că, Chromeul e mai bun, ok. Fiecare cu părerea lui.

Eu zic să încerce cu Mozilla Firefox.

Posted

Din punctul tău de vedere zici că, Chromeul e mai bun, ok. Fiecare cu părerea lui.

Eu zic să încerce cu Mozilla Firefox.

Google Chrome chiar este cel mai bun browser la ora actuala.

PS - nu am avut niciodata aceasta problema pe Google Chrome, foloseste un cleaner, recomand CCleaner.

Posted

Salut,am si eu o problema.Vreau sa imi vad notificarile,dau clik pe acel clopotel si nu se intampla nimic.Nu stiu ce are,utilizez Browserul Opera!

Posted

Salut,am si eu o problema.Vreau sa imi vad notificarile,dau clik pe acel clopotel si nu se intampla nimic.Nu stiu ce are,utilizez Browserul Opera!

Sigur e de la browser.. altceva mai prost ca Opera nu ai gasit?

Iti recomand Google Chrome, daca nu merge nici cu el, e de la internet.