Jump to content

Recommended Posts

Posted

am intrat in rank-ul de membru dar nu pot posta doar aici 

Unde nu poti posta? Pune link cu un topic in care ar trebui sa postezi si nu poti posta.

Posted (edited)

Poi nu pot posta la Sectiunea Sa:Mp unde intra subforumurile - Probleme cu Jocul, Video-uri BuGGed, Moduri Sa:Mp , si mai era una nu mai stiu.

Edited by Shift
Posted

Salutare, eu pe red.bugged.ro am Cont premium, dar pe forum nu-mi arată. ce să fac?

când îți cumperi cont premium, îți apare pe joc o fereastră cu un spațiu în care trebuie completezi cu nickname-ul tău de pe forum.

Posted (edited)

Salutare, eu pe red.bugged.ro am Cont premium, dar pe forum nu-mi arată. ce să fac?

Intri pe http://redpanel.bugged.ro/tickets si deschizi un ticket în care să soliciți primirea banner-ului "Premium User" și pe forum. Cel mai important, lasă un link către profilul tău atunci când deschizi tichet. Baftă.

Edited by Alex.Tkd
Posted

Am o problema!De 3 saptamani nu imi numara zilele, orele, minutele si secundele la forum!Am mai postat o problema asemanatoare acum catva timp dar pe atunci o data la 3 zile mi se schimbau zilele, orele, minutele si secundele dar acum nu mi se mai schimba deloc.Multumesc anticipat!

Posted (edited)

Se pare ca s-a rezolvat.

Edited by Vertex
Posted

Am o probleama cu forumul,cand fac vreau sa postez raportul de activitate,nu pot da 'post' doar 'more reply options' nu stiu de ce. Ma puteti ajut ava rog frumos.

Nu am auzit de asa ceva, e foarte ciudat ca aici ai reusit sa postezi dar sa postezi raportul nu poti. Adu si niste imagini, gen sa vedem si noi cum arata problema.

Posted

De obicei eu postez pe forum ceva scriind din josul paginii, de cateva zile nu ma lasa imi apare asa:

YIjSenC.png

Mie uneori tot asa imi apare cu alb.

Sau chiar cand fac topic sau dau reply.

Problema chiar acuma este.

Cand dau Refresh la pagina de 2,3x imi merge sa scriu.

Posted

Mie uneori tot asa imi apare cu alb.

Sau chiar cand fac topic sau dau reply.

Problema chiar acuma este.

Cand dau Refresh la pagina de 2,3x imi merge sa scriu.

Instaleaza CCleaner, inchide browserul si curata-l.

Ar trebui sa nu mai ai problema dupa.

Posted

Instaleaza CCleaner, inchide browserul si curata-l.

Ar trebui sa nu mai ai problema dupa.

Am si System Mechanic si Line Boost.

Si multe altele.

Fac in fiecare zi optimizare/defragmentare/etc.

CCleaner nu ajuta cu nimic absolut.

Posted

Am si System Mechanic si Line Boost.

Si multe altele.

Fac in fiecare zi optimizare/defragmentare/etc.

CCleaner nu ajuta cu nimic absolut.

Nu stiu daca te ajuta cu ceva, dar in trecut aveam fix aceasi problema cand aveam net prin modem, conexiune foarte slaba.

Uneori isi revenea dupa ce curatam cu CCleaner. Uneori isi revenea dupa ce dadeam refresh la pagina, cum spui ca-si revine si la tine.

Cand dai refresh incearca sa dai cu CTRL+F5 (cache refresh), ar putea sa ajute, ar putea sa nu.

Eu am 10 warning points de acuma 1 an si ceva, am mai avut si altele dar acelea au expirat, acestea nu.

Acel warn a fost dat fara sa ii fie setata o perioada de expirare. Ti l-am sters.