KRUZZ . Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Da, Cristi nu stie ce vorbeste, esti inca in grupul ''Just Registired'' de aceea nu poti posta status update etc, trebuie sa treci la Member, nu mai stiu sigur in cat timp treci, parca 2 zile. Da da, nici edit nu pot sa dau, nici +1 :)) Mersi, nu stiam, cred ca in seara asta pe la 2 si ceva ies din just registred :)) Multumesc, problema rezolvata. Quote
Shad0w Posted September 29, 2014 Author Posted September 29, 2014 Vezi prima postare din topic. Quote
xAnonim Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Shad0w. Acolo unde trebuie sa scriu textul adica cand dau Reply pe butonul albastru imi apare casuta aia plina cu alb doar rare ori apare normala sa pot scrie. Ce pot face in legatura cu asta? Quote
SusP3cT. Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Shad0w. Acolo unde trebuie sa scriu textul adica cand dau Reply pe butonul albastru imi apare casuta aia plina cu alb doar rare ori apare normala sa pot scrie. Ce pot face in legatura cu asta? Este de la tine, nu de la forum. Quote
Filipoi Crista Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 De ce nu imi intra in joc cand dau conectare ? si imi apare dreptunghiul si dau red.bugged.ro si cand dau conectare nu ma baga in joc si ii 0.3z ? De ce nu imi intra in joc cand dau conectare ? si imi apare dreptunghiul si dau red.bugged.ro si cand dau conectare nu ma baga in joc si ii 0.3z ? Quote
bogdaNNNN. Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 De ce nu imi intra in joc cand dau conectare ? si imi apare dreptunghiul si dau red.bugged.ro si cand dau conectare nu ma baga in joc si ii 0.3z ? Nu inteleg. Quote
tZeCu Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 (edited) Am facut si eu un concurs si .. am dat Edit de vreo cateva ori .. si acum nu mai pot da .. Oare am dat de prea multe ori..? Uitati... nu imi apare casuta cu Edit, dar la alte posturi pot da Edit. Screen Shot -> Edited October 7, 2014 by ValentYn132 Quote
zielsziek Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Am facut si eu un concurs si .. am dat Edit de vreo cateva ori .. si acum nu mai pot da .. Oare am dat de prea multe ori..? Uitati... nu imi apare casuta cu Edit, dar la alte posturi pot da Edit. Screen Shot -> există diferite răspunsuri, ori ai dat de prea multe ori, ori are prea mare vechime topicul şi nu mai poţi edita conţinutul. 1 Quote
tZeCu Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 există diferite răspunsuri, ori ai dat de prea multe ori, ori are prea mare vechime topicul şi nu mai poţi edita conţinutul. Si, voi mai putea edita vreo dată acel topic.? Quote
Shad0w Posted October 7, 2014 Author Posted October 7, 2014 Daca au trecut 48 ore de la crearea unei postari nu mai poti da edit. Quote
Layzz Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Știe cineva cum îmi activez înapoi pm-urile? (ofer +1). Quote
gAZAh. Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 E foarte simplu si usor. Da' nu stiu eu, sal. Quote
seBinho.666 Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Știe cineva cum îmi activez înapoi pm-urile? (ofer +1). Dai sus unde citesti PM -> view all messages -> Pe jos in stanga iti va arata Enable Messenger. Quote
Layzz Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Știe cineva cum îmi activez înapoi pm-urile? (ofer +1). Dai sus unde citesti PM -> view all messages -> Pe jos in stanga iti va arata Enable Messenger. nu-mi arată acea căsuță cu pm-uri. Quote
seBinho.666 Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 nu-mi arată acea căsuță cu pm-uri. Sus in stanga langa nume, Sign Out si Notificari nu iti arata? Quote
MasaTociTa Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Sus in stanga langa nume, Sign Out si Notificari nu iti arata? Si eu am facut lafel, si nu imi arata casuta cu PM-uri. Quote
Shad0w Posted October 11, 2014 Author Posted October 11, 2014 Dai click pe nickname si apoi click pe Personal Messenger. Quote
Proda Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Cum pot sa creez (Mention)? Tastez @Numele persoanei si nu mi se pune acel Shad0w cum ar trebuii sa apara. Ma puteti ajuta? Va rog frumos! Quote
Layzz Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Cum pot sa creez (Mention)? Tastez @Numele persoanei si nu mi se pune acel Shad0w cum ar trebuii sa apara. Ma puteti ajuta? Va rog frumos! [ member =oKapi] ( fără acel spațiu la member) @@oKapI 1 Quote
Proda Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 (edited) [ member =oKapi] ( fără acel spațiu la member) @@oKapI Mersi, @ Edited October 11, 2014 by o K a p i Quote
SiNCED Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 De ce nu-mi merge serverul red? Blue imi merge, ma refer ca serverul red este on dar mie nu-mi merge. 1 Quote
Driv3r Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Salut.Am o mica problema cu forumul.Nu pot citi mesajele si notificarile.S-a mai intamplat cuiva? Quote
Andrei_Andrei Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Salut. Ma poate ajuta si pe mine cineva?.. Boon. Vreau sa pun o poza la semnatura pe forum si nu stiu cum, ma puteti ajuta?.. Dau +1/ Quote
SiNCED Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Ori dai "copy image" la poza respectiva si dupa aceea apesi pe ctrl+v ori cand iti setezi semnatura, ai observat ca sus iti arata o imagine, dai click pe ea si acolo pui link-ul de la imgur cu poza. Astept +1. :D. Quote
Recommended Posts