Jump to content

Recommended Posts

Posted

Da, Cristi nu stie ce vorbeste, esti inca in grupul ''Just Registired'' de aceea nu poti posta status update etc, trebuie sa treci la Member, nu mai stiu sigur in cat timp treci, parca 2 zile.

Da da, nici edit nu pot sa dau, nici +1  :)) Mersi, nu stiam, cred ca in seara asta pe la 2 si ceva ies din just registred :)) 

Multumesc, problema rezolvata.

Posted

Shad0w. Acolo unde trebuie sa scriu textul adica cand dau Reply pe butonul albastru imi apare casuta aia plina cu alb doar rare ori apare normala sa pot scrie. Ce pot face in legatura cu asta?

Posted

Shad0w. Acolo unde trebuie sa scriu textul adica cand dau Reply pe butonul albastru imi apare casuta aia plina cu alb doar rare ori apare normala sa pot scrie. Ce pot face in legatura cu asta?

Este de la tine, nu de la forum.

Posted

De ce nu imi intra in joc cand dau conectare ? 
si imi apare dreptunghiul si dau red.bugged.ro si cand dau conectare nu ma baga in joc si ii 0.3z ?

si imi apare dreptunghiul si dau red.bugged.ro si cand dau conectare nu ma baga in joc si ii 0.3z ?

Posted

Nu inteleg.

Posted (edited)

Am facut si eu un concurs si .. am dat Edit de vreo cateva ori .. si acum nu mai pot da ..

Oare am dat de prea multe ori..?

Uitati... nu imi apare casuta cu Edit, dar la alte posturi pot da Edit.

Screen Shot -> JLwNmhM.png 

Edited by ValentYn132
Posted

Am facut si eu un concurs si .. am dat Edit de vreo cateva ori .. si acum nu mai pot da ..

Oare am dat de prea multe ori..?

Uitati... nu imi apare casuta cu Edit, dar la alte posturi pot da Edit.

Screen Shot -> JLwNmhM.png 

există diferite răspunsuri, ori ai dat de prea multe ori, ori are prea mare vechime topicul şi nu mai poţi edita conţinutul.

• Upvote 1
Posted

există diferite răspunsuri, ori ai dat de prea multe ori, ori are prea mare vechime topicul şi nu mai poţi edita conţinutul.

Si, voi  mai putea edita vreo dată acel topic.?

Posted

E foarte simplu si usor.

Da' nu stiu eu, sal.

Posted

Știe cineva cum îmi activez înapoi pm-urile? (ofer +1).

Dai sus unde citesti PM -> view all messages -> Pe jos in stanga iti va arata Enable Messenger.

nu-mi arată acea căsuță cu pm-uri.

Posted

Cum pot sa creez (Mention)? Tastez @Numele persoanei si nu mi se pune acel  Shad0w  cum ar trebuii sa apara. Ma puteti ajuta? Va rog frumos!

[ member =oKapi] ( fără acel spațiu la member)

@@oKapI

• Upvote 1
Posted

Ori dai "copy image" la poza respectiva si dupa aceea apesi pe ctrl+v ori cand iti setezi semnatura, ai observat ca sus iti arata o imagine, dai click pe ea si acolo pui link-ul de la imgur cu poza. Astept +1. :D.