TanTe Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Salut! Am și eu o problemă cu site-urile BuGGed. După ce că îmi rulează foarte greu, mai și îmi apar tot felul de reclame. Ceva? Am încercat cu mai multe browsere. ACeasta problema am avuto eu pe alta comunitate .... DAr am rezolvato... Stergi toate cockies si chaches (sau cum le zice) si instalezi ad bock adds (extenstie) In caz ca nu te pricepi lasa un reply si iti voi explica mai detaliat... :D Bafta Quote
Chad. Reporterul Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 ACeasta problema am avuto eu pe alta comunitate .... DAr am rezolvato... Stergi toate cockies si chaches (sau cum le zice) si instalezi ad bock adds (extenstie) In caz ca nu te pricepi lasa un reply si iti voi explica mai detaliat... :D Bafta Explicá mai clar, oricum sunt pe telefon Quote
Shad0w Posted October 29, 2014 Author Posted October 29, 2014 Salut! Am și eu o problemă cu site-urile BuGGed. După ce că îmi rulează foarte greu, mai și îmi apar tot felul de reclame. Ceva? Am încercat cu mai multe browsere. Pe aceasta pagina nu e vreo reclama. Daca iti apar reclame, ai virusi in PC sau ai extensii dubioase instalate in browser. Quote
Chad. Reporterul Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Pe aceasta pagina nu e vreo reclama. Daca iti apar reclame, ai virusi in PC sau ai extensii dubioase instalate in browser. Probabil, dar despre aceste extensii, cum le pot scoate? Quote
TanTe Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Probabil, dar despre aceste extensii, cum le pot scoate? Ce browser folosesti ? Pe chrome : Sub x sunt 3 linii , click -->mai multe instrumente-->extenstii -> dai pe cos la toate... Daca nu functioneaza mergi la -->cele 3 linii -->istoric-->stergeti datele de navigare si selectezi tot... in caz contrar daca iti trebuie istoricul si downloadarile le debifezi... Acum ar trebui sa nu mai apara nimic :D Dar mai sunt si niste reclame care nu au legatura cu extensiile sau chacurile pe acestea le elimini astfel : 3 linii , click -->mai multe instrumente-->extenstii -> adaugati mai multe extensii --> si cauti ad block plus ..dai instalare si voila : link : https://chrome.google.com/webstore/detail/adblock-plus/cfhdojbkjhnklbpkdaibdccddilifddb?hl=ro Bafta! Quote
VMM Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Am si eu o problema in legatura cu conectarea pe server. Cand vreau sa ma conectez imi intra pe samp iar apoi nici nu apuca sa se incarce si i-mi da crash. Stiti de ce? Ma puteti ajuta? http://i.imgur.com/Oyy5C3S.png Quote
Ionut Mihaita Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Am si eu o problema pe forum, de unde si cum imi pot schimba parola? Quote
skrill3x Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 (edited) Am si eu o problema pe forum, de unde si cum imi pot schimba parola? http://forum.bugged.ro/index.php?app=core&module=usercp&tab=core&area=email Here you go. Am si eu o problema in legatura cu conectarea pe server. Cand vreau sa ma conectez imi intra pe samp iar apoi nici nu apuca sa se incarce si i-mi da crash. Stiti de ce? Ma puteti ajuta? http://i.imgur.com/Oyy5C3S.png Aici postezi problemele legate de forum, nu de serverul sa-mp. Probabil, dar despre aceste extensii, cum le pot scoate? Descarca Malwarebytes, da-i un scan la tot PC-ul si done. Se ocupa el de Adware. Edited November 1, 2014 by Radw. Quote
andreikd2 Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Am dat din greseala sa nu mai vad semnaturile, cum pot sa le fac la loc? Quote
Tarzan_. Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Salut, pagina de start (forum.bugged.ro) are titlul buGGed.ro - Server SA:MP Romanesc, Servere CS Romanesti. Ati uitat sa modificati titlul de la forum cand ati scos serverele de CS. Quote
Shad0w Posted November 1, 2014 Author Posted November 1, 2014 Am dat din greseala sa nu mai vad semnaturile, cum pot sa le fac la loc? Vezi prima postare. Quote
Shifty Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 (edited) Probabil, dar despre aceste extensii, cum le pot scoate? Ca sa scoti extensiile (presupunand ca folosesti chrome): ctrl + H > extensii. De acolo e usor sa le stergi. Edited November 1, 2014 by Shifty Quote
mR.KerigaN Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 (edited) . Edited November 5, 2014 by mR.KerigaN Quote
Shad0w Posted November 10, 2014 Author Posted November 10, 2014 . Data viitoare cand faci astfel de postari o sa ai suspend 30 zile pe forum. Quote
BogdanEvolution Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Nu-mi apar unele topicuri, why? Quote
Chad. Reporterul Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Nu-mi apar unele topicuri, why?Ori nu ești conectat cu un cont, ori nu ai acces la ele. Quote
Mr.ZaKu Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Sallz, am o problema, nu pot schimba member title.. Quote
Shad0w Posted November 10, 2014 Author Posted November 10, 2014 Sallz, am o problema, nu pot schimba member title.. Pentru a schimba member title ai nevoie de 300 postari pe forum. Quote
Mr.ZaKu Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Pentru a schimba member title ai nevoie de 300 postari pe forum.Thx Quote
Driv3r Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Salut.Nu-mi pot citi mesajele si notificarile noi pe forum. De ce ? Am mai patit asta acum aprox o luna,isi revenise, insa acum iar nu mai merge ! Ma puteti ajuta ? Ms Quote
Deagle.Oficial Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Salut.Nu-mi pot citi mesajele si notificarile noi pe forum. De ce ? Am mai patit asta acum aprox o luna,isi revenise, insa acum iar nu mai merge ! Ma puteti ajuta ? Ms Folosesti Google Chrome? Quote
Driv3r Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 nu.folosesc opera ! vedeti ? cu postarea de mai sus ce o mai fi ? spuneam mai sus ca folosesc opera ! Quote
BorgWarner Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Salut. Cum imi pot pune custom member title? Ca am vazut la mai multi utilizatori dar la setari nu gasesc nimic despre asa ceva. Ese necesar un anumit nr. de posturi? Quote
Shifty Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Salut. Cum imi pot pune custom member title? Ca am vazut la mai multi utilizatori dar la setari nu gasesc nimic despre asa ceva. Ese necesar un anumit nr. de posturi? Da, ai nevoie de minim 300 de postari pentru a-ti putea edita member title. Quote
Recommended Posts