Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut! Am și eu o problemă cu site-urile BuGGed. După ce că îmi rulează foarte greu, mai și îmi apar tot felul de reclame. Ceva? Am încercat cu mai multe browsere.

ACeasta problema am avuto eu pe alta comunitate ....

DAr am rezolvato... 

Stergi toate cockies si chaches (sau cum le zice)

si instalezi ad bock adds  (extenstie)

In caz ca nu te pricepi lasa un reply si iti voi explica mai detaliat... :D

Bafta 

Posted

ACeasta problema am avuto eu pe alta comunitate ....

DAr am rezolvato...

Stergi toate cockies si chaches (sau cum le zice)

si instalezi ad bock adds (extenstie)

In caz ca nu te pricepi lasa un reply si iti voi explica mai detaliat... :D

Bafta

Explicá mai clar, oricum sunt pe telefon
Posted

Salut! Am și eu o problemă cu site-urile BuGGed. După ce că îmi rulează foarte greu, mai și îmi apar tot felul de reclame. Ceva? Am încercat cu mai multe browsere.

Pe aceasta pagina nu e vreo reclama.

Daca iti apar reclame, ai virusi in PC sau ai extensii dubioase instalate in browser.

Posted

Probabil, dar despre aceste extensii, cum le pot scoate?

Ce browser folosesti ?

Pe chrome :

Sub x sunt 3 linii , click -->mai multe instrumente-->extenstii -> dai pe cos la toate... 

Daca nu functioneaza mergi la -->cele 3 linii -->istoric-->stergeti datele de navigare si selectezi tot... in caz contrar daca iti trebuie istoricul si downloadarile le debifezi...

Acum ar trebui sa nu mai apara nimic :D

Dar mai sunt si niste reclame care nu au legatura cu extensiile sau chacurile pe acestea le elimini astfel :

3 linii , click -->mai multe instrumente-->extenstii -> adaugati mai multe extensii --> si cauti ad block plus ..dai instalare si voila :

link : https://chrome.google.com/webstore/detail/adblock-plus/cfhdojbkjhnklbpkdaibdccddilifddb?hl=ro

Bafta! 

Posted (edited)

Am si eu o problema pe forum, de unde si cum imi pot schimba parola?

http://forum.bugged.ro/index.php?app=core&module=usercp&tab=core&area=email

Here you go.

Am si eu o problema in legatura cu conectarea pe server.

Cand vreau sa ma conectez imi intra pe samp iar apoi nici nu apuca sa se incarce si i-mi da crash.

Stiti de ce? Ma puteti ajuta?

http://i.imgur.com/Oyy5C3S.png

Aici postezi problemele legate de forum, nu de serverul sa-mp.

Descarca Malwarebytes, da-i un scan la tot PC-ul si done. Se ocupa el de Adware.

Edited by Radw.
Posted

Salut, pagina de start (forum.bugged.ro) are titlul buGGed.ro - Server SA:MP Romanesc, Servere CS Romanesti.

Ati uitat sa modificati titlul de la forum cand ati scos serverele de CS.

Posted (edited)

Ca sa scoti extensiile (presupunand ca folosesti chrome): ctrl + H > extensii. De acolo e usor sa le stergi.

Edited by Shifty
Posted

Salut.Nu-mi pot citi mesajele si notificarile noi pe forum. De ce ? Am mai patit asta acum aprox o luna,isi revenise, insa acum iar nu mai merge ! Ma puteti ajuta ? Ms

Posted

Salut. Cum imi pot pune custom member title? Ca am vazut la mai multi utilizatori dar la setari nu gasesc nimic despre asa ceva. Ese necesar un anumit nr. de posturi?

Da, ai nevoie de minim 300 de postari pentru a-ti putea edita member title.