Shad0w Posted November 13, 2014 Author Posted November 13, 2014 Salut.Nu-mi pot citi mesajele si notificarile noi pe forum. De ce ? Am mai patit asta acum aprox o luna,isi revenise, insa acum iar nu mai merge ! Ma puteti ajuta ? Ms Cum adica nu iti poti citi mesajele si notificarile? Ce iti apare cand dai click pe iconul cu mesaje/notificari? Poti pune un screenshot? Quote
filiblox Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 De la cate posturi ne este permis sa deschidem un topic la VIDEO BUGGED: Quote
MinistruLL55.. Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 nu.folosesc opera ! vedeti ? cu postarea de mai sus ce o mai fi ? spuneam mai sus ca folosesc opera ! @Driv3r,opera e o prostie,eu am avut si dupa o ora dezinstall,foloseste mozzilaCum adica nu iti poti citi mesajele si notificarile? Ce iti apare cand dai click pe iconul cu mesaje/notificari? Poti pune un screenshot? Shadow,adica cand da pe iconul de mesaje/notificari nu ii arata nimik Quote
MaNuLeX Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 De ce nu pot da +1 ? Zice sa incerc mai tarziu,sau asa ceva... 1 Quote
MinistruLL55.. Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 Ptr ca ai dat unu in ziua aceea,doar 1 pe zi poti @C R I S T I 1 Quote
lstefan1304 Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 Am si eu o mica problema. Am facut un video ca sa vedeti despre ce e vorba https://www.youtube.com/watch?v=zCPsMi1Y1O8 .Orice as face nu imi recunoaste contul. Nu stiu daca postez unde trebuie, dar as vrea daca se poate un raspuns. Ps: e al 3-lea cont pe care il fac, la toate am primit la fel. stefan1304l@gmail.com (ma puteti contacta aici) Quote
DRY. Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 @Shad0w De ce nu pot sa postez pe forum ? am contul pe forum de 2 zile si am primit mail-ul de activare dar nu pot sa postez la video-uri sau la mods etc.. ma puteti ajuta multumesc frumos Quote
Shad0w Posted November 28, 2014 Author Posted November 28, 2014 @Shad0w De ce nu pot sa postez pe forum ? am contul pe forum de 2 zile si am primit mail-ul de activare dar nu pot sa postez la video-uri sau la mods etc.. ma puteti ajuta multumesc frumos Quote
.Gabriel Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Am si eu o problema... pe Google Chrome se incarca foarte greu forumul, iar pe Mozilla Firefox imediat! De ce se intampla asta? Quote
Djz0nE Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Nu pot sa imi schimb semnatura imi da o erroare: ''You are not allowed to use that image extension on this community.'' Quote
AngellOfHell Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 De ce la unele sectiuni gen Moduri nu pot sa dau un topic nou? Quote
Shad0w Posted November 29, 2014 Author Posted November 29, 2014 De ce la unele sectiuni gen Moduri nu pot sa dau un topic nou? Nu ai suficiente postari pe forum. Nu ar fi normal ca orice user inregistrat pe forum sa poata incepe sa creeze topicuri cu moduri. Quote
Djz0nE Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Nu pot sa imi schimb semnatura imi da o erroare: ''You are not allowed to use that image extension on this community.'' Shad0w de ce nu imi merge sa imi pun mai mult de 1 poza la semnatura? Quote
xMicutzu. Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Shad0w ma scuzi ca fac aici dar Fiind faptul ca astazi este ziua Romanie am contul xMicutzul banat de acum 4 luni din cauza ca am avut aim imi cer scuze nu o sa mai folosesc aim niciodata. Vrau sa primesc unban pe cont asa de ziua Romanilor am cont premium am bagat multi bani in cont... Va multumesc. Quote
Shifty Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Shad0w ma scuzi ca fac aici dar Fiind faptul ca astazi este ziua Romanie am contul xMicutzul banat de acum 4 luni din cauza ca am avut aim imi cer scuze nu o sa mai folosesc aim niciodata. Vrau sa primesc unban pe cont asa de ziua Romanilor am cont premium am bagat multi bani in cont... Va multumesc. Cererile de unban se fac aici: http://redpanel.bugged.ro/unban Quote
xMicutzu. Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 sunt blocat pe panel .... vreau sa faca o fapta buna si de 1 decembrie sa mi-l debaneze Quote
Shad0w Posted December 1, 2014 Author Posted December 1, 2014 Shad0w ma scuzi ca fac aici dar Fiind faptul ca astazi este ziua Romanie am contul xMicutzul banat de acum 4 luni din cauza ca am avut aim imi cer scuze nu o sa mai folosesc aim niciodata. Vrau sa primesc unban pe cont asa de ziua Romanilor am cont premium am bagat multi bani in cont... Va multumesc. Nu o sa primesti unban sau unsuspend pe user panel pentru ca este 1 decembrie. Nu mai posta aiurea pe forum. Acest topic este pentru probleme cu forumul. Quote
FrenKK Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 @Shadow , nu imi apare tablita aia cu emoticoane, si nu pot apasa pe Show.{de ex: o imagine) de ce asa? Quote
Crss... Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 (edited) Nu pot sa imi schimb semnatura imi Deci: Nu dai Copy + Paste la imagine, dar mai jos de imagine scrie ceva de genul "Cod pentru forum bugged" Copii acel cod si dai paste, ar trebui sa apara cam asa: @AIM.FrenKK - Ai folosit codul corect? .. ["/spoiler"] ? ( Fara acele virgule ). Edited December 12, 2014 by L0K3D. Quote
KmonN Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 De ce nu pot sa pun status? Dau clic pe avatar in stanga sus i colt si nu-mi apare acea bara unde sa postez statusul, nici in my profile, am umblat in setari si nu gasesc niciune despre status, are cineva idee cum rezolv asta? Am deja aproape 5-6 lunid e cand sunt registrat, presupun deci nu e faza cu 3 zile, de jignit nu-mi amintesc sa fi jignit si oricum de cand am cont forum nu am putut posta status niciodata. Quote
Recommended Posts