Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut.Nu-mi pot citi mesajele si notificarile noi pe forum. De ce ? Am mai patit asta acum aprox o luna,isi revenise, insa acum iar nu mai merge ! Ma puteti ajuta ? Ms

Cum adica nu iti poti citi mesajele si notificarile? Ce iti apare cand dai click pe iconul cu mesaje/notificari? Poti pune un screenshot?

Posted

nu.folosesc opera ! 

vedeti ? cu postarea de mai sus ce o mai fi ? spuneam mai sus ca folosesc opera !

@Driv3r,opera e o prostie,eu am avut si dupa o ora dezinstall,foloseste mozzila

Cum adica nu iti poti citi mesajele si notificarile? Ce iti apare cand dai click pe iconul cu mesaje/notificari? Poti pune un screenshot?

Shadow,adica cand da pe iconul de mesaje/notificari nu ii arata nimik

Posted

@Shad0w De ce nu pot sa postez pe forum ? am contul pe forum de 2 zile si am primit mail-ul de activare dar nu pot sa postez la video-uri sau la mods etc.. ma puteti ajuta multumesc frumos 

Posted

@Shad0w De ce nu pot sa postez pe forum ? am contul pe forum de 2 zile si am primit mail-ul de activare dar nu pot sa postez la video-uri sau la mods etc.. ma puteti ajuta multumesc frumos 

DLppsFN.png

Posted

De ce la unele sectiuni gen Moduri nu pot sa dau un topic nou?

Nu ai suficiente postari pe forum. Nu ar fi normal ca orice user inregistrat pe forum sa poata incepe sa creeze topicuri cu moduri.

Posted

Nu pot sa imi schimb semnatura imi da o erroare: ''You are not allowed to use that image extension on this community.''

Shad0w de ce nu imi merge sa imi pun mai mult de 1 poza la semnatura?

Posted

Shad0w ma scuzi ca fac aici dar Fiind faptul ca astazi este ziua Romanie am contul xMicutzul banat de acum 4 luni din cauza ca am avut aim imi cer scuze nu o sa mai folosesc aim niciodata. Vrau sa primesc unban pe cont asa de ziua Romanilor am cont premium am bagat multi bani in cont... Va multumesc.

Posted

Shad0w ma scuzi ca fac aici dar Fiind faptul ca astazi este ziua Romanie am contul xMicutzul banat de acum 4 luni din cauza ca am avut aim imi cer scuze nu o sa mai folosesc aim niciodata. Vrau sa primesc unban pe cont asa de ziua Romanilor am cont premium am bagat multi bani in cont... Va multumesc.

Cererile de unban se fac aici: http://redpanel.bugged.ro/unban

Posted

Nu o sa primesti unban sau unsuspend pe user panel pentru ca este 1 decembrie.

Nu mai posta aiurea pe forum. Acest topic este pentru probleme cu forumul.

Posted (edited)

Nu pot sa imi schimb semnatura imi 

userbar

Deci:

Nu dai Copy + Paste la imagine, dar mai jos de imagine scrie ceva de genul "Cod pentru forum bugged"

Copii acel cod si dai paste, ar trebui sa apara cam asa:

userbar

@AIM.FrenKK - Ai folosit codul corect?

.. ["/spoiler"] ? ( Fara acele virgule ).

Edited by L0K3D.
  • 2 weeks later...
Posted

De ce nu pot sa pun status? Dau clic pe avatar in stanga sus i colt si nu-mi apare acea bara unde sa postez statusul, nici in my profile, am umblat in setari si nu gasesc niciune despre status, are cineva idee cum rezolv asta? Am deja aproape 5-6 lunid e cand sunt registrat, presupun deci nu e faza cu 3 zile, de jignit nu-mi amintesc sa fi jignit si oricum de cand am cont forum nu am putut posta status niciodata.