Shad0w Posted December 26, 2014 Author Posted December 26, 2014 De ce nu pot sa pun status? Dau clic pe avatar in stanga sus i colt si nu-mi apare acea bara unde sa postez statusul, nici in my profile, am umblat in setari si nu gasesc niciune despre status, are cineva idee cum rezolv asta? Am deja aproape 5-6 lunid e cand sunt registrat, presupun deci nu e faza cu 3 zile, de jignit nu-mi amintesc sa fi jignit si oricum de cand am cont forum nu am putut posta status niciodata. Rezolvat. Quote
Giroud Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Am o problema, cate-odata face figuri si nu ma lasa sa pun 2 mesaje la aceiasi sectiune.. Quote
Mihai- Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Mie tot timpul când vreau să fac vreun post zice : You can make x more posts until 31 December 2014 - 02:52. This restriction is in place until 31 December 2014 - 02:47 . Dacă fac 3 posturi iau restricție până pe 31 ? Quote
Crss... Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Esti nou inregistrat. Trebuie sa astepti pana pe 31. Dupa 10 posturi poti face cate vrei. Quote
alexrossi Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Esti nou inregistrat. Trebuie sa astepti pana pe 31. Dupa 10 posturi poti face cate vrei. Quote
Nicolae Guta Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 (edited) Salut, Scuze, daca am posta unde.. nu trebuie. - De ceva timp.. nu imi merge forum-ul pe "Google Chrome".. nu pot.. sa dau nici "Sign Out" , am avut acesi probleme si pe "FireFox", dar vad ca s-a rezolvat.. dupa 2-3 saptamanii. Dar pe "Chrome" este inca aceasi problema.. as vrea un sfat.. pentru ca eu folosesc "Chrome" mai mult. http://imgur.com/RFqmHPP - Scuze, daca am postat unde.. nu trebuie. O seara buna. Edited January 10, 2015 by Th30k0L3S Quote
deleted-inactive account Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Salut, Scuze, daca am posta unde.. nu trebuie. - De ceva timp.. nu imi merge forum-ul pe "Google Chrome".. nu pot.. sa dau nici "Sign Out" , am avut acesi probleme si pe "FireFox", dar vad ca s-a rezolvat.. dupa 2-3 saptamanii. Dar pe "Chrome" este inca aceasi problema.. as vrea un sfat.. pentru ca eu folosesc "Chrome" mai mult. http://imgur.com/RFqmHPP - Scuze, daca am postat unde.. nu trebuie. O seara buna. Contul de pe care vrei tu sa te deloghezi este probabil banat sau in curs de validare.Instaleaza aplicatia CCleaner si da-i un 'clear' browser-ului, inclusiv la parole si toate celelalte chestii ce tin de browser.Sper ca ti-am fost de folos! Quote
deleted-inactive account Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Iar voi sunteti tot un server fantoma... Quote
D3sTr0 Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 @Ovi123 aici postezi doar probleme legate cu forumul, nu pentru a face reclama. Quote
Deagle.Oficial Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Salut, Scuze, daca am posta unde.. nu trebuie. - De ceva timp.. nu imi merge forum-ul pe "Google Chrome".. nu pot.. sa dau nici "Sign Out" , am avut acesi probleme si pe "FireFox", dar vad ca s-a rezolvat.. dupa 2-3 saptamanii. Dar pe "Chrome" este inca aceasi problema.. as vrea un sfat.. pentru ca eu folosesc "Chrome" mai mult. http://imgur.com/RFqmHPP - Scuze, daca am postat unde.. nu trebuie. O seara buna. Poti sterge istoricul, tot acolo este si ceva cu parole. Adica uita toate conturile cu care te-ai logat pe diverse site-uri. Quote
Drago Td Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 La fel mi se intampla si mie :l, ce pot face? Quote
deleted-inactive account Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 La fel mi se intampla si mie :l, ce pot face? Un 'reset' la browser cu CCleaner. Quote
FanTasm Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 La fel mi se intampla si mie , pot face ceva ? Quote
Fredy Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Niciuna, forum-ul este facut foarte bine! Quote
Z.LikeSpliff.Z Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 De ce nu merg avatarele format .GIF ? Am incercat si degeaba :( La fel si mie imi face , cum rezolv ? Quote
Deagle.Oficial Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 La fel si mie imi face , cum rezolv ? Incearca sa dai al 2-lea click pe pea: Copy Image si sa dai Paste. Quote
chivu forta Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 as dori sa stiu dece am luat ban abusiv,nu am facut nimic ,mea cazut netu si cand sa intru dinou imi spune ban ,vreau sa mi se debaneze contul,este abuziv Quote
Deagle.Oficial Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 as dori sa stiu dece am luat ban abusiv,nu am facut nimic ,mea cazut netu si cand sa intru dinou imi spune ban ,vreau sa mi se debaneze contul,este abuziv Fa o cerere de unbann: Blue / http://bluepanel.bugged.ro/unban Red / http://redpanel.bugged.ro/unban Quote
alexrossi Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 (edited) Eu nu-mi pot schimba numele pe forum.si am mult timp de când m-am înregistrat. Edited February 17, 2015 by alexrossi Quote
deleted-inactive account Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 (edited) [quote name="alexrossi" post="1429861" timestamp="1424182809" i Eu nu-mi pot schimba numele pe forum.si am mult timp de când m-am înregistrat.Ba ar trebui sa iti mearga daca nu l-ai mai schimbat de mai mult de 5 ori intr-o perioada de 30 de zile. Il schimbi din 'My Settings'->'Display Name'. Edited February 17, 2015 by AiRdr0p Quote
Deagle.Oficial Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 Ba ar trebui sa iti mearga daca nu l-ai mai schimbat de mai mult de 5 ori intr-o perioada de 30 de zile. Il schimbi din 'My Settings'->'Display Name'. Dai la Settings - Display Name. Baga-ti numele dorit si introdu parola. Quote
MisterOliver Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 eu m-am inregistrat pe 18.02 si tot postez prin diferite topicuri si la profil imi apare "Active posts 0" .. cum fac sa imi apara exact numarul de postari ? Quote
Recommended Posts