TysoNN RETIRED Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 Nu îmi apare butonul „BUMP THIS TOPIC” A fost adăugat butonul. Acum merge. Nu poti da 'Bump this topic' probabil a fost scoasa optiunea de catre tine shad0w si ai uitat sa o pui la loc sau ai scos-o de tot. A fost adăugat butonul. Quote
AIex Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 Cand imi pun avatar de tip gif nu se misca imaginea. Quote
W A R E N K Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Nu imi pot pune poza de background la profil ("Edit header image"). Am facut setarile, am pus o poza, insa la profil nu imi arata poza, aceasta este o poza cu setarile de la "Profile Customization": http://i.imgur.com/OdEE70Y.png Dar cand dau pe profil nu imi apare o poza de background: http://i.imgur.com/KJckBYy.png Normal trebuia sa arate asa: http://i.imgur.com/67QcmCj.jpg Nu stiu care e problema, am incercat cu diferite poze si nu merge niciuna. Quote
Settrex. Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 Am o nelamurire,am raspuns la niste postari de la zona Bun venit/La revedere si nu-mi da post-ul pe care l-am facut,de ce? Quote
RaresR Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 Am o nelamurire,am raspuns la niste postari de la zona Bun venit/La revedere si nu-mi da post-ul pe care l-am facut,de ce? Post-urile facute acolo nu se contorizeaza. Nu imi pot pune userbarul la profil, de ce? Scrie "[ red = nickname ]" fara acele spatii. Quote
Don Soprano Posted May 17, 2016 Posted May 17, 2016 @Settrex.. scrie clar acolo: Postarile din aceasta categorie nu sunt contorizate Quote
deleted-inactive account Posted May 17, 2016 Posted May 17, 2016 @Settrex.. scrie clar acolo: Postarile din aceasta categorie nu sunt contorizate Nu mai raspundeti de doua ori la aceeasi intrebare. Chiar nu are sens sa facem asta. Quote
Deagle.Oficial Posted May 29, 2016 Posted May 29, 2016 Nu imi pot pune poza de background la profil ("Edit header image"). Am facut setarile, am pus o poza, insa la profil nu imi arata poza, aceasta este o poza cu setarile de la "Profile Customization": http://i.imgur.com/OdEE70Y.png Dar cand dau pe profil nu imi apare o poza de background: http://i.imgur.com/KJckBYy.png Normal trebuia sa arate asa: http://i.imgur.com/67QcmCj.jpg Nu stiu care e problema, am incercat cu diferite poze si nu merge niciuna. Incearca de pe alt broswer. Quote
Dylan Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Nu poti sa citezi (sa dai quote) la post-ul celui care a facut topicul (primul topic) + a disparut butonul 'Bump this topic'. Quote
deleted-inactive account Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Nu poti sa citezi (sa dai quote) la post-ul celui care a facut topicul (primul topic) + a disparut butonul 'Bump this topic'.Poti da 'Bump this topic' doar la topic-urile facute de tine. Quote
Dylan Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Poti da 'Bump this topic' doar la topic-urile facute de tine. Eu nu am butonul. Quote
Shad0w Posted June 4, 2016 Author Posted June 4, 2016 Nu poti sa citezi (sa dai quote) la post-ul celui care a facut topicul (primul topic) + a disparut butonul 'Bump this topic'. E pus intentionat sa nu poti da quote post din topic. :) Quote
L0K3D. Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 E pus intentionat sa nu poti da quote post din topic. :) Nu imi pot pune o imagine ca background, orice dimensiuni imi aleg (mari, mici) nu merge. P.S: Pe alte conturi merge. Quote
Dylan Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 Nu mai apare butonul 'Bump this topic'. Cel putin mie. Quote
deleted-inactive account Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 Poate a fost topicul inchis sau a disparut, intre timp, optiunea. Quote
Done Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 Salut. Am avut un cont pe blue legat cu acest cont printr-un alt email, in 2013. In 2015, m-am apucat pe Green, folosind alt email ca un prost, si acum contul de pe forum este pe un email, iar cel de pe joc pe altul. Imi puteti sterge contul celalalt, si sa am acest cont de pe forum pe gmailul contului de pe joc? Quote
L1xU Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 Salut. Am avut un cont pe blue legat cu acest cont printr-un alt email, in 2013. In 2015, m-am apucat pe Green, folosind alt email ca un prost, si acum contul de pe forum este pe un email, iar cel de pe joc pe altul. Imi puteti sterge contul celalalt, si sa am acest cont de pe forum pe gmailul contului de pe joc? Pentru chestia asta incearca sa faci un ticket si sa explici detaliat, dar nu cred ca rezolvi nimic, configureaza contul de forum cu FaceBook si te loghezi cu el, e mult mai usor asa, nu ai nimic de pierdut. Nici eu nu-mi mai stiu emailul de la contu asta de forum, dar l-am configurat cu FaceBook-ul. 1 Quote
Melania Andreea Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 Pentru chestia asta incearca sa faci un ticket si sa explici detaliat, dar nu cred ca rezolvi nimic, configureaza contul de forum cu FaceBook si te loghezi cu el, e mult mai usor asa, nu ai nimic de pierdut. Nici eu nu-mi mai stiu emailul de la contu asta de forum, dar l-am configurat cu FaceBook-ul. Cel mai bun raspuns de helper, bravo. +1 Votez Caen Helper. Quote
klaudiu Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 (edited) Am o problema, nu imi apar semnaturile a mea cat si a celoralti playeri am "enable signature" . Ajutati-ma, va rog. Si daca imi mai puteti spune cum imi schimb chestia de deasupra avatarului cu "Gangsta". Edited June 18, 2016 by klaudiu Quote
AndreyTL. Posted June 19, 2016 Posted June 19, 2016 Am o problema, nu imi apar semnaturile a mea cat si a celoralti playeri am "enable signature" . Ajutati-ma, va rog. Si daca imi mai puteti spune cum imi schimb chestia de deasupra avatarului cu "Gangsta". Pentru a schimba ''Title Member'' (Gangsta), ai nevoie de minim 300 de posturi pentru a putea avea acces la acea secțiune. (My Settings - Profile Information.) Quote
klaudiu Posted June 19, 2016 Posted June 19, 2016 Pentru a schimba ''Title Member'' (Gangsta), ai nevoie de minim 300 de posturi pentru a putea avea acces la acea secțiune. (My Settings - Profile Information.) Mersi, si a doua problema cum pot s-o rezolv? Quote
Madalin Nastase Posted June 20, 2016 Posted June 20, 2016 Ajutati-ma ! Unde gasesc link-ul de la forum? Quote
Recommended Posts