Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, am o problema cu forumul, cred ca se poate observa din imagini.

Nu stiu din ce cauza, cine ma poate ajuta? Acord +2.

Link cu poze: Click!

Sunt ceva probleme la forum. Cred ca se lucreaza pentru rezolvarea lor.

• Upvote 1
Posted

Este un bug. O sa se rezolve curand.

Ai idee de ce nu pot sa-mi pun o imagine ca background? De pe alt cont de forum pot s-o fac.

Posted

@, de cand ai bagat sa apara sus bara aia neagra cu "Vacanta placuta bla bla" pe tema de mobil nu mai apare patratul ala in dreapta sus ca sa vezi notificarile, mesajele, functia de search etc. Uite aici o poza ca sa intelegi mai bine: http://imgur.com/1vEjMiu. Ar trebui sa scoti bara aia de pe tema de mobil deoarece e cam enervanta. Multumesc.

Posted

@, de cand ai bagat sa apara sus bara aia neagra cu "Vacanta placuta bla bla" pe tema de mobil nu mai apare patratul ala in dreapta sus ca sa vezi notificarile, mesajele, functia de search etc. Uite aici o poza ca sa intelegi mai bine: http://imgur.com/1vEjMiu. Ar trebui sa scoti bara aia de pe tema de mobil deoarece e cam enervanta. Multumesc.

Trebuie sa dai pe bara respectiva ca sa dispară. A doua oară nu mai apare.

Posted (edited)

Nu imi mai apare butonul 'Bump this topic' la topic-urile facute de catre mine. Am mai postat problema asta, insa n-am primit niciun raspuns. Astept un raspuns de la cineva care stie care este problema, nu de la cei care isi dau cu parerea. Nu mai am butonul de ceva saptamani bune.

Edited by Dylan.
Posted

Nu imi mai apare butonul 'Bump this topic' la topic-urile facute de catre mine. Am mai postat problema asta, insa n-am primit niciun raspuns. Astept un raspuns de la cineva care stie care este problema, nu de la cei care isi dau cu parerea. Nu mai am butonul de ceva saptamani bune.

Butonul respectiv a fost scos de ceva timp. Nu este o problema de la tine.

Posted

Bună seara BuGGed ! Am o problemă, nu mă lasă să văd mesajele , când accesez "plicul" îmi tot arată că se încarcă, si până la urmă nu se întâmplă nimic , mă poate ajuta cineva? Mulțumesc!

Posted

Bună seara BuGGed ! Am o problemă, nu mă lasă să văd mesajele , când accesez "plicul" îmi tot arată că se încarcă, si până la urmă nu se întâmplă nimic , mă poate ajuta cineva? Mulțumesc!

Ai incercat cu un alt browser?, Daca ai incercat si nu iti merge lasa-mi un PM pe forum.

Posted

Incearca sa-ti stergi intreaga memorie cache a browser-ului pe care il folosesti. Poti face acest lucru folosind combinatia de taste CTRL + H si apasand pe 'Clear browsing data...' iar acolo vei bifa toate optiunile disponibile. Acest lucru este valabil pentru Chrome, nu stiu exact cum este si pentru celelalte browsere.

Daca tot nu iti merge incearca sa te folosesti alt browser. Daca iti face la fel pe oricare browser ai folosi iti recomand sa iti scanezi calculatorul, posibil ai ceva virusi primiti de pe diverse site-uri pe care le-ai accesat in trecut.

Posted

Cand incerc sa pun o poza la semnatura nu merge, in loc sa apara poza apare link-ul pozei.

Poate cum procedez o fi cauza? Intru pe Imgur.com > pun poza > pun .png ( sau .jpg ) la finalul link-ului > copiez link-ul si-l pun la signature.

Poza: http://imgur.com/0eC4C0A

Posted

Cand incerc sa pun o poza la semnatura nu merge, in loc sa apara poza apare link-ul pozei.

Poate cum procedez o fi cauza? Intru pe Imgur.com > pun poza > pun .png ( sau .jpg ) la finalul link-ului > copiez link-ul si-l pun la signature.

Poza: http://imgur.com/0eC4C0A

Bun. Pe majoritatea platformelor IPB inserarea link-urilor din sursa unei imagini nu va avea ca preview imaginea respectiva.

Uite cateva modalitati simple prin care poti pune o poza la semnatura:

1. Apesi click dreapta pe imaginea dorita si selectezi 'Copy image' iar in semnatura apesi combinatia de taste CTRL + V sau click dreapta si 'Paste'.
  2. Apesi click dreapta pe imaginea dorita si selectezi 'Copy image adress/Copy image URL/Copiaza adresa URL', depinde cum ai tu, dupa care du-te la semnatura si pune:

[img=linkimagine]
  3. Foloseste butonul din Tools unde poti introduce link-ul imaginii si va aparea drept imagine. Din pacate in acest topic s-a pus restrictie pentru imagini si nu iti pot arata mai exact, insa iti voi lasa PM cu ele sa-ti dai seama mai bine.

Oricare dintre variantele de mai sus va functiona 100%. Daca ai si alte probleme te rog sa lasi din nou reply in acest topic.

• Upvote 1