Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bun. Pe majoritatea platformelor IPB inserarea link-urilor din sursa unei imagini nu va avea ca preview imaginea respectiva.

Uite cateva modalitati simple prin care poti pune o poza la semnatura:

1. Apesi click dreapta pe imaginea dorita si selectezi 'Copy image' iar in semnatura apesi combinatia de taste CTRL + V sau click dreapta si 'Paste'.
  2. Apesi click dreapta pe imaginea dorita si selectezi 'Copy image adress/Copy image URL/Copiaza adresa URL', depinde cum ai tu, dupa care du-te la semnatura si pune:

[img=linkimagine]
  3. Foloseste butonul din Tools unde poti introduce link-ul imaginii si va aparea drept imagine. Din pacate in acest topic s-a pus restrictie pentru imagini si nu iti pot arata mai exact, insa iti voi lasa PM cu ele sa-ti dai seama mai bine.

Oricare dintre variantele de mai sus va functiona 100%. Daca ai si alte probleme te rog sa lasi din nou reply in acest topic.

A mers. Multumesc mult! +2

Posted (edited)

Pe forum, am ramas la 704 Profil Views de cateva saptamani, e un bug, ceva?

Zic ca e un bug pentru ca zilnic sunt persoane care imi viziteaza profilul dar tot la 704 ramane, cred ca are 1 luna de cand e asa.

Pot face ceva?

Edited by SiTNeSs
Posted

Zic ca e un bug pentru ca zilnic sunt persoane care imi viziteaza profilul dar tot la 704 ramane, cred ca are 1 luna de cand e asa.

Pot face ceva?

Se va rezolva, ai putina rabdare.

Cat va mai fi aceasta problema?!

Posted

Shad0w ma ajuti cu o problema nu pot face New Topic la 'Moduri'' Uite ce-mi zice: ''You cannot start a new topic''

Posted

Va rog frumos imi dati unban pe servar va rog frumos ca am luat bn fiindca i.am zis la o prietena un servar pe care m.am jucat demult sunteti niste admini de treaba va rog frumos da.timi unban ca,chiar imi place foarte mult servarul :( 

Va rog frumos imi dati unban pe servar va rog frumos ca am luat bn fiindca i.am zis la o prietena un servar pe care m.am jucat demult sunteti niste admini de treaba va rog frumos da.timi unban ca,chiar imi place foarte mult servarul :(  pe samp ma cheama: Finias28

Va rog frumos imi dati unban pe servar va rog frumos ca am luat bn fiindca i.am zis la o prietena un servar pe care m.am jucat demult sunteti niste admini de treaba va rog frumos da.timi unban ca,chiar imi place foarte mult servarul :(

Posted (edited)

Va rog frumos imi dati unban pe servar va rog frumos ca am luat bn fiindca i.am zis la o prietena un servar pe care m.am jucat demult sunteti niste admini de treaba va rog frumos da.timi unban ca,chiar imi place foarte mult servarul :( pe samp ma cheama: Finias28

Poti face o cerere de unban, nu trebuie sa postezi aici, daca ai facut reclama la un server ai fost sanctionat corect.

De ce nu ma lasa sa-mi pun semnatura ???

Atunci cand vrei sa iti pui o semnătură la sfarsitul link-ului adauga .png, daca nu ai inteles îmi poți lasa un PM.

Shad0w ma ajuti cu o problema nu pot face New Topic la 'Moduri'' Uite ce-mi zice: ''You cannot start a new topic''

Ai nevoie de mai multe postari pe forum pentru a putea creea un nou topic. Edited by TL.Mike
Posted

De la cate posturi pot posta la sectiunea moduri?

Ai suficiente posturi pentru a adauga un mod in acel topic.
Posted

Pot face ceva?

Cata rabdare ? a mai trecut o saptaman. Shadow si eugen zic sa deschid ticket ca e mai usor, dar.. http://redpanel.bugged.ro/ticket/view/423406 Adminii imi spun sa postez aici. Probabil o fi o prostie bugu asta si nu e ceva important de asta nu se ocupa nimeni. Am rabdare, sper ca se ocupa cineva macar. :|

Posted

Pot face ceva?

Am aceasi problema, doar ca eu am ramas la 0 :| Si dupa cum se vede in dreapta sunt trei persoane care mi-au visitat profilul. Ce sa zic.. sper sa se rezolve...

Posted

Cata rabdare ? a mai trecut o saptaman. Shadow si eugen zic sa deschid ticket ca e mai usor, dar.. http://redpanel.bugged.ro/ticket/view/423406 Adminii imi spun sa postez aici. Probabil o fi o prostie bugu asta si nu e ceva important de asta nu se ocupa nimeni. Am rabdare, sper ca se ocupa cineva macar. :|

Poti deschide un ticket si sa specifici aceast bug sau il poți reporta la adresa bugged.ro/bugs , nu este usor de rezolvat un bug, ai putina răbdare.
Posted

De nu-mi apare BUMP THIS TOPIC la topicurile mele? E de ceva timp problema asta.

Dupa ceva zile, nu mai ai acces la acea "comanda", nu este un bug. Asa e realizat forum-ul.

Posted (edited)

Nu ma lasa sa imi setez o poza ca  header image ( tin sa precizez ca este jpg), am  upladat-o pe imgur si imi spune ca NU ESTE JPG SAU GIF (pe forum).

Edited by Skinutzu.
Posted

Nu ma lasa sa imi setez o poza ca  header image ( tin sa precizez ca este jpg), am  upladat-o pe imgur si imi spune ca NU ESTE JPG SAU GIF (pe forum).

Asigura-te ca imaginea respectiva are dimensiunile necesare pentru a putea fi setata la Header Image. De asemenea, acolo introduci link-ul imaginii respective, nu sursa paginii de unde o vezi tu. Dai click dreapta pe imagine > Copy image URL dupa care da-i paste in acea rubrica la setarile tale pentru Header Image.

• Upvote 1
Posted

Nu pot posta in topicuri sau sa creez, contul meu are mail validat si are o vechime.

Nu poti posta sau deschide topicuri la o anumita sectiune sau pe intreg forumul? Detaliaza problema daca doresti sa fii ajutat.

• Upvote 1
Posted

Am o problema, nu imi apare poza de background pe profil. Pe alte conturi imi apare, dar pe contul asta nu. Am incercat cu diferite poze, cu diferite dimensiuni, dar nu merge nimic.

Posted

Am o problema, nu imi apare poza de background pe profil. Pe alte conturi imi apare, dar pe contul asta nu. Am incercat cu diferite poze, cu diferite dimensiuni, dar nu merge nimic.

Asigura-te ca introduci corect adresa URL a imaginii pe care vrei s-o setezi drept Header Image. Du-te la imaginea dorita, apasa click dreapta pe ea > Copy Image URL dupa care da-i paste in casuta de inserare a link-ului de la setarile Header Image-ului. Probabil ca tu copiezi adresa paginii unde se afla imaginea, nu adresa imaginii in sine.