Jump to content

Recommended Posts

Posted

@, la "Follow this forum" iti apar notificari doar cand se creeaza topicuri noi in acel subforum. Daca vrei sa primesti notificari cand posteaza cineva intr-un topic trebuie sa dai "Follow this topic".

Posted (edited)

Eu m-am referit la intreaga sectiune school instructors lv de pe orange, nu doar un forum anume. Si aveam deja follow dat si nu mergea. Am dat unfollow si follow iar, sper sa mearga.

7120c03d3bfb78e5223feaae8551b296.png

Stiu la ce te-ai referit, l-a toate topicurile din cadrul factiunii respective, daca doresti sa primesti notificare trebuie sa intri in fiecare topic si sa dai 'follow this topic'. Nu este nici un fel de bug.

Edited by CyberNeticK
Posted

Am primit suspend la status, cand imi trece?

Nu ai suspend pe forum.

Warningurile iti expira pe data de 26.08.2016.

Te poti uita si tu, dai pe cele 10 warninguri sub avatar, apoi pe 'more details'.

• 2 weeks later...
Posted

De ce nu merge sa imi pun poza de background...am incercat si imi apare asa http://imgur.com/a/fV8Ut ...imi arata complet alb..am intrat unde trebuie sa pun poza de background..cum am facut si pana acu http://imgur.com/a/3ftvn .....dar degeaba..nu-mi merge indiferent de poza care o pun... http://imgur.com/a/smYe5 ....va rog rezolvati problema..

Posted

Probabil formatul sau poza pe care vrei sa o pui pe perete nu coincide cu pixelii pe care ti cere forumu.

Pai am mai avut poza respectiva o data...si cand am incercat sa o pun nu mai mergea pusa..si se pare ca nu numai eu am problema asta..

Posted

Pai am mai avut poza respectiva o data...si cand am incercat sa o pun nu mai mergea pusa..si se pare ca nu numai eu am problema asta..

Nu stiu altceva probabil e de la forum si trebuie sa consulti un administrator sau asa ceva ... eu ti-am zis ca mie mi s-a intamplat si am schimbat poza si a mers.

Posted

Tocmai am primit mmoderator la clanul West Gangsters dar am întâmpinat o problemă, butoanele de edit / delete îmi apar, dar când dau click pe ele îmi afişează un mesaj cum că nu am permisiunea, la Forum lead by x nu apare numele meu şi nici numele topic-urilor nu le pot modifica.

Posted

De ce nu pot sa creez un nou topic la categoria ''Moduri Samp'' ?

Nu ai cum sa nu poti creea un topic la categoria ' Moduri SA:MP ', sau nu ai post-urile necesare. Fai 40-50 post-uri si o sa poti cu singuranta, salut.

Posted

Nu ai cum sa nu poti creea un topic la categoria ' Moduri SA:MP ', sau nu ai post-urile necesare. Fai 40-50 post-uri si o sa poti cu singuranta, salut.

Probabil imi trebuie 50 post-uri , mersii mult .