Weekend Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 De ce nu pot da status update? Dau +1 Cui ma ajuta. ti-a blocat tibi/shadow aceasta functie. Alta explicatie nu exista. Quote
THE_STK Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 ti-a blocat tibi/shadow aceasta functie. Alta explicatie nu exista. Greșit. Eu nu am putut să îmi actualizez starea de când mi-am făcut contul pe forum, fără să îmi fie blocată de un administrator. Am rezolvat această problemă, făcând un topic aici, iar Shad0w m-a ajutat. Deci dacă ai această problemă de când ți-ai făcut contul, fă ce ți-am spus eu. @ Quote
iReDz. Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 ti-a blocat tibi/shadow aceasta functie. Alta explicatie nu exista. @@Tibi @ rog sa deblocheze. Da' nam fct reclama... hmmmm abstract. Quote
Weekend Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Greșit. Eu nu am putut să îmi actualizez starea de când mi-am făcut contul pe forum, fără să îmi fie blocată de un administrator. Am rezolvat această problemă, făcând un topic aici, iar Shad0w m-a ajutat. Deci dacă ai această problemă de când ți-ai făcut contul, fă ce ți-am spus eu. @ nu prea are cum sa fie asa ca doar pana la 211 topics ar fi rezolvat. Quote
THE_STK Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 (edited) nu prea are cum sa fie asa ca doar pana la 211 topics ar fi rezolvat. Administratorii trebuie să fie anunțați de această problemă, dar asta doar în cazul în care ai această problemă de la prima logare. Dacă ai putut să îți actualizezi starea înainte, ți-a fost blocată opțiunea. Edited September 26, 2013 by THE_STK Quote
alianzo23 Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Salut asi dori si eu sa fie sactionat pt dm nu ma lasat toata noaptea in pace se tinea dupa mine si ma inpusca intruna am si printu doar ce ieseam din casa ma inpuscca : http://postimg.org/image/o1vcdj6zf/ Quote
xBoRn Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Nu pot să-mi pun un status . Oare de ce ? Quote
TroubleMaker Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Deci, eu am un cont facut cu ajutoru' Facebookului, adica AlieN, si pur si simplu nu merge sa ma conectez cu Facebook, ma deconeacteaza si de pe Facebook iar forumul imi da o eroare.. Quote
Shad0w Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 @@TroubleMaker Ce username are acel cont creat cu facebook? Quote
TroubleMaker Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 @ http://bugged.ro/user/1886-alien/ Asta e contu'. Quote
DRAGOBAWSSS Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Am un cont DRAGOBAWS (premium) si acum 1 saptamana mi-am setat tema "Carbon red". Totul bun si frumos pana azi dimineata cand intru pe "www.bugged.ro" si imi apare ecranul alb fara sa se incarce nimic, pur si simplu ecran alb. Intru eu cu Internet Explorer pe bugged.ro , imi fac cont nou si dau log in. Si cand sa setez Carbon red (pentru ca asa sunt obisnuit), setez si apare fix la fel ca la primul cont, DRAGOBAWS, adica ecran alb fara sa se incarce nimic. @ ce poti face? Eu cred ca este un bug cu tema Carbon Red..daca nu puteti face nimic cu (,) contul DRAGOBAWS va rog sa-mi dati macar premium pe acesta .. pacat ca posturile nu se pot transfera. Quote
LiNuxx Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Am un cont DRAGOBAWS (premium) si acum 1 saptamana mi-am setat tema "Carbon red". Totul bun si frumos pana azi dimineata cand intru pe "www.bugged.ro" si imi apare ecranul alb fara sa se incarce nimic, pur si simplu ecran alb. Intru eu cu Internet Explorer pe bugged.ro , imi fac cont nou si dau log in. Si cand sa setez Carbon red (pentru ca asa sunt obisnuit), setez si apare fix la fel ca la primul cont, DRAGOBAWS, adica ecran alb fara sa se incarce nimic. @ ce poti face? Eu cred ca este un bug cu tema Carbon Red..daca nu puteti face nimic cu (,) contul DRAGOBAWS va rog sa-mi dati macar premium pe acesta .. pacat ca posturile nu se pot transfera. AM ACEIASI PROBLEMA , IL ROG PE @ SA REZOLVE , CONT-UL MEU PE CARE AM SI PREMIUM SI POST-URI SI TOT ESTE RooT :( ! http://bugged.ro/user/4176-root/ Quote
xBoRn Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Nu pot să-mi pun un status . Oare de ce ? @ Nu merge nici să pun un ''stats'' nici să răspund la el. Mulţumesc , aştept răspuns ! Quote
LiNuxx Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 @ poti rezolva problema de mai sus , pe care a postat DRAGOBAWSS Quote
Shad0w Posted September 30, 2013 Author Posted September 30, 2013 A fost stearsa tema Carbon Red si acum ar trebui sa va mearga forumul daca aveati tema Carbon Red setata. @@TroubleMaker Au fost unite cele 2 conturi. Postarile de pe alien au fost transferate pe contul TroubleMaker. @ Acum poti posta. Quote
sunshinedoi Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 @: Contul meu principal, sun5hine, a fost spart (şi banat în cele din urmă) în urma postării unui keylogger sub formă de 'mod SA:MP' aici: http://bugged.ro/top...former-by-kewl/ . Link: http://bugged.ro/user/1687-sun5hine/ Am scăpat de keylogger şi sunt pregătit de a-mi administra contul în continuare. Se poate debanarea lui? Quote
KNUTZ Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 @ Daca te referi la backgroundul acela,atunci iti trebuie premium. Quote
@nmk Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 @ Daca te referi la backgroundul acela,atunci iti trebuie premium. Mai traiesti? Quote
AndrewShineXD Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 @ Daca te referi la backgroundul acela,atunci iti trebuie premium. Clar, merci oricum. Quote
Crysty. Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Nu imi mai merge forumul pe telefon (Android). Pana acum mi-a mers dar acum cand intru pe forum apare doar o pagina goala. Stie cineva ce are de numai merge? Quote
MiTzuLow Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Nu imi mai merge forumul pe telefon (Android). Pana acum mi-a mers dar acum cand intru pe forum apare doar o pagina goala. Stie cineva ce are de numai merge? Asa imi face si mie Quote
MirceA Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Salut. De cand s-a sters de pe forum tema Carbon Red, nu ma mai pot conecta la forum de pe telefon. Mai exact, cand pagina este aproape de a se incarca la 100%, imaginea se face alba si ramane asa.. PS: Am facut update la Opera Mini. De pe Browserul prestabilit al telefonului se intampla la fel. Quote
TroubleMaker Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 @ cam nedrept fata de mine.. Pe contu' ala aveam 35 de zile petrecute pe forum si 4000+ profile views.. Quote
Sheridan_Hector Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Nu imi mai merge forumul pe telefon (Android). Pana acum mi-a mers dar acum cand intru pe forum apare doar o pagina goala. Stie cineva ce are de numai merge? Salut. De cand s-a sters de pe forum tema Carbon Red, nu ma mai pot conecta la forum de pe telefon. Mai exact, cand pagina este aproape de a se incarca la 100%, imaginea se face alba si ramane asa.. PS: Am facut update la Opera Mini. De pe Browserul prestabilit al telefonului se intampla la fel. @ \ @@Tibi , si mie mi se intampla la fel. SS: stau ce stau si imagine alba , sincer mie imi ajuta mult versiunea pt mobil pentru ca ma tinea la curent cu multe chestii. Quote
Recommended Posts