Meepo Posted August 2, 2018 Posted August 2, 2018 Mi-am facut cont nou de forum (acesta) si nu reusesc sa imi dau premium am cont legend pe panel dar aici nu reusesc imi zice ca mi-a dat premium dar cand intru pe forum nu este help 2 Quote
SkiZo.iL Posted August 2, 2018 Posted August 2, 2018 4 hours ago, Allex said: Mi-am facut cont nou de forum (acesta) si nu reusesc sa imi dau premium am cont legend pe panel dar aici nu reusesc imi zice ca mi-a dat premium dar cand intru pe forum nu este help Încă se lucrează la adăugarea contului premium pe forum direct din panel. Quote
Marlan Posted August 2, 2018 Posted August 2, 2018 Ai uitat de Insta' la "Share this topic/page". Quote
Danni Posted August 2, 2018 Posted August 2, 2018 (edited) La top contributors this year sunt pe locul 4 cu 283 aici https://forum.bugged.ro/leaderboard/?custom_date_start=1501687198 dar in dreapta arata ca e HaZoN pe locul 4 cu 265, cred ca e un bug sau ceva :? Inca un lucru, daca pui o paranteza ) intai si dupa : apoi apesi enter se va face un emoticon Edited August 2, 2018 by Danni Quote
Amaterasu. Posted August 2, 2018 Posted August 2, 2018 DE CE NU POT SA MI DAU PREMIUM, CE E ACEST LUCRU MARSAV? Quote
Danni Posted August 2, 2018 Posted August 2, 2018 11 minutes ago, Amaterasu. said: DE CE NU POT SA MI DAU PREMIUM, CE E ACEST LUCRU MARSAV? Probleme de care stim si pe care le vom rezolva: nu se poate adauga premium pe forum. o sa fie rezolvat peste cateva zile si o sa fie posibila si adaugarea altor grupuri in mod automat pe forum (Legend, Lider, Admin, Helper) Quote
Azzar. Posted August 2, 2018 Posted August 2, 2018 Problema cu afisarea orei la care s-a facut un post pe forum. School Instructors sanctioneaza intarzierea postarii unui test cerut cu AV (Avertisment verbal) daca testul este pus in mai putin de o ora de cand a fost cerut si FW (Faction warn) daca este postat dupa o ora. Daca nu stim ora exacta, nu putem verifica testele, exista posibilitatea ca un jucator sa posteze testul dupa 19 minute de cand i-a fost cerut, caz in care n-ar primi nimic. Verificatorii au la dispozitie 24 de ore sa verifice un test, forumul arata ora exacta abia dupa 24 de ore de la postare, timp in care, in mod normal, trebuia lasat raspunsul testului. Quote
Danni Posted August 2, 2018 Posted August 2, 2018 52 minutes ago, Azzar. said: Problema cu afisarea orei la care s-a facut un post pe forum. School Instructors sanctioneaza intarzierea postarii unui test cerut cu AV (Avertisment verbal) daca testul este pus in mai putin de o ora de cand a fost cerut si FW (Faction warn) daca este postat dupa o ora. Daca nu stim ora exacta, nu putem verifica testele, exista posibilitatea ca un jucator sa posteze testul dupa 19 minute de cand i-a fost cerut, caz in care n-ar primi nimic. Verificatorii au la dispozitie 24 de ore sa verifice un test, forumul arata ora exacta abia dupa 24 de ore de la postare, timp in care, in mod normal, trebuia lasat raspunsul testului. Daca tii cursorul pe Posted x minutes ago iti va arata data si ora exacta. Quote
Meepo Posted August 2, 2018 Posted August 2, 2018 De ce nu sunt topicuri la recrutare staff cu aplicatie lider? nu sunt lider si nu se poate aplica si pe black,bugged la recrutare staff este cerere lider hitman agency dar este lider la acea factiune ? Help Quote
Marlan Posted August 3, 2018 Posted August 3, 2018 Cand pui un link de la YouTube in status, in pagina principala arata status gol si in profil video. Poti sa faci sa arate si link in status pe pagina principala? Quote
Ramzes Posted August 3, 2018 Posted August 3, 2018 Atunci cand doresc sa postez un status update si dau click pe "What's on your mind?" automat ma redirectioneaza pe pagina profilului meu. Quote
Marlan Posted August 3, 2018 Posted August 3, 2018 47 minutes ago, Ramzes said: Atunci cand doresc sa postez un status update si dau click pe "What's on your mind?" automat ma redirectioneaza pe pagina profilului meu. Intra la Edit Profile si bifeaza "Enable status update" Quote
WydeR Posted August 3, 2018 Posted August 3, 2018 Nu merge sa pui nick pentru profil Black/White, zice sa bag url si la url merge doar blackpanel.bugged.ro, nu merge sa continui cu /profile/mamba. zic ca nu incape tot link-ul in text. Quote
WeKy Posted August 4, 2018 Posted August 4, 2018 5 hours ago, MadaRa[iR] said: refaceti dimensiunea avatarelor in 150x300 S-a rezolvat Quote
HoOney Posted August 4, 2018 Posted August 4, 2018 Doar mie nu imi merge sa imi pun o semnatura? Quote
Meepo Posted August 5, 2018 Posted August 5, 2018 3 hours ago, Faraonul.Qurnel. said: Doar mie nu imi merge sa imi pun o semnatura? Nu doar tie nici mie nu imi merge si nu le vad pe celelalte Quote
HoOney Posted August 5, 2018 Posted August 5, 2018 7 hours ago, Allex said: Nu doar tie nici mie nu imi merge si nu le vad pe celelalte Si nici sa imi actualizez 'About me Page-ul'. Poate se lucreaza la aceste lucruri. Quote
SkiZo.iL Posted August 5, 2018 Posted August 5, 2018 La secțiunea clanului Baws Family de pe panel care este un clan creat după modificarea forumului a apărut un bug. https://www.youtube.com/watch?v=3bGGzs8ybog&feature=youtu.be Quote
aLLiEx Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 De ce nu mai am semnaturile acelea? Trebuie sa le pun din nou? Quote
Andrei_17 Official Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Bug la conectarea pe forum, daca petreci un timp pe forum si esti inactiv, adica nu ai mai navigat pe forum, te deconecteaza de pe cont si cand sa ma reconectez zice ca e incorecta parola, insa e corecta. De fiecare data cand vreau sa ma conectez pe forum, trebuie sa schimb parola ca altfel zice ca e incorecta. @Shad0w, sper sa se rezolve cat mai curand, e aiurea asa... Quote
dani10 Posted August 10, 2018 Posted August 10, 2018 (edited) Nu imi merge contul Dany_YTZ7 Edited August 10, 2018 by dani10 Quote
Crysty95 Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 De ce nu pot sa sterg ce am atasat la ''My Attachments''? Quote
Rothschild Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 De ce am facut swap de la vechiul forum la acesta ?? Quote
Marlan Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 1 minute ago, Rothschild said: De ce am facut swap de la vechiul forum la acesta ?? 1 Quote
Marlan Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 Nu poti sa stergi un emoji cand dai edit la un status. Quote
Recommended Posts