HoOney Posted August 16, 2018 Posted August 16, 2018 Nu imi pot seta optiunea 'premium' din panel. Quote
CyberNeticK Posted August 17, 2018 Posted August 17, 2018 16 hours ago, Faraonul.Qurnel. said: Nu imi pot seta optiunea 'premium' din panel. Deocamdată nu îți poți seta aceasta funcție din panel. O sa fie adăugată opțiunea pe viitor. Quote
Marlan Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 @Shad0w Nu stiu daca e normal sau e o problema cu permisiunile da' pot sa vad fiecare activitate facuta de oricine ( daca si-a schimbat poza de profil, a raspuns la un status, a facut un topic, a raspuns la un topic (( aici e o problema mai mare, daca vad in "All Activity" ca s-a cineva a facut o "activitate" in premium/ pot sa intru in sectiune fara sa pot lasa un reply )) Poate io-s prost si nu inteleg ca prin "All Activity" e normal sa vezi activitatile facute de toti da' cu acces in sectiunea "Premium", ca membru, este o problema. Quote
CIA Posted May 22, 2019 Posted May 22, 2019 Cum imi pot transfera contul pe noul forum, pentru ca nu gasesc Quote
CIA Posted May 22, 2019 Posted May 22, 2019 3 minutes ago, CIA said: Cum imi pot transfera contul pe noul forum, pentru ca nu gasesc panel* Quote
MaRRiuS112 Posted June 28, 2019 Posted June 28, 2019 Nu ma pot conecta la contul meu cel vechi. Quote
.Lucifer. Posted August 17, 2020 Posted August 17, 2020 Salut am si eu o problemă legată de forum, sunt owner la clan , si moderatorul pus de mine a facut topic pentru cerere de co-lider , dupa care cineva a facut cerere, dar problema este ca eu nu pot da replay , nu pot scrie nimic doar pot inchide topicul atât, nu pot sa imi dau seama unde e problema am incercat si refresh si login din nou , nimicMulțumesc. Quote
SkiZo. Posted August 17, 2020 Posted August 17, 2020 52 minutes ago, The.Flash said: Salut am si eu o problemă legată de forum, sunt owner la clan , si moderatorul pus de mine a facut topic pentru cerere de co-lider , dupa care cineva a facut cerere, dar problema este ca eu nu pot da replay , nu pot scrie nimic doar pot inchide topicul atât, nu pot sa imi dau seama unde e problema am incercat si refresh si login din nou , nimicMulțumesc. Ownerii nu pot să posteze la clubul clanului, incearcă să iți setezi owner pe un cont mai mic pe care mai apoi sa iti acorzi leader de pe contul pe care vrei sa lucrezi in categoria clanului. Quote
Roxana2000 Posted December 25, 2024 Posted December 25, 2024 Cand incerc sa pun numele pe bugged panel de forum uite ce îmi zice. ( Nu exista niciun cont pe forum cu acel nickname sau contul e NOU sau NEVALIDAT! Scrie numele afisat pe profil, nu numele folosit pentru a te loga pe forum! O alta problema ar putea fi ca nickname-ul ales nu este validat sau este nou (Just Registered). Nu poti primi cont premium pe un cont de forum ce nu este validat sau este nou (mai nou de 7 zile). Quote
Zebagore Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 On 12/25/2024 at 7:24 AM, RoxanaICM said: Cand incerc sa pun numele pe bugged panel de forum uite ce îmi zice. ( Nu exista niciun cont pe forum cu acel nickname sau contul e NOU sau NEVALIDAT! Scrie numele afisat pe profil, nu numele folosit pentru a te loga pe forum! O alta problema ar putea fi ca nickname-ul ales nu este validat sau este nou (Just Registered). Nu poti primi cont premium pe un cont de forum ce nu este validat sau este nou (mai nou de 7 zile). Trebuie să ai un cont (de forum) mai vechi de o săptămână și să ai mail-ul verificat. 1 Quote
Recommended Posts