Jump to content

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

@Shad0w

Nu stiu daca e normal sau e o problema cu permisiunile da' pot sa vad fiecare activitate  facuta de oricine ( daca si-a schimbat poza de profil, a raspuns la un status, a facut un topic, a raspuns la un topic (( aici e o problema mai mare, daca vad in "All Activity" ca s-a cineva a facut o "activitate" in premium/ pot sa intru in sectiune  fara sa pot lasa un reply )) 

Poate io-s prost si nu inteleg ca prin "All Activity" e normal sa vezi activitatile facute de toti da'  cu acces in sectiunea "Premium", ca membru, este o problema.

• 8 months later...
  • 1 month later...
  • 5 months later...
Posted

Salut am si eu o problemă legată de forum, sunt owner la clan , si moderatorul pus de mine a facut topic pentru cerere de co-lider , dupa care cineva a facut cerere, dar problema este ca eu nu pot da replay , nu pot scrie nimic doar pot inchide topicul atât, nu pot sa imi dau seama unde e problema am incercat si refresh si login din nou , nimic
Mulțumesc.

Posted
52 minutes ago, The.Flash said:

Salut am si eu o problemă legată de forum, sunt owner la clan , si moderatorul pus de mine a facut topic pentru cerere de co-lider , dupa care cineva a facut cerere, dar problema este ca eu nu pot da replay , nu pot scrie nimic doar pot inchide topicul atât, nu pot sa imi dau seama unde e problema am incercat si refresh si login din nou , nimic
Mulțumesc.

Ownerii nu pot să posteze la clubul clanului, incearcă să iți setezi owner pe un cont mai mic pe care mai apoi sa iti acorzi leader de pe contul pe care vrei sa lucrezi in categoria clanului.

• 4 years later...
Posted

Cand incerc sa pun numele pe bugged panel de forum uite ce îmi zice. ( Nu exista niciun cont pe forum cu acel nickname sau contul e NOU sau NEVALIDAT!
Scrie numele afisat pe profil, nu numele folosit pentru a te loga pe forum!
O alta problema ar putea fi ca nickname-ul ales nu este validat sau este nou (Just Registered). Nu poti primi cont premium pe un cont de forum ce nu este validat sau este nou (mai nou de 7 zile).

Posted
On 12/25/2024 at 7:24 AM, RoxanaICM said:

Cand incerc sa pun numele pe bugged panel de forum uite ce îmi zice. ( Nu exista niciun cont pe forum cu acel nickname sau contul e NOU sau NEVALIDAT!
Scrie numele afisat pe profil, nu numele folosit pentru a te loga pe forum!
O alta problema ar putea fi ca nickname-ul ales nu este validat sau este nou (Just Registered). Nu poti primi cont premium pe un cont de forum ce nu este validat sau este nou (mai nou de 7 zile).

Trebuie să ai un cont (de forum) mai vechi de o săptămână și să ai mail-ul verificat.

• Sarbatori fericite! 1
  • Tibi unpinned this topic