Jump to content

Recommended Posts

Posted

Oricat as posta raman cu 100 posts. De ce?

ai 102 postări, nu cred că a intervenit o astfel de problemă, numai că fă şi tu pauză de 1-2 minute între postări pentru evitarea spamului.

Posted

Oricat as posta raman cu 100 posts. De ce?

Postarile se incarca mai greu in jur de 3-4 minute. Daca postezi acum la 14:12 iar la 14:13 mai postezi iar trebuie sa asteptit 3-4 minute pana se incarca forumul. Ca si panelul.

Posted

http://forum.bugged.ro/user/11448-alexionut/ Pe acest cont doresc cont premium care nu a aparut deoarece in game eu am pus AlexIonut_DRK nik-ul pe care il aveam atunci si nu nick-ul original, am deschis ticket dar astept de 2 zile .Cand mi am facut cont premium in game aveam AlexIonut_DRK nume care l am trecut acolo , acum de curand am revenit la AlexIonut crezand ca voi remedia problema ASTEPT RASPUNS SAU PARERI .MULTUMESC ANTICIPAT

AlexIonut_DRK AlexIonut 10 minutes ago AlexIonut AlexIonut_DRK Jan 22 2014 22:12
Posted

http://forum.bugged.ro/user/11448-alexionut/ Pe acest cont doresc cont premium care nu a aparut deoarece in game eu am pus AlexIonut_DRK nik-ul pe care il aveam atunci si nu nick-ul original, am deschis ticket dar astept de 2 zile .Cand mi am facut cont premium in game aveam AlexIonut_DRK nume care l am trecut acolo , acum de curand am revenit la AlexIonut crezand ca voi remedia problema ASTEPT RASPUNS SAU PARERI .MULTUMESC ANTICIPAT

AlexIonut_DRK AlexIonut 10 minutes ago AlexIonut AlexIonut_DRK Jan 22 2014 22:12

Gata ai deschis ticket, e in regula, Shad0w iti va raspunde la el. Lasa-i in ticket si link-ul cu profilul tau, in caz ca nu l-ai pus.

Posted

mai degraba ce server asa ma .. eu strag bani ca sa mi fure in ratat din pd datimi ban nu intrs. se vede ce server e asta o fi cel mai populat dar sunt toti copii care ceresec si fura din asta traiesc iei normal ca tot pd are numai infernus propriu ca furati .. Eu unu atat am avut de zis sa va fie rusine celor care furati mai ales tie alex.tkd pastrai 200k pt free dar 300 aia sunt pe munca mea...

• Upvote 1
Posted

mai degraba ce server asa ma .. eu strag bani ca sa mi fure in ratat din pd datimi ban nu intrs. se vede ce server e asta o fi cel mai populat dar sunt toti copii care ceresec si fura din asta traiesc iei normal ca tot pd are numai infernus propriu ca furati .. Eu unu atat am avut de zis sa va fie rusine celor care furati mai ales tie alex.tkd pastrai 200k pt free dar 300 aia sunt pe munca mea...

Aici nu este o categorie pentru serverul de sa:mp din câte observi, este pentru suppor pe forum, orice problemă întâmpinată în timpul navigării forumului se postează aici, nu problemele întâmpinate pe serverul de samp, pe viitor fi mai atent.

Posted

Nu imi mai pot schimba numele.. asta pentru ca l-am schimbat de prea multe ori? Daca da , poti te rog Shad0w sa-mi schimbi numele in AIM.Cruise te rog..

Posted

Nu imi mai pot schimba numele.. asta pentru ca l-am schimbat de prea multe ori? Daca da , poti te rog Shad0w sa-mi schimbi numele in AIM.Cruise te rog..

trebuie să aştepţii 30 de zile, poţi să-ţi schimbi numele de maxim 2 ori odată la 30 de zile.

Posted

Stiu ca nu e o problema.

Cum dezactivez functia de PM ? @

accesează my profile - edit my profile - notification option - şi la rubrica 'Private Messages' dezactivezi opţiunile acelea.

Posted

Inainte cand dadeam pe Notifications sau mesaje, dupa un click imi arata lista dar acum daca dau click pe ele ma duce diresc pe pagina unde im iarata toate si nu pot commenta la nici un status si nu pot sa dau click pe un spoiler.

Posted (edited)

Am o problema cu PANEL-ul... Mi se intampla asta : 

-intru sa donez (acolo la donatii si dau pe 78 PP.)

-dau sa imi bag numarul de telefon ( pe site-ul acela de pe care transfer )

-imi apare in loc de 8.10 EUR sa platesc, imi zice ca trebuie sa platesc 9.92 EUR

Edited by Hunter.666
Posted

Am o problema cu PANEL-ul... Mi se intampla asta : 

-intru sa donez (acolo la donatii si dau pe 78 PP.)

-dau sa imi bag numarul de telefon ( pe site-ul acela de pe care transfer )

-imi apare in loc de 8.10 EUR sa platesc, imi zice ca trebuie sa platesc 9.92 EUR

Si mie imi aparea ca am de achitat 12.40 EUR sau ceva de gen, si am dat sa platesc 10 euro, dar mi-a retras doar 10 euro + TVA din cont.

Posted

Inainte cand dadeam pe Notifications sau mesaje, dupa un click imi arata lista dar acum daca dau click pe ele ma duce diresc pe pagina unde im iarata toate si nu pot commenta la nici un status si nu pot sa dau click pe un spoiler.

Foloseste Mozila firefox, probabil ai google chrome si deasta face asa.

Posted

Poti da edit doar daca postul nu a fost postat dupa 24 ore . Adica, ai postat acum ceva vei putea da edit pana maine la ora 11:14 , de acolo in colo nu.

In caz ca dai edit in acel interval, mai poti sa dia din nou dupa 24 ore. @

Posted (edited)

Poti da edit doar daca postul nu a fost postat dupa 24 ore . Adica, ai postat acum ceva vei putea da edit pana maine la ora 11:14 , de acolo in colo nu.

In caz ca dai edit in acel interval, mai poti sa dia din nou dupa 24 ore. @

Pai si pana atunci nu pot da deloc edit? ca asa poate pun vreunii bilet si nu vad update-ul

Edited by XCrusherX
Posted

Pai si pana atunci nu pot da deloc edit? ca asa poate pun vreunii bilet si nu vad update-ul

dOar daca ai moderator la acel topic poti da uptade oricand. Daca vrei sa vada ce vrei tu si nu ai un moderator fa un reply si ii mentionezi acolo.

Posted

Am neaaparat nevoie de un moderator sau cineva,am la clanul meu 1 moderator inafara de mine,prietenul meu si din greseala a sters toate topicurile la clan,se poate remedia problema,sa se faca intr-un fel sa apara din nou?

• Upvote 1