Jump to content

Recommended Posts

• 4 weeks later...
Posted

De ce nu mai pot pune statusuri? Si nu mai pot pune de peste 3 saptamani

Posibil sa ti-l fi blocat Tibi. A anuntat mai demult ca poate bloca accesul la statusuri celor care scriu injurii/vorbe rele aduse STAFF-ului. 

Posted

Nu pot face o cerere de Moderator la categoria Design. Este cumva setată o limită de posturi?

Trebuie sa ai 200 de posturi sa poti face o cerere de moderator!

• Upvote 1
Posted

Problema: Nu se incarca complet forum-ul, mi se intampla foarte des cand dau refresh.

PS: Numai aici am problema asta, si frecventez multe forumuri.

fHM8mzo.png

Posted

Problema: Nu se incarca complet forum-ul, mi se intampla foarte des cand dau refresh.

PS: Numai aici am problema asta, si frecventez multe forumuri.

fHM8mzo.png

Am avut si eu IPB pe forumu meu si la fel pateam, dar a meu era Nulled adica piratat, aici nu stiu de ce face faza asta ca e licentiata, chiar vreau sa stiu, daca intru pe forum si stau afk pe el dupa sau il bag in bara si deschid samp , dupa vro 10-20 de minute de inactivitate pe forum cand dau refresh se vede asa.

Posted

Am avut si eu IPB pe forumu meu si la fel pateam, dar a meu era Nulled adica piratat, aici nu stiu de ce face faza asta ca e licentiata, chiar vreau sa stiu, daca intru pe forum si stau afk pe el dupa sau il bag in bara si deschid samp , dupa vro 10-20 de minute de inactivitate pe forum cand dau refresh se vede asa.

Si eu am avut si mi s-a intamplat chestia asta, dupa ce schimbam tema mergea.

Posted
31e44f6010.png

Bloods sunt o în primul rând, dar nu exclusiv, afro-american banda de strada infiintata in Los Angeles, California. Gasca este cunoscut pentru rivalitatea sa cu Crips. Acestea sunt identificate prin culoarea ro?ie purtata de catre membrii lor ?i de anumite simboluri Gang, inclusiv semne distinctive mâna.

Bloods sunt realizate din diferite sub-grupuri cunoscute sub numele de "seturi", între care exista diferen?e semnificative, cum ar fi culori, haine, si operatiuni, si idei politice, care pot fi în conflict deschis cu fiecare alte. De la crearea lor, bandele de sânge s-au extins pe întreg teritoriul Statelor Unite.

bae0bbe50b.png

Bloods sunt a doua cea mai profunda stabilit în lume în afara forma MS-13. Crips sunt un pic mai mult, dar nu cu mult. În '93 pe Rikers Island din New York, OG Mack a inceput unite nation blood.

United Blood Nation, pur si simplu cunoscut sub numele de UBN este o banda de gangeri cu etnie Afro Americana format în 1993 în cadrul York City sistemul New închisoare de catre liderul Omar Portee pe George Mochen Centrul de Detentie Rikers Island. GMDC a fost folosit pentru a separa detinutii cu probleme de restul centrului de detentie.
Membrii acestei bande au fost cunoscute pentru arderea de trei cercuri forma triunghiulara pe bratul din dreapta sus a arata apartenenta la ea. Unii membri ar tatuaj fata un buldog pe mâna lor dreapta, numerele 031 si scrisori MOB pentru a se identifica din afara, de asemenea.United Blood Nations dea lungul timpului  a avut mari si dezvoltate probleme cu politistii deoarece acestia mereu ii cautau de droguri si arme si multi stateau la parnaie.

452104358c.jpg

Omar Portee, aka Nasul Mack, sa nascut în New York, si a fost implicat în crearea New York Unite Blood Nation.

Informatii OOC

☻  Cum sa va inrolati ? Pai veniti la noi , cu o scuza , de exemplu mi sau spart cauciucurile  la masina sau altele , si ziceti ca trebuie sa stiti putin pana vine un mecanic , si va intelegeti , stati acolo cu un insider ceva,dupa care vorbiti voi acolo si incepi si intrebi : Aici se afla o grupare sau ceva de genu? , si daca zice Da , tot ce trebuie sa faci e sa ii zici daca poti si tu sa fi in ea , dar obligatoriu trebuie sa fi negru !

Regulament OOC

1.Obligatoriu de respectat regulamentul serverului OOC cat si cel IC.
2.Evitati chatul /b , si cel /pm pentru a ne sporii rp , in orice caz cu cel care faceti rp ar fi bine sa vorbiti pe TS/Skype ca sa numai trebuieasca sa folositi comenzile OOC si sa sporiti RP
3.Out of character cat si In character vreau sa vad respect fata de membri prezenti si cei care vor intra , ca au rank mai mic , ca il  au mai mare vreau respect ! Toti suntem egali.
4.Faceti intotdeauna roleplayul cat mai realistic si mai dezvoltat , de preferat sa ajungeti in loc de /me sa continuati cu /do acela ar fi un rp dezvoltat , dar sa fie si bun si realistic.

Cerinte
1.Activitatea - este foarte important sa puteti activa atunci cand ceilalti membri sunt online,sau sa participati la actiunile importante.Nu va obligam sa va rezervati timpul liber pentru factiune,nu vrem sa se inteleaga gresit.

2.Caracterul - caracterul tau este un lucru vital daca doresti sa rolezi cu noi,acesta trebuie sa fie de afro-american,sau de o etnie apropiata noua,de exemplu jamaican.Nu admitem alte rase,de exemplu italieni,mexicani,etc...

3.Rabdarea - daca vrei sa fi un membru,trebuie sa fi rabdator,sa fi alaturi de factiune la bine si la greu,chiar daca esti insider/outsider.Daca vei fi alaturi de noi,fi sigur ca vei fi rasplatit.

4.Creativitatea - roland cu noi o sa ai nevoie de creativitate,aceasta este un alt lucru vital.Daca te plictisesti creazati propriul tau stil de roleplay,de exemplu stiu eu,un caine.

Informatii OOC

Posted

am fost banat degeaba

cineva a intrat in calculatorul meu si mia hackuit samp ul

si sa folosit de username ul meu si ip u meu

Aici nu se fac reclamatii si nici cereri unban.