Jump to content

Recommended Posts

Posted

eram cu Keent.capone  si poc de odata Ip Ban : pissible money cheats 

m primit banva rog sa mi se faca dreptate ajutatima

Acest topic este doar pentru problememe cu Forumul.

Posted

cum fac sa aflu daca m-au acceptat intro familie sau nu?

Topicul acesta este pentru problemele legate de forum, nu in legatura cu serverul de samp, verifica categoria corecta inainte e a posta undeva .

Posted

cum aflu va rog unde vad dak am fost acceptat intro factiune puteti sa imi aratati ca nu stiu de loc va rog frumos

@ pai dupa ce faci aplicatie astepti sa se inchida aplicatiile. Daca vei fi acceptat lider-ul te metinoneaza in lista cu @ + Nick.

Posted

nush da apare un post in + pe pagina, de ex:

http://forum.bugged.ro/topic/9951-probleme-cu-forumul/?view=findpost&p=503814

spunei lu seadau ala sa repare forumu plizzz k io ancep sa plang pryn kasa si ma bate mama cu aspiratoru :(((

fFLORINn nu ne intereseaza problemele tale de familie. La forum nu este nimic de reparat, cel putin nu la sectiunea Probleme cu forum-ul. Reinstaleazati browser-ul pe  care il folosesti sau schimbal.

Posted

Salut!

Am apasat ceva,sau nu stiu,si acum cand cineva aplica la taxi imi apare mie.Cum pot face sa nu mai apara?

Acesta nu este o problema de la forum.

Primesti acele notificatii, de la topicurile unde ai postat tu.

Mergi pe user-ul tau si dai la My Settings - Notification Option - Si debifezi acele casute de la Notification si E-Mail

2yoad6t.png

Posted

De ce nu ma pot loga pe panel? Pe forum ma pot loga si cu Facebook si cu contul dar pe panel nu functioneaza nici-o varianta.

Pentru a te loga pe panel trebuie sa joci samp pe server.

Urmeaza Pasi.

Login

UserName: Pui numele de pe server.

Password: Pui parola care o pui cand intri pe server.

Type the code bellow:Cod-ul din acel chenar.

Iar login.

Posted

De ce nu ma pot loga pe panel? Pe forum ma pot loga si cu Facebook si cu contul dar pe panel nu functioneaza nici-o varianta.

Pe panel te poti loga cu numele si parola din joc.