So@r3 Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Nu ma lasa sa am mai mult de 2 Images la Signature Quote
Sapilif Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Cand se deschid cereri clanuri, helper, moderator? Quote
Tibi Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 @, cand o sa facem o alta modalitate de a aplica ca helper/lider. Vrem ca aplicatiile sa fie mai relevante, ca cei care merita cu adevarat o sansa sa iasa in fata. Quote
clicknet Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 @, cand o sa facem o alta modalitate de a aplica ca helper/lider. Vrem ca aplicatiile sa fie mai relevante, ca cei care merita cu adevarat o sansa sa iasa in fata. Tibi vreu sa-ti trimit pm tie si nu-mi apare casuta asta Send me a message Quote
Tibi Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 @, scrie ceva destul de clar la 'About me' cu rosu. Quote
So@r3 Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Pai nu se poate... Atunci de ce alti au si 4 ... Quote
clicknet Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Mia fost sters tot si siganture si poza de la profil cum ...! Quote
Gigii. Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Am cont premium pe sa:mp , cum sa fac sa am si pe forum cum au si ceilalti useri? adica sa imi arate premium. Quote
Covuliuc Alexys Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 @@gessy Trebuie sa vorbesti cu @@Tibi sau @ sa iti deie..normal primesti din prima.. Quote
xdubstepRo Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Mi-a fost sters iara premium de pe forum , va rog sa mi-l dati inapoi ... Quote
NEVRO Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 (edited) Salut! Am o problema si va rog din toata inima sa ma ajutati! Acum aproximativ o luna am dorit sami iau cont premium prin sms.Miam luat cartela,si din cauza netului pe care numi mergea am fost nevoit sa merg la un prieten chiar vecin cu mine(mikey_rtz) sa fac tranzactia.Am facut tranzactia depe contul lui (mikey_rtz) cu numele meu si codu de la cartela.Urmatoarea zi am gasit in joc cont premiu dar deabea acum am observat ca pe forum nu am.Eu iam spus lui mikey_rtz sa faca el acet topic ca va va covinge mai usor dar el a refuzat si am facut chiar eu.Daca nu ma credeti intarti sa vetedi ca in joc am cont premiu iar pe forum nu,iar el are pe forum si in joc nu! Va rog ajutatima ! [shadow,tibi] !!! am nick-ul in samp ProToN Edited July 4, 2013 by adyn6 Quote
Andi. Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 (edited) interesant Edited July 4, 2013 by BadBoy Quote
NEVRO Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Salut! Am o problema si va rog din toata inima sa ma ajutati! Acum aproximativ o luna am dorit sami iau cont premium prinsms.Miam luat cartela,si din cauza netului pe care numi mergea am fost nevoit sa merg la un prieten chiar vecin cu mine(mikey_rtz) sa fac tranzactia.Am facut tranzactia depe contul lui (mikey_rtz) cu numele meu si codu de la cartela.Urmatoarea zi am gasit in joc cont premiu dar deabea acum am observat ca pe forum nu am.Eu iam spus lui mikey_rtz sa faca el acet topic ca va va covinge mai usor dar el a refuzat si am facut chiar eu.Daca nu ma credeti intarti sa vetedi ca in joc am cont premiu iar pe forum nu,iar el are pe forum si in joc nu! Va rog ajutatima ! [shadow,tibi] !!! am nick-ul in samp ProToN Quote
NEVRO Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Salut! Am o problema si va rog din toata inima sa ma ajutati! Acum aproximativ o luna am dorit sami iau cont premium prinsms.Miam luat cartela,si din cauza netului pe care numi mergea am fost nevoit sa merg la un prieten chiar vecin cu mine(mikey_rtz) sa fac tranzactia.Am facut tranzactia depe contul lui (mikey_rtz) cu numele meu si codu de la cartela.Urmatoarea zi am gasit in joc cont premiu dar deabea acum am observat ca pe forum nu am.Eu iam spus lui mikey_rtz sa faca el acet topic ca va va covinge mai usor dar el a refuzat si am facut chiar eu.Daca nu ma credeti intarti sa vetedi ca in joc am cont premiu iar pe forum nu,iar el are pe forum si in joc nu! Va rog ajutatima ! [shadow,tibi] !!! am nick-ul in samp ProToN Quote
NEVRO Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Salut! Am o problema si va rog din toata inima sa ma ajutati! Acum aproximativ o luna am dorit sami iau cont premium prinsms.Miam luat cartela,si din cauza netului pe care numi mergea am fost nevoit sa merg la un prieten chiar vecin cu mine(mikey_rtz) sa fac tranzactia.Am facut tranzactia depe contul lui (mikey_rtz) cu numele meu si codu de la cartela.Urmatoarea zi am gasit in joc cont premiu dar deabea acum am observat ca pe forum nu am.Eu iam spus lui mikey_rtz sa faca el acet topic ca va va covinge mai usor dar el a refuzat si am facut chiar eu.Daca nu ma credeti intarti sa vetedi ca in joc am cont premiu iar pe forum nu,iar el are pe forum si in joc nu! Va rog ajutatima ! [shadow,tibi] !!! am nick-ul in samp ProToN Quote
florinel Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Ma puteti ajuta cu ceva? Am facut un topic la lider Grove street si am dat start new topic am scris ce am scris si am dat POST si acolo imi zice ca este eroare si nu imi parare nik Quote
clicknet Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Ma puteti ajuta cu ceva? Am facut un topic la lider Grove street si am dat start new topic am scris ce am scris si am dat POST si acolo imi zice ca este eroare si nu imi parare nik Poate sunt unele cuvinte care nu sunt adecvate continutului(sau sunt vulgare si le respinge forum-ul) Salut! Am o problema si va rog din toata inima sa ma ajutati! Acum aproximativ o luna am dorit sami iau cont premium prin sms.Miam luat cartela,si din cauza netului pe care numi mergea am fost nevoit sa merg la un prieten chiar vecin cu mine(mikey_rtz) sa fac tranzactia.Am facut tranzactia depe contul lui (mikey_rtz) cu numele meu si codu de la cartela.Urmatoarea zi am gasit in joc cont premiu dar deabea acum am observat ca pe forum nu am.Eu iam spus lui mikey_rtz sa faca el acet topic ca va va covinge mai usor dar el a refuzat si am facut chiar eu.Daca nu ma credeti intarti sa vetedi ca in joc am cont premiu iar pe forum nu,iar el are pe forum si in joc nu! Va rog ajutatima ! [shadow,tibi] !!! am nick-ul in samp ProTon Deschizi un topic nou aici si astepti un raspuns de la shadown/tibi Quote
Covuliuc Alexys Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 @@Tibi @ , as vrea sa stiu si eu de ce am primit status off :| Vreau sa vad unde am injurat / jignit pe cineva..+ca in ultima vreme de abea mai intru pe buGGed din cauza celor mai ,,buni" playeri pe care server`ul il are...Acum 10 minute puteam pune un status , dar acum nu mai pot.. Quote
Tibi Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 @@DeidaraOuT, mai citeste regulamentul forumului din cand in cand. te crezi la sa-mp? n-am nevoie sa-ti aduc dovezi, oricum stii de ce, mai ales daca citesti regulamentul forumului. status update nu e un drept, e un privilegiu. Quote
Covuliuc Alexys Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 @@Tibi :| , totusi , aflu si eo de ce am luat status off :-j ? Macar sa nu raman prost :| Quote
zielsziek Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 @@Tibi :| , totusi , aflu si eo de ce am luat status off :-j ? Macar sa nu raman prost :| Parerea mea este in felul urmator . Nu imi rezerv dreptul de a raspunde la acest reply, va rog, imi cer scuze ca ma bag , dar odata ce administratorul forumului cat si serverului a luat aceasta decizie nu inteleg de ce te mai opui atata fara rost. Din experienta mea, daca continui tot asa, o sa ramai cu nimicul in brate, am trecut prin multe si stiu care e diferenta dintre un administrator si un simplu membru , administratorul isi face reguliile forumul/serverului cum doreste iar membrul este obligat sa le respecte atata timp cat utilizeaza platforma forumului/ serverului . Multumesc, este tot ce am avut de spus :) . In cazul in care, am gresit, imi asum intreaga raspundere pentru cuvintele spuse mai sus . 1 Quote
Bodie Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 @@Tibi Salut, am o problema cu forumul, cand ma contectez de pe Google Chrome, pe pagina de start a forumului, nu ma conecteaza, imi zice ca nu functioneaza, ma duce la link-ul asta: http://bugged.ro/cgi-sys/defaultwebpage.cgi Quote
Andi. Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 @@Tibi Salut, am o problema cu forumul, cand ma contectez de pe Google Chrome, pe pagina de start a forumului, nu ma conecteaza, imi zice ca nu functioneaza, ma duce la link-ul asta: http://bugged.ro/cgi-sys/defaultwebpage.cgi Asta mi se intampla si mie :)) Nu stiu de ce am presimtirea urata sau poate ma insel ca serverul se va inchide curand 1-2 luni :| Quote
Recommended Posts