Jump to content

Recommended Posts

Posted

@, cand o sa facem o alta modalitate de a aplica ca helper/lider.

Vrem ca aplicatiile sa fie mai relevante, ca cei care merita cu adevarat o sansa sa iasa in fata.

Posted (edited)

Salut! Am o problema si va rog din toata inima sa ma ajutati! Acum aproximativ o luna am dorit sami iau cont premium prin 

sms.Miam luat  cartela,si din cauza netului pe care numi mergea am fost nevoit sa merg la un prieten chiar vecin cu mine(mikey_rtz) sa fac tranzactia.Am facut tranzactia depe contul lui (mikey_rtz) cu numele meu si codu de la cartela.Urmatoarea zi am gasit in joc cont premiu dar deabea acum am observat ca pe forum nu am.Eu iam spus lui mikey_rtz sa faca el acet topic ca va va covinge mai usor dar el a refuzat si am facut chiar eu.Daca nu ma credeti intarti sa vetedi ca in joc am cont premiu iar pe forum nu,iar el are pe forum si in joc nu! Va rog ajutatima ! [shadow,tibi] !!! am nick-ul in samp ProToN

Edited by adyn6
Posted

Salut! Am o problema si va rog din toata inima sa ma ajutati! Acum aproximativ o luna am dorit sami iau cont premium prin

sms.Miam luat cartela,si din cauza netului pe care numi mergea am fost nevoit sa merg la un prieten chiar vecin cu mine(mikey_rtz) sa fac tranzactia.Am facut tranzactia depe contul lui (mikey_rtz) cu numele meu si codu de la cartela.Urmatoarea zi am gasit in joc cont premiu dar deabea acum am observat ca pe forum nu am.Eu iam spus lui mikey_rtz sa faca el acet topic ca va va covinge mai usor dar el a refuzat si am facut chiar eu.Daca nu ma credeti intarti sa vetedi ca in joc am cont premiu iar pe forum nu,iar el are pe forum si in joc nu! Va rog ajutatima ! [shadow,tibi] !!! am nick-ul in samp ProToN

Posted

sms.Miam luat cartela,si din cauza netului pe care numi mergea am fost nevoit sa merg la un prieten chiar vecin cu mine(mikey_rtz) sa fac tranzactia.Am facut tranzactia depe contul lui (mikey_rtz) cu numele meu si codu de la cartela.Urmatoarea zi am gasit in joc cont premiu dar deabea acum am observat ca pe forum nu am.Eu iam spus lui mikey_rtz sa faca el acet topic ca va va covinge mai usor dar el a refuzat si am facut chiar eu.Daca nu ma credeti intarti sa vetedi ca in joc am cont premiu iar pe forum nu,iar el are pe forum si in joc nu! Va rog ajutatima ! [shadow,tibi] !!! am nick-ul in samp ProToN

Posted

Posted

Ma puteti ajuta cu ceva?

Am facut un topic la lider Grove street si am dat start new topic am scris ce am scris si am dat POST si acolo imi zice ca este eroare si nu imi parare nik

Posted

Ma puteti ajuta cu ceva?

Am facut un topic la lider Grove street si am dat start new topic am scris ce am scris si am dat POST si acolo imi zice ca este eroare si nu imi parare nik

Poate sunt unele cuvinte care nu sunt adecvate continutului(sau sunt vulgare si le respinge forum-ul)

sms.Miam luat cartela,si din cauza netului pe care numi mergea am fost nevoit sa merg la un prieten chiar vecin cu mine(mikey_rtz) sa fac tranzactia.Am facut tranzactia depe contul lui (mikey_rtz) cu numele meu si codu de la cartela.Urmatoarea zi am gasit in joc cont premiu dar deabea acum am observat ca pe forum nu am.Eu iam spus lui mikey_rtz sa faca el acet topic ca va va covinge mai usor dar el a refuzat si am facut chiar eu.Daca nu ma credeti intarti sa vetedi ca in joc am cont premiu iar pe forum nu,iar el are pe forum si in joc nu! Va rog ajutatima ! [shadow,tibi] !!! am nick-ul in samp ProTon

Deschizi un topic nou aici si astepti un raspuns de la shadown/tibi

Posted

• @@Tibi @ , as vrea sa stiu si eu de ce am primit status off :| Vreau sa vad unde am injurat / jignit pe cineva..+ca in ultima vreme de abea mai intru pe buGGed din cauza celor mai ,,buni" playeri pe care server`ul il are...Acum 10 minute puteam pune un status , dar acum nu mai pot..

Posted

@@Tibi   :| , totusi , aflu si eo de ce am luat status off :-j ? Macar sa nu raman prost :|

Parerea mea este in felul urmator .

Nu imi rezerv dreptul de a raspunde la acest reply, va rog, imi cer scuze ca ma bag , dar odata ce administratorul forumului cat si serverului a luat aceasta decizie nu inteleg de ce te mai opui atata fara rost. Din experienta mea, daca continui tot asa, o sa ramai cu nimicul in brate, am trecut prin multe si stiu care e diferenta dintre un administrator si un simplu membru , administratorul isi face reguliile forumul/serverului cum doreste iar membrul este obligat sa le respecte atata timp cat utilizeaza platforma forumului/ serverului .

Multumesc, este tot ce am avut de spus :) . In cazul in care, am gresit, imi asum intreaga raspundere pentru cuvintele spuse mai sus .

• Upvote 1
Posted

@@Tibi Salut, am o problema cu forumul, cand ma contectez de pe Google Chrome, pe pagina de start a forumului, nu ma conecteaza, imi zice ca nu functioneaza, ma duce la link-ul asta: http://bugged.ro/cgi-sys/defaultwebpage.cgi

Asta mi se intampla si mie :)) Nu stiu de ce am presimtirea urata sau poate ma insel ca serverul se va inchide curand 1-2 luni :|