Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nu am nici un mail, contul este activat.

Delogeazate si cand da-i login vezi sa nu ai selectat "sing in anonymus" Daca e selectat, deselecteazal si dupa vezi daca ai aceiasi problema!

Posted

Nu iti poti edita postarile daca nu esti in grupul 'Members'. Iti va fi setat automat grupul members la 3 zile de la inregistrarea pe forum.

Posted

Mi-am făcut o poză cu bass-effect și când dau să o pun la profil pe forum îmi spune că e prea mare (  The file selected is too large. Max 1000kB ) . 

Ajutațimă vă rog .

Posted

Mi-am făcut o poză cu bass-effect și când dau să o pun la profil pe forum îmi spune că e prea mare (  The file selected is too large. Max 1000kB ) . 

Ajutațimă vă rog .

Imaginea este prea mare pentru a fi incarcata. Cand crezi poza vezi sa fie la dimensiunea de 150x250 sau 150x300 Daca o faci mai mare nu iti va merge!!

Posted

Ajutațimă vă rog .

Imaginea este prea mare pentru a fi incarcata. Cand crezi poza vezi sa fie la dimensiunea de 150x250 sau 150x300 Daca o faci mai mare nu iti va merge!!

Cum o fac de 150x250 ?

Posted (edited)

De ce apare "Mention" asa (@[ member =SHINE.] || @[ member =kripto.] || @[ member =Mr.Jaks] ) inainte aparea doar numele, iar daca dadeai click pe nume te duce pe profilul userului respectiv.

Acum apare asa.. e bug? sau mi se intampla doar mie asta?

Edited by Mr.Jaks
Posted

@@Mr.Jaks Delogeazate si logeazate iar! Sau schimbati browser-ul pe care il folosesti acum!

N-are nici o treaba cu logatu' sau cu browseru', am incercat..

E un fel de bug la o parte din sectiuni, cum era cu clipurile.

Uite aici daca dau imi apare normal, doar numele @

Posted

PROBLEMA MEA E CA IMI IESE MEREU DIN EL SI IMI SPUNE CA AM LUAT BAN

Delogheză-te de pe forum, după care dăi click pe 'Sign In', puneţi userul şi parola şi inainte să apeşi pe butonul de a te loga, asigură-te că, căsuţa 'Remember me' este bifată, acea căsuţă este pentru a rămâne logat dupa ce părăseşti pagina şi intri din nou mai târziu. Ai un screen-shoot mai jos :

s.png

Posted

Cum intru pe server imi scrie Restarting to this server...... Ce sa fac deja de o zi imi scrie asa.....................

astfel de problemă nu are ce caută la această categorie, aici este doar pentru forum, tot ce ţine legat de erorile apărute pe platforma IPB care o foloseşte domeniul nostru, deschide un topic nou aici : http://forum.bugged.ro/forum/73-probleme-cu-jocul/ cu problema care ai întâmpinat-o iar un user te va ajuta.

Posted

Salut,am vrut să pun o imagine la un post(BBCode),dar nu-mi apare acea imagine,de ce?

verifică dacă ai postat corect codul, încearcă un site pentru astfel de imagini, eu îţi recomand www.iceimg.com , acolo îţi vor apărea diferite coduri şi încearcă un BBCode de acolo, gata generat.

Posted

@ Mulţumesc,mai am o singura intrebare: când pot face stats update?

// Acum am observat ca nu pot face stats update.

trebuie să faci parte din grupul members pentru a avea acces la aşa ceva, mai fă încă câteva postări până faci parte din grupul members, după poţi face mai multe lucruri.