Danielitos Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 Nu am nici un mail, contul este activat. Quote
clicknet Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 Nu am nici un mail, contul este activat. Delogeazate si cand da-i login vezi sa nu ai selectat "sing in anonymus" Daca e selectat, deselecteazal si dupa vezi daca ai aceiasi problema! Quote
Danielitos Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 Am intrat si la fel, aceeasi problema :|Am doar butoanele MultiQuote,Quote,Back to top si Report, butonul EDIT nu-l gasesc. Quote
Shad0w Posted January 15, 2014 Author Posted January 15, 2014 Nu iti poti edita postarile daca nu esti in grupul 'Members'. Iti va fi setat automat grupul members la 3 zile de la inregistrarea pe forum. Quote
FUZION Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Mi-am făcut o poză cu bass-effect și când dau să o pun la profil pe forum îmi spune că e prea mare ( The file selected is too large. Max 1000kB ) . Ajutațimă vă rog . Quote
clicknet Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Mi-am făcut o poză cu bass-effect și când dau să o pun la profil pe forum îmi spune că e prea mare ( The file selected is too large. Max 1000kB ) . Ajutațimă vă rog . Imaginea este prea mare pentru a fi incarcata. Cand crezi poza vezi sa fie la dimensiunea de 150x250 sau 150x300 Daca o faci mai mare nu iti va merge!! Quote
FUZION Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Mi-am făcut o poză cu bass-effect și când dau să o pun la profil pe forum îmi spune că e prea mare ( The file selected is too large. Max 1000kB ) . Ajutațimă vă rog . Imaginea este prea mare pentru a fi incarcata. Cand crezi poza vezi sa fie la dimensiunea de 150x250 sau 150x300 Daca o faci mai mare nu iti va merge!! Cum o fac de 150x250 ? Quote
clicknet Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Cum o fac de 150x250 ? Urmareste acest tutorial Quote
Mr.Jaks Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 (edited) De ce apare "Mention" asa (@[ member =SHINE.] || @[ member =kripto.] || @[ member =Mr.Jaks] ) inainte aparea doar numele, iar daca dadeai click pe nume te duce pe profilul userului respectiv. Acum apare asa.. e bug? sau mi se intampla doar mie asta? Edited January 18, 2014 by Mr.Jaks Quote
clicknet Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 @@Mr.Jaks Delogeazate si logeazate iar! Sau schimbati browser-ul pe care il folosesti acum! Quote
Mr.Jaks Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 @@Mr.Jaks Delogeazate si logeazate iar! Sau schimbati browser-ul pe care il folosesti acum! N-are nici o treaba cu logatu' sau cu browseru', am incercat.. E un fel de bug la o parte din sectiuni, cum era cu clipurile. Uite aici daca dau imi apare normal, doar numele @ Quote
MaryanVyorelBaicu Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 PROBLEMA MEA E CA IMI IESE MEREU DIN EL SI IMI SPUNE CA AM LUAT BAN Quote
zielsziek Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 PROBLEMA MEA E CA IMI IESE MEREU DIN EL SI IMI SPUNE CA AM LUAT BAN Delogheză-te de pe forum, după care dăi click pe 'Sign In', puneţi userul şi parola şi inainte să apeşi pe butonul de a te loga, asigură-te că, căsuţa 'Remember me' este bifată, acea căsuţă este pentru a rămâne logat dupa ce părăseşti pagina şi intri din nou mai târziu. Ai un screen-shoot mai jos : Quote
Lauuuur Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Nu pot pune vreo imagine in post /signature. Oare ce are? :You are not allowed to use that image extension on this community. Quote
Traianus_Decebalus Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Nu pot pune vreo imagine in post /signature. Oare ce are? :You are not allowed to use that image extension on this community. Nici eu nu pot dar nu stiu de ce. Quote
ionutssIT Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Mie forumul nu imi merge pe Pc dar pe smartphon ul meu da Dece¿? Quote
AndreiSicaru Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 nu imi merge user panelu dau pe clan owner si numi da http://bugged.ro/forum/207-clan Quote
catalin011997 Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Cum intru pe server imi scrie Restarting to this server...... Ce sa fac deja de o zi imi scrie asa..................... Quote
zielsziek Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Cum intru pe server imi scrie Restarting to this server...... Ce sa fac deja de o zi imi scrie asa..................... astfel de problemă nu are ce caută la această categorie, aici este doar pentru forum, tot ce ţine legat de erorile apărute pe platforma IPB care o foloseşte domeniul nostru, deschide un topic nou aici : http://forum.bugged.ro/forum/73-probleme-cu-jocul/ cu problema care ai întâmpinat-o iar un user te va ajuta. Quote
Sickness. Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Salut,am vrut să pun o imagine la un post(BBCode),dar nu-mi apare acea imagine,de ce? Quote
zielsziek Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Salut,am vrut să pun o imagine la un post(BBCode),dar nu-mi apare acea imagine,de ce? verifică dacă ai postat corect codul, încearcă un site pentru astfel de imagini, eu îţi recomand www.iceimg.com , acolo îţi vor apărea diferite coduri şi încearcă un BBCode de acolo, gata generat. Quote
Sickness. Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 @ Mulţumesc,mai am o singura intrebare: când pot face stats update? // Acum am observat ca nu pot face stats update. Quote
zielsziek Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 @ Mulţumesc,mai am o singura intrebare: când pot face stats update? // Acum am observat ca nu pot face stats update. trebuie să faci parte din grupul members pentru a avea acces la aşa ceva, mai fă încă câteva postări până faci parte din grupul members, după poţi face mai multe lucruri. Quote
Azazel. Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 http://i.imgur.com/iZoPfNk.pngImi apare acel "3 Queued Item(s)" .. imi explica cineva ce este?? Quote
Recommended Posts