zielsziek Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Am neaaparat nevoie de un moderator sau cineva,am la clanul meu 1 moderator inafara de mine,prietenul meu si din greseala a sters toate topicurile la clan,se poate remedia problema,sa se faca intr-un fel sa apara din nou? nu, dacă le-a şters şi nu le-a mutat in coşul de gunoi al forumului nu mai pot fi recuperate, trebuie să le creeaţi din nou. Quote
zorkygamer Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 @ Multumesc pentru raspuns,le-am creat dinnou. Quote
Kaufe Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Nu imi mai creste numarul de post-uri pe forum, oricate postari as face tot acelasi numar ramane. 1 Quote
clicknet Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Nu imi mai creste numarul de post-uri pe forum, oricate postari as face tot acelasi numar ramane. Forum-ul se incarca mai greu asteapta, c-am in jur de 30-40 pana vor reveni. Sau iesi de pe forum(logout) si intra iar. PS:Ai 607 postari. Quote
Guest Vertex Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Nu imi mai creste numarul de post-uri pe forum, oricate postari as face tot acelasi numar ramane. Aceasta problema cand apare? Cand postezi consecutiv,sau cu un interval mai mare de timp intre postari? Quote
Kaufe Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Aceasta problema cand apare? Cand postezi consecutiv,sau cu un interval mai mare de timp intre postari? De ceva timp tot postez si tot 606 post-uri am, vad ca imediat ce am postat aici numarul a crescut la 607, mersi oricum. Quote
Kazimiruleaza Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 De ceva timp tot postez si tot 606 post-uri am, vad ca imediat ce am postat aici numarul a crescut la 607, mersi oricum. Din câte știu sunt secțiuni în care posturile nu se înregistrează. Quote
MasaTociTa Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Vreau sa pun mai mult de 2 poze in signature dar nu ma lasa. uitati ce imi zice. http://www.youtube.com/watch?v=6rQvN3Fjmp0&feature=youtu.be Quote
Guest Vertex Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Vreau sa pun mai mult de 2 poze in signature dar nu ma lasa. uitati ce imi zice. http://www.youtube.com/watch?v=6rQvN3Fjmp0&feature=youtu.be Incarca imaginea pe un site,de preferat www.imgur.ro,dupa care copiezi link-ul pe forum. Dupa ce pui linkul pe forum poti da click pe butonul cu imagine sa isi adauge singur capete:img sau o poti face chiar tu. Ex: www.imgur.ro (totul trebuie scris legat). Lasa un quote daca nu te-ai descurcat. Quote
MasaTociTa Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Incarca imaginea pe un site,de preferat www.imgur.ro,dupa care copiezi link-ul pe forum. Dupa ce pui linkul pe forum poti da click pe butonul cu imagine sa isi adauge singur capete:img sau o poti face chiar tu. Ex: www.imgur.ro (totul trebuie scris legat). Lasa un quote daca nu te-ai descurcat. Tot nu inteleg:)) fa-mi un tutorial :)))) Quote
Alex.Tkd Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 @ Nu poți sa pui mai mult de 2 poze la semnătură deoarece nu ești Premium User. Și eu când nu aveam cont premium puteam pune doar 2 imagini, iar de când mi-am luat pot pune câte poze vreau. 100% aceasta e problema. Sper că te-am ajutat. Ce inseamna facttiune pasnica? Facțiunile pașnice sunt Taxi, School Instructors, Paramedic Department și News Reporter. Acestea sunt facțiuni ce se ocupă cu lucruri pașnice, respectiv transpartarea playerilor, acordarea licențelor, salvarea jucatorilor de la moarte, plasarea de anunțuri si interviuri. Quote
Guest Vertex Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 (edited) Tot nu inteleg:)) fa-mi un tutorial :))))Cred ca incarcarea unei imagini pe imgur.com sti,insa am pus si asta.Umeaza pasii(nu am facut video fiindca ar fi durat prea mult):Pasul 1: Intri pe site-ul www.imgur.com Pasul 2: Incarci poza dand click pe butonul "Computer", dupa care selectezi imaginea din fereastra care iti apare Pasul 3: Dupa incarcarea imaginii, dai click pe imagine pentru a-ti aparea doar imaginea, si copiezi link-ul Pasul 4: Pui link-ul copiat pe forum adaugandu-i in fata img si la sfarsit /img http://i.imgur.com/Q8VXIJd.png Edited February 4, 2014 by Vertex Quote
Guest Vertex Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Ce inseamna facttiune pasnica? Cu exceptia mafiilor,toate factiunile sunt considerate pasnice,inclusiv departamentele(LVPD,LSPD,SFPD,FBI,NG). Quote
DENYSMIU Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Cum pot sa fac chestia aia cu Spoiler adica a fac sa imi arate aia cu "Show" si "Hide" am vazut la multi membri de pe forum dar nu stiu cum sa fac asta. Quote
zielsziek Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Cum pot sa fac chestia aia cu Spoiler adica a fac sa imi arate aia cu "Show" si "Hide" am vazut la multi membri de pe forum dar nu stiu cum sa fac asta. dacă vrei să adaugi ceva în spoiler, scrie : [ spoiler] TEXT [ /spoiler] dar fără spaţiu între [ şi spoiler. de exemplu : TEST Quote
DENYSMIU Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 dacă vrei să adaugi ceva în spoiler, scrie : [ spoiler] TEXT [ /spoiler] dar fără spaţiu între [ şi spoiler. de exemplu : TEST O merge asta ?? Quote
Maryo Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 (edited) TEST Edited February 4, 2014 by spudy14 Quote
Cllau. Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Daca aveti vreo probleme cu contul de pe forum (permisiuni setate gresit, nu puteti posta in anumite forumuri etc.) puteti posta aici si vom incerca sa va ajutam. (!) Nu faceti postari legate de contul de pe serverul de SA:MP. Exista o categorie separata pentru asta. Intrebari frecvente > De ce nu pot posta status pe forum? Userii noi pot posta statusuri la 3 zile dupa ce s-au inregistrat. Userii ce nu pot posta statusuri sunt in grupul 'Just Registered'. Dupa 3 zile, userii noi inregistrati sunt mutati automat in grupul 'Members'. Userii ce folosesc status updates pentru spam, jigniri server sau jigniri useri au uneori statusul suspendat. > De ce imi apare tot timplu ca sunt offline pe forum? Ai bifat optiunea 'Sign in anonymously' (echivalent cu modul invizibil de pe yahoo! messenger). Pentru a dezactiva, click pe sign out si logheaza-te din nou. La logare debifeaza optiunea incercuita in screenshotul de mai jos. Dar daca nu sunt in grupul ''Just Registred'' si sunt in grupul Premium Users , si nu am 3 zile, si cand fac 3 zile pot posta un ''Status Update?'' Quote
zielsziek Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 (edited) Dar daca nu sunt in grupul ''Just Registred'' si sunt in grupul Premium Users , si nu am 3 zile, si cand fac 3 zile pot posta un ''Status Update?'' trebuie să faci parte din grupul 'members' pentru a posta status update şi a avea acces la mai multe categorii de pe forum, intri în grupul ăla când deţi x postări, şi câteva zile pe forum. cum a scris Shad0w Edited February 5, 2014 by St.Zielsziek Quote
mihai12345 Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Nu imi merge sa pun @ la nume si fara ala nu imi apare ca am premium de ce? Quote
zielsziek Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Nu imi merge sa pun @ la nume si fara ala nu imi apare ca am premium de ce? probabil că ţi-ai schimbat deja numele de 2 ori într-un interval de 30 de zile, trebuie să aştepţi 30 de zile pentru aţi putea schimba din nou numele, iar pentru iconiţa cu Premium User, deschide un ticket pe www.panel.bugged.ro Quote
GodFather Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Nu imi merge sa pun @ la nume si fara ala nu imi apare ca am premium de ce? Esti in clanul mention din cate vad.. nu poti pune @, $, % etc. la nume pe forum. @ Poti pune doar la reply incearca sa vezi si cu alte semne sa vezi ca nu o sa poti sunt sigur de asta si mie mi s-a intamplat cand am vrut sa pun. @@sorin-ionut Factiune pasnica adica ori ce factiune inafara de Mafii (Los Vagos, Ballas, Grove Street, The Rifa, The Russian Mafia, Los Aztecas, SF Bikers, The Italian Mafia), si Hitman Agency.Restul sunt factiuni pasnice( LS-PD, LV-PD, SF-PD, NG, Taxi(LS-LV-SF) School Instructors(LV-SF), Paramedic Department(LV-SF Quote
Cllau. Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Am si eu o problema cu forumul. Am deja 4 zile decand am creat contul, am user PREMIUM dar nu pot face Status-uri Update? De ce? Mai tin sa mentionez ca mai am si 50 posturi. Quote
Guest Vertex Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Am si eu o problema cu forumul. Am deja 4 zile decand am creat contul, am user PREMIUM dar nu pot face Status-uri Update? De ce? Mai tin sa mentionez ca mai am si 50 posturi. Cllau,pentru a-ti pune un Status update trebuie sa ai 3 zile petrecute pe forum,nu 3 zile de cand ti-ai facut contul. Pentru a vedea cat timp ai stat online pe forum,cand postezi,sub poza ta,iti apare "Time online". Cand vei avea 3 zile iti vei putea pune un status update! Quote
Recommended Posts