MiKyy. Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 @@Tibi Salut, am o problema cu forumul, cand ma contectez de pe Google Chrome, pe pagina de start a forumului, nu ma conecteaza, imi zice ca nu functioneaza, ma duce la link-ul asta: http://bugged.ro/cgi-sys/defaultwebpage.cgi La fel dar pe Safari/Opera merge. Quote
Bodie Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Am rezolvat, am pus acea redirectionare pe google si am vazut un raspuns la problema, trebuia sa sterg istoricul. Quote
Alexandru-AurelianSava Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 De ce nu merg avatarele format .GIF ? Am incercat si degeaba :( Quote
SHTORY Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Un topic unde as putea sa vad preturile pentru premium? Quote
zielsziek Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Un topic unde as putea sa vad preturile pentru premium? Uite aici : http://panel.bugged.ro/premium . Aici se posteaza doar problemele legate de forum, trebuia sa contactezi pe cineva ca sa'ti dea link-ul . Quote
Covuliuc Alexys Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 @@Tibi , cand voi putea pune un status ? Vreau sa spun , peste cat timp primesc status off ? Quote
FireRuleZ Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 (edited) Se misca foarte greu iar cand dau login imi apre una dintre erorile astea:http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/gallery/7fet08l8/63cb5d1e/ Ce are? Contact ingame FireRuleZ4. Am incercat si cu Chrome si cu Mozila si cu Internet Explorer. Plus ca am sters si cu CCLEAN. Edited July 14, 2013 by FireRuleZ Quote
Toonix Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Am o problema cu forumul, nu imi apare singature la nimeni. Quote
zielsziek Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 (edited) Am o problema cu forumul, nu imi apare singature la nimeni. Probabil e vreun BUG . Contacteaza un Administrator sau sterge cache ori foloseste alt browser . Mai exista si posibilitatea sa fii debifat vreo casuta de la cont-ul tau, ar trebui sa verifice un Administrator si sa irermedieze problema . Se misca foarte greu iar cand dau login imi apre una dintre erorile astea:http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/gallery/7fet08l8/63cb5d1e/ Ce are? Contact ingame FireRuleZ4. Am incercat si cu Chrome si cu Mozila si cu Internet Explorer. Plus ca am sters si cu CCLEAN. Daca-ti mai apare acea problema cu firewall, dai turn off si vezi daca merge, daca nu incearca sa folosesti proxy , din cate se vede, iti blocheaza firewall-ul automat ip-ul . Si daca-ti mai apare cu site offline, dai F5 pana o sa mearga, exista 2 posibilitati : - Ori iti merge tie prea greu net-ul si iti navigheaza greu browserele . - Ori web-hosting-ul de la comunitate, ceea ce sunt foarte putine sanse sa fii intampinate problema, din experienta mea, forumul cred ca ruleaza web-hosting de la 0ping, care este una dintre cele mai mari firme de hosting din Romania . Edited July 15, 2013 by Zielsziek Quote
4N0n1m Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Am o problema cu forumul, nu imi apare singature la nimeni. În setări signature îţi arată 'permiteţi ... (Să vedeţi signature tuturor).' este debifat, bifează şi gata. Quote
Tudor619 Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 (edited) Cum imi pot schimba deasupra la avatar unde scrie member sa scriu alt ceva? Edited July 19, 2013 by TuDoR797 Quote
PyKw Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Trebuie sa primesti Moderator ceva ca sa se schimbe acolo sus! Quote
iancONE. Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 (edited) Retrag . S-a rezolvar Edited July 20, 2013 by HIPPOBAWS Quote
Covuliuc Alexys Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 Exista vreo metoda prin care sa scapi de status off ? Am vazut ca multi altii au primit in mai putin de o saptamana , dar eu il am de pe 4 iulie...@@Tibi Quote
zielsziek Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Exista vreo metoda prin care sa scapi de status off ? Am vazut ca multi altii au primit in mai putin de o saptamana , dar eu il am de pe 4 iulie...@@Tibi Nu cred ca exista doar daca ti-l activeaza unul din administratorii, verifica si tu la setari, dar sunt slabe sanse sa fie vreo posibilitate . Quote
Shad0w Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 @@PyKw Ai nevoie de 300 postari pentru a-ti putea schimba member title-ul. Quote
Wehrmacht Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 pare rau ca intervin din nou , aceasta este problema mea cu forumul , ajutati-ma. /image/6ilwsthhx/full/] Quote
Covuliuc Alexys Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 pare rau ca intervin din nou , aceasta este problema mea cu forumul , ajutati-ma. Ai luat status off . Quote
Wehrmacht Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 De ce am luat "Status OFF" cum spune si baiatul de mai sus! ? Quote
Raulinkov Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 Nu pot face o cerere de Moderator la categoria Design. Este cumva setată o limită de posturi? Nu cred Ok. Multumesc pentru raspuns. http://bugged.ro/user/6083-adrianturcut/ Cu placere . interesant Ce Salut! Am o problema si va rog din toata inima sa ma ajutati! Acum aproximativ o luna am dorit sami iau cont premium prin sms.Miam luat cartela,si din cauza netului pe care numi mergea am fost nevoit sa merg la un prieten chiar vecin cu mine(mikey_rtz) sa fac tranzactia.Am facut tranzactia depe contul lui (mikey_rtz) cu numele meu si codu de la cartela.Urmatoarea zi am gasit in joc cont premiu dar deabea acum am observat ca pe forum nu am.Eu iam spus lui mikey_rtz sa faca el acet topic ca va va covinge mai usor dar el a refuzat si am facut chiar eu.Daca nu ma credeti intarti sa vetedi ca in joc am cont premiu iar pe forum nu,iar el are pe forum si in joc nu! Va rog ajutatima ! [shadow,tibi] !!! am nick-ul in samp ProToN Vorbeste cu Shad0w. Ma puteti ajuta cu ceva? Am facut un topic la lider Grove street si am dat start new topic am scris ce am scris si am dat POST si acolo imi zice ca este eroare si nu imi parare nik Nu ai voie. Quote
darius2222 Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 cum aflu daca amintrat in grupul unde am facut cerere? Quote
zielsziek Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 cum aflu daca amintrat in grupul unde am facut cerere? La ce grup ai facut cerere ? Daca te referii la factiune te uiti la aplicatii, daca la clanul te uiti la aplicatiile clanurilor sau clanului la care ai facut cerere.. Quote
JUSTIN Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 ce e cu serverul .. am desync mereu cand intru pe el si nu sunt singurul Quote
KruZZel Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Nu pot pune imaginile sa se vada direct pe forum. imi apare ceva de genul:http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/e4tlb6ckj/ Quote
Recommended Posts