Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am rezolvat, am pus acea redirectionare pe google si am vazut un raspuns la problema, trebuia sa sterg istoricul.

Posted (edited)

Se misca foarte greu iar cand dau login imi apre una dintre erorile astea:http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/gallery/7fet08l8/63cb5d1e/

Ce are? Contact ingame FireRuleZ4.

Am incercat si cu Chrome si cu Mozila si cu Internet Explorer. Plus ca am sters si cu CCLEAN.

Edited by FireRuleZ
Posted (edited)

Am o problema cu forumul, nu imi apare singature la nimeni.

Probabil e vreun BUG . Contacteaza un Administrator sau sterge cache ori foloseste alt browser .

Mai exista si posibilitatea sa fii debifat vreo casuta de la cont-ul tau, ar trebui sa verifice un Administrator si sa irermedieze problema .

Se misca foarte greu iar cand dau login imi apre una dintre erorile astea:http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/gallery/7fet08l8/63cb5d1e/

Ce are? Contact ingame FireRuleZ4.

Am incercat si cu Chrome si cu Mozila si cu Internet Explorer. Plus ca am sters si cu CCLEAN.

Daca-ti mai apare acea problema cu firewall, dai turn off si vezi daca merge, daca nu incearca sa folosesti proxy , din cate se vede, iti blocheaza firewall-ul automat ip-ul . Si daca-ti mai apare cu site offline, dai F5 pana o sa mearga, exista 2 posibilitati :

- Ori iti merge tie prea greu net-ul si iti navigheaza greu browserele .

- Ori web-hosting-ul de la comunitate, ceea ce sunt foarte  putine sanse sa fii intampinate problema, din experienta mea, forumul cred ca ruleaza web-hosting de la 0ping, care este una dintre cele mai mari firme de hosting din Romania .

Edited by Zielsziek
Posted

Am o problema cu forumul, nu imi apare singature la nimeni.

În setări signature îţi arată 'permiteţi ... (Să vedeţi signature tuturor).' este debifat, bifează şi gata.

Posted

Exista vreo metoda prin care sa scapi de status off ? Am vazut ca multi altii au primit in mai putin de o saptamana , dar eu il am de pe 4 iulie...@@Tibi

Nu cred ca exista doar daca ti-l activeaza unul din administratorii, verifica si tu la setari, dar sunt slabe sanse sa fie vreo posibilitate .

Posted

Nu pot face o cerere de Moderator la categoria Design. Este cumva setată o limită de posturi?

Nu cred 

Ok. Multumesc pentru raspuns.

http://bugged.ro/user/6083-adrianturcut/

Cu placere . 

interesant

Ce

Salut! Am o problema si va rog din toata inima sa ma ajutati! Acum aproximativ o luna am dorit sami iau cont premium prin

sms.Miam luat cartela,si din cauza netului pe care numi mergea am fost nevoit sa merg la un prieten chiar vecin cu mine(mikey_rtz) sa fac tranzactia.Am facut tranzactia depe contul lui (mikey_rtz) cu numele meu si codu de la cartela.Urmatoarea zi am gasit in joc cont premiu dar deabea acum am observat ca pe forum nu am.Eu iam spus lui mikey_rtz sa faca el acet topic ca va va covinge mai usor dar el a refuzat si am facut chiar eu.Daca nu ma credeti intarti sa vetedi ca in joc am cont premiu iar pe forum nu,iar el are pe forum si in joc nu! Va rog ajutatima ! [shadow,tibi] !!! am nick-ul in samp ProToN

Vorbeste cu Shad0w.

Ma puteti ajuta cu ceva?

Am facut un topic la lider Grove street si am dat start new topic am scris ce am scris si am dat POST si acolo imi zice ca este eroare si nu imi parare nik

Nu ai voie.

Posted

cum aflu daca amintrat in grupul unde am facut cerere?

La ce grup ai facut cerere ?

Daca te referii la factiune te uiti la aplicatii, daca la clanul te uiti la aplicatiile clanurilor sau clanului la care ai facut cerere..