Kazimiruleaza Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 Reload la pagină, trebuie să meargă! Ai viteza de net foarte slabă.. Quote
popamarin Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 Shad0w unui prieten de al meu nui merge forum-ul cand intra pe forum nu poate sa faca nimic scrie Error.Ce poate face? Quote
clicknet Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 Shad0w unui prieten de al meu nui merge forum-ul cand intra pe forum nu poate sa faca nimic scrie Error.Ce poate face? Sa schimbe browserul pe care il foloseste. Quote
sendysss Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 (edited) Stie cineva de ce imi face asa forumul sau de ce este inversata pagina cu torrente ?? Help pls ! http://www.youtube.com/watch?v=rpR_F6u6gXA&feature=youtu.be Edited April 1, 2014 by Sendy-Stress Quote
Alex.Tkd Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 (edited) Stie cineva de ce imi face asa forumul sau de ce este inversata pagina cu torrente ?? Help pls ! http://www.youtube.com/watch?v=rpR_F6u6gXA&feature=youtu.be E din cauza zilei de 1 aprilie :D Edited April 1, 2014 by Alex.Tkd Quote
sendysss Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 E din cauza zilei de 1 aprilie :D Nu prea cred pentru ca este de alaltaieri problema asta :| Quote
wade Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 Problema asta este de Duminica ! :| Nu e nici un 1 Aprilie ! Quote
BlazKo Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 Nu va place? :)))) eu m-am obisnuit (putin foarte putin) Quote
breko Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 (edited) Asta imi apare cand vreau sa las un reply la aplicatii. De ce?Am incercat si sign out si nimic. @Problema se rezolva cu un restart. Scuze pentru topic Edited April 2, 2014 by EviL Quote
MiSt3R Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 (edited) Se poate sterge un post? Adica sa sterg ce am postat eu acum cateva minute. P.S: Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie,dar nu stiam unde sa postez in alta parte. Edit: Imi puteti sterge post-ul daca nu este OK. Edited April 4, 2014 by MiSt3R Quote
ClaytoN. Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Se poate sterge un post? Adica sa sterg ce am postat eu acum cateva minute. P.S: Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie,dar nu stiam unde sa postez in alta parte. Edit: Imi puteti sterge post-ul daca nu este OK. Da, se poate sterge dar doar de catre un admin responsabil / moderator. Quote
Alex AxeLz Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 (edited) Am facut 101 posts si tot nu pot sa vad cererile ptr. LIDER LVPD, va rog ajutati-ma! // Am rezolvat, ms @Alex.Tkd Edited April 6, 2014 by AxeLz Quote
Alex.Tkd Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Am facut 101 posts si tot nu pot sa vad cererile ptr. LIDER LVPD, va rog ajutati-ma! Doar Adminii le pot vedea. Quote
copertaaa Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 (edited) Asta imi apare cand vreau sa las un reply la aplicatii. De ce?Am incercat si sign out si nimic. @Problema se rezolva cu un restart. Scuze pentru topic Acelas lucru imi apare si mie nustiu ce sa fac nu pot face o aplicatie nu pot face nimic, asteptam sa se rezolve bugul Am rezolvat pana la urma intru alt fel si alt mod Edited April 6, 2014 by copertaaa Quote
bogdynodye Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 (edited) Salut,am o problema care ma afecteaza cat de cat.Nu pot colora,pune alt font cand postez ceva pe forum,de asemenea ca sa pot lipii ceva [sa copiez] trebuie sa dau click pe primul BUTON,cel din fata butonului REMOVE FORMAT,pe prima coloana cu optiuni.Sper sa ma ajute cineva. Edited April 7, 2014 by BogdyOuT. Quote
Kazimiruleaza Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 Salut,am o problema care ma afecteaza cat de cat. Nu pot colora,pune alt font cand postez ceva pe forum,de asemenea ca sa pot lipii ceva [sa copiez] trebuie sa dau click pe primul BUTON,cel din fata butonului REMOVE FORMAT,pe prima coloana cu optiuni. Sper sa ma ajute cineva. Un print ceva? Quote
bogdynodye Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 Un print ceva?Nu am ce print,mie nu imi da nici o eroare dar nu ma lasa sa modific. Quote
R0ach Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 Eu am o problemă atunci când mă duc la server:"The server didnt respond". Am fost încercarea de a dezinstala tot, dar încă aceeași problemă doar pe server-ul dvs. Quote
Guest Vertex Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Nu mai apare butonul pentru '@Mention' Nu apare nimanui butonul de '@Mention'. Quote
Maya4EveR Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 O intrebare: De ce arata ca am 0 posturi, cand eu am postat in diferite topicuri ? Quote
Guest Vertex Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 O intrebare: De ce arata ca am 0 posturi, cand eu am postat in diferite topicuri ? Uitandu-ma la profilul tau am observat ca ai postat doar in sectiunea "Jocuri forumistice",iar posturile facute acolo nu se iau in considerare. Quote
Kazimiruleaza Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 O intrebare: De ce arata ca am 0 posturi, cand eu am postat in diferite topicuri ? În unele categorii ale forumului posturile nu sunt contorizate. Quote
Recommended Posts