zielsziek Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Mda,si la mine acceasi problema. Problema de la url, daca folosesti explorer incearca cu alt browser , cele mai bune browsere de navigarea unui forum pe IPB sunt : - Mozilla Firefox - Google Chrome Daca folositi internet explorer / opera se poate intampina problema asta ! Quote
AndiEtc Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Incearca cel mai bun browswer : Opera WEB , nu o sa regreti ... Quote
Tudor7. Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Salut,am o problema cu contul,nu acesta,contul care eu zic ca a fost spart / sau nu stiu ce .... Nu mai merge sa intru pe el,ieri seara a intrat de 2 ori dar dupa 3 4 secunde am fost scos de pe el ...Cred ca a fost spart...( Tudor7 ) este contul care nu imi mai merge :| Daca exista vreo modalitate ....cred ca mia fost schimbata parola sau cine stie ce ...Poate puteti sa ma ajutati.. Multumesc Quote
DoubleXX Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Un prieten de al meu nu poate sa intre pe forum chiar data scrie parola...parola o scrie indeltinca nu e nici cu CAPSLOCK ... Care imi poate da informati ca sa stiu ce sa ii spun ?? Quote
Mr.Jaks Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Un prieten de al meu nu poate sa intre pe forum chiar data scrie parola...parola o scrie indeltinca nu e nici cu CAPSLOCK ... Care imi poate da informati ca sa stiu ce sa ii spun ?? Nu poti fi si tu mai subtil cand furi un avatar ? For Christ sake. Quote
Drakow Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Nu poti fi si tu mai subtil cand furi un avatar ? For Christ sake. =))) Quote
Shad0w Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 Un prieten de al meu nu poate sa intre pe forum chiar data scrie parola...parola o scrie indeltinca nu e nici cu CAPSLOCK ... Care imi poate da informati ca sa stiu ce sa ii spun ?? Exista o optiune de recover password pe forum pe care o poate folosi pentru a-si recupera parola pe email. Quote
DoubleXX Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Exista o optiune de recover password pe forum pe care o poate folosi pentru a-si recupera parola pe email. Ok ms :) Quote
Walle_ Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 un prieten de al meu cu user-name pe forum : Orion123X. A uitat parola la forum: a dat recover password, a primit un link. Dar cind sa intre pe acel link ii scrie ,,Sorry we couldn't find that" . Cum ar putea rezolva problema. Quote
aragones11 Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Salut , am cumparat cont premium si nu imi scrie si pe forum premium , ma puteti ajuta? Quote
Myhay Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Pt asta deschide un topic la Contacteaza un Administrator sii creeaza un topic nou si cerere rank pe forum. Quote
fakesmile Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Shad0w am o problema voiam sa postez la sub-forumul sugestie si imi zice you cannot start a new topic dc? Ajuta-ma repede pliz! Quote
Shad0w Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 @@dariusradu Ai nevoie de 100 postari de forum pentru a putea face un topic in categoria de sugestii. Quote
Moraru Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Salut , am cumparat cont premium si nu imi scrie si pe forum premium , ma puteti ajuta? Quote
Shad0w Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 @ Era deja logat pe forum (pe alt cont)?. Daca da, sa dea logout inainte. @@Moraru Ai primit premium si pe forum. Quote
Moraru Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 @ Era deja logat pe forum (pe alt cont)?. Daca da, sa dea logout inainte. @@Moraru Ai primit premium si pe forum. mersi Shad0w Quote
Pitiq Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 E un bug la user panel Poza 1 [ profilul meu ] :/] Poza 2 ; /] Quote
Jhonny_Boy Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 De ce nu pot posta la aplicatii in mafii/ale factiuni? Quote
Manase321 Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Ce se intampla cu serverul si care este parola lui ca altfel nu pot intra! Quote
Alynush02 Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 @, @@Tibi de ce nu imi arata semnatura cand postez undeva? Uitati semnatura mea, nu cred ca e prea mare: Quote
Mack Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Salut.Man mie la forum nu imi merge cand dau la User Panel imi da eroare e problema de la pc-ul meu sau..?Va rog help.:> Quote
GyX Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 E un bug la user panel Poza 1 [ profilul meu ] : Poza 2 ; Yakuza = Los Vagos :D Quote
Recommended Posts