Cosmin Ghioc Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 UP. Shadow macar sa blochezi acel cont , sa nu poata face nimic ... Quote
Shad0w Posted April 9, 2015 Author Posted April 9, 2015 UP. Shadow macar sa blochezi acel cont , sa nu poata face nimic ... Adminii nu raspund de conturile sparte. Tu trebuie sa ai grija de contul tau. Quote
Cosmin Ghioc Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 Chiar nu poti face unele exceptii ? Chiar ... e imposibil sa treci asa nepasator avand in vedere ca si un alt pr. de al meu i sa dus contul pe ... daca aveam un cont de level 3... imi bagam pl in el si gata faceam altu dar stiu ca stateam de dimineata pana seara sa fac ore Quote
maniak Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 Adminii nu raspund de conturile sparte. Tu trebuie sa ai grija de contul tau. De ce nu mai am contul de forum "SheiN" adica, cineva a sters contul. Sper sa se rezolve. Quote
RazZz. Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 Cum naiba pot sa deschide un tiket daca eu nu mai am contu de pe server datele sunt editate ... si tiket unde anume P.S joc pe red http://redpanel.bugged.ro/ticket/view/161209so dus dracu tot Intra pe server si fati un cont nou, apoi te loghezi pe panel cu acel cont si deschizi ticket. In ticket spui cine esti si problema intampinata. Quote
xRid3rPH Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 De ce nu pot scrie pe alte topicuri ? De ex: Nu pot comenta deloc la moduri sau in alte zone.. Quote
RazZz. Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 Fac post dar nu se adauga.Depinde in ce topicuri faci. Unele topicuri au restrictie pentru a nu se putea da +1 post. Quote
GABRiEL[] Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 (edited) Retrag. Am rezolvat. Edited April 24, 2015 by G a b r i e l Quote
corsimar0809 Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 De ce nu imi apar pozele celorlalti useri de profil pe forum? Quote
Chad. Reporterul Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 De ce nu imi apar pozele celorlalti useri de profil pe forum? Ai o conexiune de internet slaba sau nu astepti destul sa se incarce pagina. Quote
corsimar0809 Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Ai o conexiune de internet slaba sau nu astepti destul sa se incarce pagina. Se incarca, la inceput apar pozele dar dupa dispar. Quote
RazZz. Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Nu se adauga posturile !Unele topicuri au un fel de "protectie". In unele topicuri nu se pun posturile, dar in altele da. Quote
CheeSe. Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Unele topicuri au un fel de "protectie". In unele topicuri nu se pun posturile, dar in altele da. Bine de stiut. Quote
Danu Gorincioi Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Nu pot accesa serverul de blue bugged ce sa fac? cind intru imi scrie the server didn"t respond? ma ajutati si pe mine Quote
Omega.. Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Salut. Sunt pe comunitate din Noiembrie 2013. Dar n-am stat mult. Și am un cont: @Omega . Și nu îi mai știu parola. Totuși... nu am mai intrat de aproape 2 ani. Că văd că este și Validating. Și adresa de e-mail cu care m-am înregistrat atunci nu o mai am. Dacă îi poți schimba parola, iar apoi să mi-o dai? Că nu vreau să pierd contul îla și să fac altul.. Că am decis să mă reântorc, odată cu deschiderea Green Server. :) Mulțumesc. Quote
D3sTr0 Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Nu pot accesa serverul de blue bugged ce sa fac? cind intru imi scrie the server didn"t respond? ma ajutati si pe mine Ai problema cu internetul. Daca nu stege server-ul si baga-l iar (blue.bugged.ro). Quote
FORTRESS. Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Nu pot accesa serverul de blue bugged ce sa fac? cind intru imi scrie the server didn"t respond? ma ajutati si pe mine Adaugă serverul din nou şi vezi dacă merge. Quote
Araion Andy Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Nu pot accesa serverul de blue bugged ce sa fac? cind intru imi scrie the server didn"t respond? ma ajutati si pe mine Probabil nu ai versiunea de sa-mp 0.3.7 care o downloadezi de pe site-ul oficial SA-MP. Quote
valentine Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Salut, de ce nu se mai pot posta imagini in topic-uri ? Nu merge nici cu extensia bbcode [img=url] cu nimic. Multumesc. Quote
Deagle.Oficial Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Salut, de ce nu se mai pot posta imagini in topic-uri ? Nu merge nici cu extensia bbcode [img=url] cu nimic. Multumesc. Ai incercat cu copy si paste la imagine? Quote
valentine Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 (edited) Ai incercat cu copy si paste la imagine? Da nu apare imaginea. Precizez ca nu este de la mine este de la forum, folosesc bbcode-ul si imaginile pe forum de mult timp, nu sunt noob le am cu forumuri si tot ce tine de web. Aici este o problema din permisiile forumului. Shad0w le-o fi restrictionat sa nu mai putem pune imagini ori ceva s-a intamplat. Nu are cum sa nu mai mearga extensia asa deodata. Totul e din permisii. Edited May 27, 2015 by URSS Hitler Quote
V E R S A C E Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Salut, nu mai pot pune imagini in post si nu stiu de ce. A fost modificat forum, ceva ? http://i.imgur.com/daiYCPm.png Nu pot pune nici pe profil la "About me". Quote
Recommended Posts