Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

1. Nu imi pot pune un avatar. 'member_profile_disabled'.

2. Nu pot pune 'status update'.

3. Nu pot face modificari la : http://i.imgur.com/7NlubIU.png + 'signature'.

~Mi-am activat contul. :)

EDIT: Acum imi merge tot inafara de 'status update'.

Edited by Strider
Posted

1. Nu imi pot pune un avatar. 'member_profile_disabled'.

2. Nu pot pune 'status update'.

3. Nu pot face modificari la : http://i.imgur.com/7NlubIU.png + 'signature'.

~Mi-am activat contul. :)

EDIT: Acum imi merge tot inafara de 'status update'.

MIE NU IMI MERGE SA IMI PUN POZA PROFIL NU MERGE SA EDITEZ: MY SETTINGS SA PUN SIGNATURE SI CATE ODATA SA FAC POSTS.

AJUTOR CONTU E ACTIVAT.

Posted

MIE NU IMI MERGE SA IMI PUN POZA PROFIL NU MERGE SA EDITEZ: MY SETTINGS SA PUN SIGNATURE SI CATE ODATA SA FAC POSTS.

AJUTOR CONTU E ACTIVAT.

Asigură-te că contul este activat.

În legătură cu posturile, sunt anumite categorii unde nu poți posta dacă nu ai un număr minim de posturi.

Posted

Asigură-te că contul este activat.

În legătură cu posturile, sunt anumite categorii unde nu poți posta dacă nu ai un număr minim de posturi.

Da, este activat mi-a venit email pe contu: neboono@yahoo.com cu id cond si key le-am bagat si tot nu pot edita etc.

Ajutor un administrator sa faca ceva sa activeze poate nu s-a primit ceva bn sa activeze administratoru ajutor.

Posted

Nu e chiar o problema cu forum-ul.. Este cu Panel-ul, deci, intru imi bag datele de contact, scriu codul captcha dau Login si imi da refresh la pagina, am incercat de 100000 de ori si nu merge sa ma loghez..

Posted

Nu e chiar o problema cu forum-ul.. Este cu Panel-ul, deci, intru imi bag datele de contact, scriu codul captcha dau Login si imi da refresh la pagina, am incercat de 100000 de ori si nu merge sa ma loghez..

Incearca alt browser cum a spus @ sau incearca chestia asta : http://proxyonline.ro , baga acolo adresa , sauu.. daca sti ce e ala proxy, intra pe hidemyass si pune-ti proxy la browser , stiu care e problema, iti e blocat ip-ul... poti doar din cpanel sa-l deblochezi, adica shad0w / tibi . Am patit-o de foarte multe ori, problema asta vine atunci cand nu merge 1 data panel-ul si tu tot incerci de 20 de ori ... iti blocheaza automat . Sigur asta e .

Spor la treaba !

Posted

Nu pot să îmi updatez starea. De când mi-am făcut cont e asta.

La ce te referi prin "updatez starea" ? Daca te referi la status update, poate e dezactivat de cate un administrator . Conteaza pe unul dintre administratori .

Posted

salut va rog frumos sa intamplat ceva am stat in casa acolo nua vem nimik in mana mi sa zis ca mi-a dat ban ca aveam nustiu ce arma in mana nu avem nimik dor ce ieseam afara sa fac si eu bani si mai aveam 2 ore sa fac leval 10 nu am gresit cu nimik am si print :  http://s12.postimg.org/5y1bsa5sd/sa_mp_000.png

va rog frumos sa mil scoata careva nu am gresit cu nimik pe acest servar si nici nu vreu sa o fac sa mi se ia in nume de rau mai bn linistit 

Posted

Intri in topic si ai undeva in dreapta un botonas cu mai multe functii unde scrie menage topic sau ceva  de genu.

Acolo e altceva, eu vreau sa imi editez un post mai vechi de 2-3 zile.

Posted

Acolo e altceva, eu vreau sa imi editez un post mai vechi de 2-3 zile.

Imi pare rau sa te anut dar datorita updatului de la forum facut de shad0w acum ceva timp nu se mai pot edita posturi mai vechi de 72de ore sau 48 nush cat era minim

Pentru ca se abuza mult, ex la reclamatii la lider

Unu facea reclamatia"La care se raspundea putin mai greu deoare ce dureaza iar owneri nu au timp doar de asta", acea persoana ce facea reclamatie dadea edit dupa ca a considerat ceva gresti sau nush ce..

Deci nu mai poti da edit la posturi vechi de 48-72h

Posted

Imi pare rau sa te anut dar datorita updatului de la forum facut de shad0w acum ceva timp nu se mai pot edita posturi mai vechi de 72de ore sau 48 nush cat era minim

Pentru ca se abuza mult, ex la reclamatii la lider

Unu facea reclamatia"La care se raspundea putin mai greu deoare ce dureaza iar owneri nu au timp doar de asta", acea persoana ce facea reclamatie dadea edit dupa ca a considerat ceva gresti sau nush ce..

Deci nu mai poti da edit la posturi vechi de 48-72h

Si de fiecare data cand bag un membru in clan sa sterg topicul si sa il refac?

Posted

Alianzo daca ai cont premiu iti trb 20pct premiu pentru a cumpara sub-forul la sectiunea clanuri unde iti pui u ce nume vrei la clan. etc.

si 15pct premiu pentru nick samp daca vrei sa-l schimb in numele clanului si numele tau.

EX:AK.Cristi

AK - Clan

CrisTi - Numele playerului.