leo2002 Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 trebuie sa ai premium ca sa ai clan? Quote
Strider Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 (edited) 1. Nu imi pot pune un avatar. 'member_profile_disabled'. 2. Nu pot pune 'status update'. 3. Nu pot face modificari la : http://i.imgur.com/7NlubIU.png + 'signature'. ~Mi-am activat contul. :) EDIT: Acum imi merge tot inafara de 'status update'. Edited September 10, 2013 by Strider Quote
BlackEvil Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 1. Nu imi pot pune un avatar. 'member_profile_disabled'. 2. Nu pot pune 'status update'. 3. Nu pot face modificari la : http://i.imgur.com/7NlubIU.png + 'signature'. ~Mi-am activat contul. :) EDIT: Acum imi merge tot inafara de 'status update'. MIE NU IMI MERGE SA IMI PUN POZA PROFIL NU MERGE SA EDITEZ: MY SETTINGS SA PUN SIGNATURE SI CATE ODATA SA FAC POSTS. AJUTOR CONTU E ACTIVAT. Quote
xSeBy Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 MIE NU IMI MERGE SA IMI PUN POZA PROFIL NU MERGE SA EDITEZ: MY SETTINGS SA PUN SIGNATURE SI CATE ODATA SA FAC POSTS. AJUTOR CONTU E ACTIVAT. Asigură-te că contul este activat. În legătură cu posturile, sunt anumite categorii unde nu poți posta dacă nu ai un număr minim de posturi. Quote
BlackEvil Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 Asigură-te că contul este activat. În legătură cu posturile, sunt anumite categorii unde nu poți posta dacă nu ai un număr minim de posturi. Da, este activat mi-a venit email pe contu: neboono@yahoo.com cu id cond si key le-am bagat si tot nu pot edita etc. Ajutor un administrator sa faca ceva sa activeze poate nu s-a primit ceva bn sa activeze administratoru ajutor. Quote
THE_STK Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 1. Nu imi pot pune avatar: imi spune member_profile_disabled 2. Nu pot actualiza starea ( de cand mi-am facut contul e asa. niciodata nu am putut ). Quote
Gigii. Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Nu merge sa dau edit la primul reply facut de mine in acest topic http://bugged.ro/topic/35068-tintagigii-version-3/ Link de download l-am pus pe ultima pagina pt aceasta tinta . @ Quote
TroubleMaker Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 Nu e chiar o problema cu forum-ul.. Este cu Panel-ul, deci, intru imi bag datele de contact, scriu codul captcha dau Login si imi da refresh la pagina, am incercat de 100000 de ori si nu merge sa ma loghez.. Quote
Shad0w Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 @@Alien Incearca sa folosesti alt browser. Quote
zielsziek Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 Nu e chiar o problema cu forum-ul.. Este cu Panel-ul, deci, intru imi bag datele de contact, scriu codul captcha dau Login si imi da refresh la pagina, am incercat de 100000 de ori si nu merge sa ma loghez.. Incearca alt browser cum a spus @ sau incearca chestia asta : http://proxyonline.ro , baga acolo adresa , sauu.. daca sti ce e ala proxy, intra pe hidemyass si pune-ti proxy la browser , stiu care e problema, iti e blocat ip-ul... poti doar din cpanel sa-l deblochezi, adica shad0w / tibi . Am patit-o de foarte multe ori, problema asta vine atunci cand nu merge 1 data panel-ul si tu tot incerci de 20 de ori ... iti blocheaza automat . Sigur asta e . Spor la treaba ! Quote
THE_STK Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Nu pot să îmi updatez starea. De când mi-am făcut cont e asta. Quote
zielsziek Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Nu pot să îmi updatez starea. De când mi-am făcut cont e asta. La ce te referi prin "updatez starea" ? Daca te referi la status update, poate e dezactivat de cate un administrator . Conteaza pe unul dintre administratori . Quote
alianzo23 Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 salut am intles ca daca am Premimum pot sa imi deschid un clan atat cat si pe forum cat si in joc cum se face imi spune si mie un admin ceva Quote
alianzo23 Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 salut asi dori sa mi se scoata banu pe Alianzo ce sa intamplat am si print http://s12.postimg.org/5y1bsa5sd/sa_mp_000.png Quote
alianzo23 Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 salut va rog frumos sa intamplat ceva am stat in casa acolo nua vem nimik in mana mi sa zis ca mi-a dat ban ca aveam nustiu ce arma in mana nu avem nimik dor ce ieseam afara sa fac si eu bani si mai aveam 2 ore sa fac leval 10 nu am gresit cu nimik am si print : http://s12.postimg.org/5y1bsa5sd/sa_mp_000.png va rog frumos sa mil scoata careva nu am gresit cu nimik pe acest servar si nici nu vreu sa o fac sa mi se ia in nume de rau mai bn linistit Quote
Dizzie. Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 Cum pot sa imi editez un topic mai vechi? (in categoria clanului meu) Quote
clicknet Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 Intri in topic si ai undeva in dreapta un botonas cu mai multe functii unde scrie menage topic sau ceva de genu. Quote
Dizzie. Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 Intri in topic si ai undeva in dreapta un botonas cu mai multe functii unde scrie menage topic sau ceva de genu. Acolo e altceva, eu vreau sa imi editez un post mai vechi de 2-3 zile. Quote
clicknet Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 Acolo e altceva, eu vreau sa imi editez un post mai vechi de 2-3 zile. Imi pare rau sa te anut dar datorita updatului de la forum facut de shad0w acum ceva timp nu se mai pot edita posturi mai vechi de 72de ore sau 48 nush cat era minim Pentru ca se abuza mult, ex la reclamatii la lider Unu facea reclamatia"La care se raspundea putin mai greu deoare ce dureaza iar owneri nu au timp doar de asta", acea persoana ce facea reclamatie dadea edit dupa ca a considerat ceva gresti sau nush ce.. Deci nu mai poti da edit la posturi vechi de 48-72h Quote
Dizzie. Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 Imi pare rau sa te anut dar datorita updatului de la forum facut de shad0w acum ceva timp nu se mai pot edita posturi mai vechi de 72de ore sau 48 nush cat era minim Pentru ca se abuza mult, ex la reclamatii la lider Unu facea reclamatia"La care se raspundea putin mai greu deoare ce dureaza iar owneri nu au timp doar de asta", acea persoana ce facea reclamatie dadea edit dupa ca a considerat ceva gresti sau nush ce.. Deci nu mai poti da edit la posturi vechi de 48-72h Si de fiecare data cand bag un membru in clan sa sterg topicul si sa il refac? Quote
Igor Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 piciul mia furat banii si masina mea mia vinduto Quote
MirceA Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 piciul mia furat banii si masina mea mia vinduto 1. Mai du-te pe la ora de limba romana. 2. Nu aici se posteaza. Deschide un topic nou aici: http://bugged.ro/forum/27-pierdere-bunuri-spargeri-conturi-pierdere-parola/ Quote
alianzo23 Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 salut am inteles ca daca am premium imi pot face clan pe joc este adevart asi dori si eu sa stiu cum daca se poate Quote
clicknet Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Alianzo daca ai cont premiu iti trb 20pct premiu pentru a cumpara sub-forul la sectiunea clanuri unde iti pui u ce nume vrei la clan. etc. si 15pct premiu pentru nick samp daca vrei sa-l schimb in numele clanului si numele tau. EX:AK.Cristi AK - Clan CrisTi - Numele playerului. Quote
iReDz. Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 De ce nu pot da status update? Dau +1 Cui ma ajuta. Quote
Recommended Posts