IulianRadu Posted September 11, 2014 Posted September 11, 2014 Nickname: Iulyan95 Nickname-uri anterioare: Nu am avut alte nickname-uri. Vârsta: Am 19 ani, in februarie voi implini 20 de ani. Level: In acest moment detin level 29. Ore jucate: Pana in acest moment am jucat 670 de ore. De cât timp joci sa:mp?: Joc pe acest server din data de 2013-10-27, dar cu cateva pauze destul de mari datorate sustinerii examenului de bacalaureat, unor probleme de sanatate sau unor probleme cu PC-ul. Ai fost banat vreodată pe acest server? Dacă da, de ce?: Nu am fost banat niciodata, incerc sa evit cat mai mult incalcarea regulamentului serverului. De ce doreşti să te alături clanului MIRIF1K?: Personal, imi doresc sa fac parte din acest clan din primele clipe de cand am aflat de aparitia acestuia. Stiu foarte bine ca aici nu intra orice player si ca trebuie sa ai anumite calitati, o anumita experienta care sa te recomande pentru acest clan. De asemenea sunt constient ca sansele mele de a va impresiona pentru a-mi acorda o sansa sunt destul de mici. Personal, nu cunosc foarte bine membrii acestui clan(ma refer la faptul ca nu avem o relatie de prietenie bine inchegata sau o relatie de rudenie), sunt insa cativa cu care am lucrat in factiuni anterioare, si acest lucru ar putea reprezenta pentru mine un dezavantaj; cu toate acestea eu sper sa nu fie asa si sper sa mi se acorde o mica sansa, asta daca am tot ce imi trebuie pentru acest clan. Imi doresc foarte mult sa am aceasta ocazie, aceasta onoare de a face parte din acest clan, fiind un clan respectat, organizat. Stiu foarte bine ca membrii acestui clan sunt bine educati, seriosi, responsabili si prietenosi. Cea mai mare realizare a ta pe aceasta comunitate: Din punctul meu de vedere, cea mai mare realizare a mea pe bugged este rank-ul 5 si cele 44 de zile petrecute in Sf Bikers pe vremea lui Kosovoy. Totodata, am detinut si functiile de tester si organizator waruri. Din ce clanuri ai mai făcut parte? Dacă ai mai făcut parte, de ce ai ieşit?: Nu prea am frecventat clanurile. Am stat in bVb si Safezone dar am parasit aceste clanuri deoarece nu ma simteam bine acolo, mai ales in bVb spam-ul si limbajul erau insuportabile. Realizezi că noi suntem un clan unit, ne respectăm şi ne ajutăm la greu?: Da. Imi doresc foarte mult sa am continuitate in acest clan. Alte precizări: Sper sa mi se dea si mie o sansa.
Zeldak. Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Pro, bine că dați pro la alții care scriu 2 cuvinte si acestuia care a scris un basm nu -i dați.
Maikelele. Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Pro, bine că dați pro la alții care scriu 2 cuvinte si acestuia care a scris un basm nu -i dați.
Recommended Posts